Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2006 3.liiga Lõuna.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mõne "Tauno" kohta nii kohtunike ,kui mängijate seast.

Kommentaar

jaan pelas viiki w
      mis asjaaaaaaa
      aga loodame Teid ikka IIIndas näha
      omad vanad kalad ju

Kommentaar

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
        jaan pelas viiki w
        mis asjaaaaaaa
        aga loodame Teid ikka IIIndas näha
        omad vanad kalad ju
        Viiki jah kahjuks. Kuigi 10 min enne mängu lõppu juhtisime 4:2, lasime lõpu ikka käest. Aga ega ei olnud ka kõige meeldivam vastane. Mängimise asemel sõimati kohtunikku ja lubati korduvalt meie mängijaid otse platsi peal magama panna. Seda ma ei jõudnudki lugeda palju kohtunikku varumeeste pingilt ähvardati. Kohtunik polnud muidugi küll kõige pädevam, kuid kui inimesed aru ei saa, et toorutsemise ja mölisemise eest antaksegi kaarte, siis pole ikka midagi teha.
        Lisaks olevat Viljandi staarid kuuldavasti mängu video peale võtnud, et appelleerida, kuid loodetavasti nad seda ei tee, sest teevad nii üksnes end maha.

Aga pühap uus mäng ja loodame siis ikka paremat.
        .

Kommentaar

Liverpool ongi selline kui meie Türiga seal mängisime sis oli sama seis et kohtunik oleks peaaegu ära söödud. Üks mees sai punase kuna hakkas laamendama ja pani meie mehele jalaga pe---sse. Võõrsil olid aga vaiksemad. EDU JÄRVA- Jaanile et ikka rohkem järva tiime 3-ndas oleks

Kommentaar

Algselt postitas moiva Vaata postitust
            Viiki jah kahjuks. Kuigi 10 min enne mängu lõppu juhtisime 4:2, lasime lõpu ikka käest. Aga ega ei olnud ka kõige meeldivam vastane. Mängimise asemel sõimati kohtunikku ja lubati korduvalt meie mängijaid otse platsi peal magama panna. Seda ma ei jõudnudki lugeda palju kohtunikku varumeeste pingilt ähvardati. Kohtunik polnud muidugi küll kõige pädevam, kuid kui inimesed aru ei saa, et toorutsemise ja mölisemise eest antaksegi kaarte, siis pole ikka midagi teha.
            Lisaks olevat Viljandi staarid kuuldavasti mängu video peale võtnud, et appelleerida, kuid loodetavasti nad seda ei tee, sest teevad nii üksnes end maha.

Aga pühap uus mäng ja loodame siis ikka paremat.
            Kas kohtunikuga ei olnud rahul Järva-Jaani või mõlemad meeskonnad?
            Tegemist ju Viljandi kohtunikuga, meistriliiga mees ju lausa

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T Vaata postitust
              Kas kohtunikuga ei olnud rahul Järva-Jaani või mõlemad meeskonnad?
              Tegemist ju Viljandi kohtunikuga, meistriliiga mees ju lausa

Tegemist ei olnud VILJANDI kohtunikuga vaid Viljandi maakonnast nimelt Suure-Jaanist ja ML pole ta ei piiril olnud ega vilistanud
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                Tegemist ei olnud VILJANDI kohtunikuga vaid Viljandi maakonnast nimelt Suure-Jaanist ja ML pole ta ei piiril olnud ega vilistanud
                Järva-Jaanil polnud vajadust kohtuniku peale eriti kurta, sest enamus vilesid kõlas Viljandi vastu. Ja seda ilmselgetes veasituatsioonides, millest aga Viljandi mehed aru ei tahtnud saada. Sellele järgnesid õiendamised kohtunikuga ning magamapanemisähvardused. Jaani ainuke pretensioon oli siis kui Viljandi ilmselgest suluseisust viigistas. Kohtunik isegi ei leidnud põhjendust, miks ta suluseisu ära ei vilistanud. Mulgid aga polnud ükski kord rahul. Eriti paistsid silma nende keskkaitsjad ja mütsiga mees keskväljakul, kes teise poolaja keskel ka õigustatult punase kaardi sai.

