Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2006 3.liiga Lõuna.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'2006 3.liiga Lõuna.\'

Algselt postitas teho

no näed siis kaks ühesugust arvamust juba kolmeteist sekundi sees (ei olnud nii plaanitud)see juba peaks midagi tähendama
    Muide seal soccerneti tabelis kuu aega juba see viga, et meil üks võit viigiks pandud, aga punktide summa ikka õige

Kommentaar

no siis selles arvestuses on türi ühe punktiga paidest maas ikkagi
      NII ONGI !!!! Türi #2

Kommentaar

Jeps, kõigest ühe liiga ja ühe punktiga

Kommentaar

Kodugaas - JK Karksi 0:3 hea mäng Karksilt seda alates sellest hetkest kui Kodugaas mängis täies koosseisus Kodugaas alustas mängu 8 kesi

JK Karksi järgmine mäng Võruga kodus pühap kell 12.00 OLEN KOHAL
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz

Kodugaas - JK Karksi 0:3 hea mäng Karksilt seda alates sellest hetkest kui Kodugaas mängis täies koosseisus Kodugaas alustas mängu 8 kesi

Mnjaa , 5 meest ei tahtnud mängida ja 2 meest olid vigased

Noored kutid vedasid alt .

Kommentaar

Algselt postitas kaitz

Alates 2007a on JK Karksil kah treener olemas
              Olen see kes olen

Kommentaar

Koeru võitis tammeka 3-1

Kommentaar

Jõgva SK Tähe - FCF Järva-Jaani 9:1
                  “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Põltsamaa 3:0 Tarkon

meil öödi kaks palli puhtast väravast mööda nagu tavaliselt
                    Kõige parem vile ka seekord ei olnud.

Põltsamaa tõuseb päris tublisti, mehed on hakanud korralikult mängudel kohal käima

Kommentaar

nüüd siis vist peaks olema medalikonkurentsi meeskonnad selgunud enamvähem. esikohale võitlevad veel paide, jõgeva ning võru (sõltub muidugi tänasest mägnust ka oluliselt) ning mõne tuhmima medali võib napsata ka põltsamaa. ei usu et keegi enam püüda suudaks esinelikut. vb aint tammeka heal juhul.
                      “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Kes Pühapäeval mängivad
                        Olen see kes olen

Kommentaar

SK10 on kah ülepikaaja võitnud seda siis JK Kodugaasi vastu 1:0
                          Olen see kes olen

Kommentaar

SK10 - Kodugaas 1:0 (0:0)

Tase !
                            SK10nel oli suurepärane kaitse, kuna tehti paar muutust kaitseliinis, mis osutusid väga õnnestunud muutusteks
                            I poolaeg valitseti täielikult mängu, aga erilist väravavõimalust ei olnud.
                            Teisel poolajal alustati uute pressingutega uuesti ning ca 65-70ndal minutil lõime värava.
                            Peale värava skoorimist jäime suure pressi alla, kuna üks nende keskkaitse tõusis poolikusse ning meie mehed ei viitsinud enam nii väga pingutada.
                            Pidasime ilusti vastu ja väga tähtsad 3p tulid

Kohtunik oli järjekordselt väga hea(Y), kuid Kodugaasi Ainile oleks pidanud kollase ära andma!
                            Ain terve 90minutit mölises oma mängijatega ning kui SK10lased ytlesid, et:\"võta vaiksemalt palun ning mängi jalgpalli, mitte sõnasõda\", siis saime meie mööda näppe.
                            Siis tema polnud vist rahul kohtunikuga ning mölises temaga...noh, ta sobiks vb treeneriks, aga mitte mängijaks.

Näha oli, et ülejäänud 10nel viljandlasel viskas ka juba täiega koppa Aini mulisemine.

Kahjuks ei saa ise järgmist mängu mängida, kuna sain 3nda kollase.

Järgmine nädal on mäng FC Elvaga @ Elvas, sellest tuleb võimas lahing

Kommentaar

Algselt postitas hotcocacola

SK10 - Kodugaas 1:0 (0:0)

Tase !
                              SK10nel oli suurepärane kaitse, kuna tehti paar muutust kaitseliinis, mis osutusid väga õnnestunud muutusteks
                              I poolaeg valitseti täielikult mängu, aga erilist väravavõimalust ei olnud.
                              Teisel poolajal alustati uute pressingutega uuesti ning ca 65-70ndal minutil lõime värava.
                              Peale värava skoorimist jäime suure pressi alla, kuna üks nende keskkaitse tõusis poolikusse ning meie mehed ei viitsinud enam nii väga pingutada.
                              Pidasime ilusti vastu ja väga tähtsad 3p tulid

Kohtunik oli järjekordselt väga hea(Y), kuid Kodugaasi Ainile oleks pidanud kollase ära andma!
                              Ain terve 90minutit mölises oma mängijatega ning kui SK10lased ytlesid, et:\"võta vaiksemalt palun ning mängi jalgpalli, mitte sõnasõda\", siis saime meie mööda näppe.
                              Siis tema polnud vist rahul kohtunikuga ning mölises temaga...noh, ta sobiks vb treeneriks, aga mitte mängijaks.

Näha oli, et ülejäänud 10nel viljandlasel viskas ka juba täiega koppa Aini mulisemine.

Kahjuks ei saa ise järgmist mängu mängida, kuna sain 3nda kollase.

Järgmine nädal on mäng FC Elvaga @ Elvas, sellest tuleb võimas lahing

Njha kahjuks Ain rikub tihti Kodugaasi mängu ära oma sõimamisega aga pole midagi teha kuna õiget treenerit pole siis ongi teeb mis tahab
                              Olen see kes olen

Kommentaar

kas ain on see lühemat kasvu natu pontsakam poiss ründes vä ?

Kommentaar

Working...
                                X