Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir saalijalgpallis 05

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Aastalõputurniir saalijalgpallis 05\'

Pooldan ka säärekaitsmeid.

Kommentaar

Arvan siiski, et väga hea, et on valikuvõimalus kaitsmete suhtes.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Arvan siiski, et väga hea, et on valikuvõimalus kaitsmete suhtes.
        jh eriti saalis...ma saan aru jh et suvel peax kindlasti olema kaitsmed...agasaalis ei pea ma neid eriti üldiselt tähtsateks asjadex!

Kommentaar

Saalis on just ohtlikum, kuna käib kiire mäng ja eriti armu ei anta. Kuid mängija enda otsustada peaks see ikka olema (nii saalis, kui väljas), kas panna kaitsmed või mitte - ise vastutab ju ikkagi.

Aga natuke rohkem teemasse. Täna läheb siis Kalevis andmiseks.. lõpuks.. pärast pisukest kosumist jõululauas.

cheers lads..

Aaaa.. veab, et veel nats aega jõul on.. head jõulu ja kainet vana-aastalõppu ning parimat uue algust - kõigile fännidele, kriitikutele ja muudele tegelastele..

Kommentaar

Juhtuda võib ka kaitsmega, mul on lihtsalt kümme korda mugavam ilma nendeta mängida.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Juhtuda võib ka kaitsmega, mul on lihtsalt kümme korda mugavam ilma nendeta mängida.
              täpselt...kaitsmed ei aita midagi kui vastu seina lennata nagu mul reede juhtus
              Noh ühekorra sain kossi kaitsmetega plex vast nii valus olnud aga elan edasi!

Kommentaar

Kaitsmeteta on ikka mitu korda mugavam mängida, kuid väljas mängides on need vahel ikka kasulikud.

Kommentaar

Olen näinud kuidas mehed ilma kaitsmeteta mängides on jalad kokku löönud ja mõlemal on jalaluu läinud.Polnud eriti ilus vaatepilt-pange kaitsmed peale ja harjuge parem nendega mängima.

Kommentaar

Algselt postitas Kerberos

Olen näinud kuidas mehed ilma kaitsmeteta mängides on jalad kokku löönud ja mõlemal on jalaluu läinud.Polnud eriti ilus vaatepilt-pange kaitsmed peale ja harjuge parem nendega mängima.
                    Nii kaua, kui ma proffesionaalset jalgpalli ei mängi, vaid liiga jalgpalli, panen ma nad peale vaid seal, kus nõutakse ja ise tarvilikuks pean. On nähtud ka hetki, kus kaitsmetega noorhärral lähevad mõlemad jalaluud ... tekib kysimus või mis. Muidugi kindlam, aga ei drastiliselt. Alati saab vähe ette vaatlikum olla ja kui idioot ikka sihib jalgu siis, eest ära võtta.

Kommentaar

Räägitakse, et Haiba oli magusa revanzi saanud suvise karikakaotuse eest FC Järva-Jaanilt.

Kommentaar

Vastus teemale \'Aastalõputurniir saalija

Ma arvan, et siin ei ole midagi vaielda. Kui kaitsmed ei ole kohustuslikud, siis kannavad neid need, kes seda soovivad. Kui mingi vigastus ilma kaitsmeteta mängimise eest saadakse, siis võib ainult ennast süüdistada. Milleks vinguda, iga mängija teab ise kõige paremini, kuidas käituda.

Kui kaitsmed on kohustuslikud, siis tuleb seda reeglit turniiridel, mängudel ka järgida.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Räägitakse, et Haiba oli magusa revanzi saanud suvise karikakaotuse eest FC Järva-Jaanilt.
                          1-0 Haibale Kalevis.

Kommentaar

Algselt postitas JustLikeThat

Jajah, see on juba ammu teada, et keilakatega on mõttetu vaielda, alati jäävad nemad peale.
                            Aga tublid olite ikkagi.

Keda peate teie kolmapäevasel esiliiga turniiril favoriidiks?
                            täpselt õige keilakad ei kaota ühtegi vaidlust

Kommentaar

mul homme siis turniir 92 vanuses. hoidke pöialt

Kommentaar

Algselt postitas noname

mul homme siis turniir 92 vanuses. hoidke pöialt
                                (Y)
                                Edu siis...millal eitede oma on...peax vaatam minema

Kommentaar

Working...
                                X