Kokkuvõttes oli väga nõrk kohtunik kuid samas tubli et ta ähvardusi kartma ei hakanud ja õigetes momentides kaarti näitas.

Aga Viljandi on küll väga vale sats mängima 3. liigat. Kui jalgpalli mängida ei taha, siis ärge üldse mängige. Minge väitlema.
                .

Kommentaar

Ei tea, enamus Viljandi mansast on lahedad sellid. Mõned teistsugused satuvad ikka igasse mansasse ning nende järgi tehakse tavaliselt kahjuks ka järeldus kogu meeskonna kohta. Pigem on Liverpool "vastik" kuna nad mängivad väga jõulist jalgpalli ning ei lase vastasel platsil niisama "puhata ja mängida".

Kommentaar

Algselt postitas ak Vaata postitust
                    Ei tea, enamus Viljandi mansast on lahedad sellid. Mõned teistsugused satuvad ikka igasse mansasse ning nende järgi tehakse tavaliselt kahjuks ka järeldus kogu meeskonna kohta. Pigem on Liverpool "vastik" kuna nad mängivad väga jõulist jalgpalli ning ei lase vastasel platsil niisama "puhata ja mängida".

No tänu sellistele teistsugustele jääb mulle tänu moivale ka Järva-Jaanist nüüd sitt mulje. See, et mängus öeldakse igast asju ei tähenda, et seda tõsiselt mõeldaks ja pärast mängu midagi korraldaks. Selline asi kuulub mängu juurde. Sa kindlasti moiva ei saanud nüüd öösel magada ja arvasid, et Viljandi vennad tulevad ukse taha?

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                      No tänu sellistele teistsugustele jääb mulle tänu moivale ka Järva-Jaanist nüüd sitt mulje. See, et mängus öeldakse igast asju ei tähenda, et seda tõsiselt mõeldaks ja pärast mängu midagi korraldaks. Selline asi kuulub mängu juurde. Sa kindlasti moiva ei saanud nüüd öösel magada ja arvasid, et Viljandi vennad tulevad ukse taha?
                      Sain küll magada. Ja vabandan, kui liiga avameelne olin ning pahameelt tekitasin ning kindlasti on enamust mansast tore, kuid sellised asjad EI käi ikkagi mängu juurde
                      .

Kommentaar

Rõõm tõdeda,et JK Karksi jätkab hooajal 2007a siiski NOORTEGA,treeneriks Luide Kaido
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas moiva Vaata postitust
                          Sain küll magada. Ja vabandan, kui liiga avameelne olin ning pahameelt tekitasin ning kindlasti on enamust mansast tore, kuid sellised asjad EI käi ikkagi mängu juurde
                          Kuidas teil materjaliosa? St kas saab see aasta löögile, eelmisel aastal Kuradite turniiril oli juba suts hilja.. Enivei.. Toomas Kallaste teeb meil kõva tööd, et Hummel saaks ka üleval riidesse ning seetõttu on ka hinnad vastavad Vormi hind on preagu 295 eeki Hummeli puhul mis on tegelikult suht naeruväärne...

on ka teisi värve, igastahes, Tom aitab teid ( toomas.kallaste@luanvi.ee, tel 56 454 550 )

Kommentaar

alistasime siis fc klooga teises mängus 5-3 kodus ning kahe mängu kokkuvõttes 7-4. edasi siis ootab meid fc kose ja väga sitad ilmad ilmselt
                            “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

FCF J-Jaani Sk kahjuks tuleval aastal 3ndas liigas ei osale, sest kordusmäng kaotati liverpoolile 0-3 (0-0). Omasime mitmeid häid võimalusi, kuid ei realiseerind neid. Vastased lõid neljast võimalusest 3 ära. aga edu teistele ja kohtumiseni ülejärgmine aasta.
                              Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

nagu siiski väike üllatus
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X