Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
A, kus yldse 16 aastane nagman mihkelpallak mängib? sorry, et ei tea aga yldjuhul pole ma kursis sellega, kus edevusetipud mängivad.
poiss on TVMK noorte satsist,eks tal meeles,et said onudega viikida talvel jää peal.me ei hakka ju järeltulevat põlve lõhkuma ometi.kurat tõesti,nagamannid trenni!!!aeg on juba trummi varumeestepingi uksele koputada :P
jah nutuste penaltite peale läks kus SEema muidugi 20 m kõrgusele palli virutas , närv ei pidanud vastu
ja Trummi pinki me nühkima ei tule
Milleks meile Trummi varumeeste pink , kui saab ka omavanustega mängida(I)
tead,poja.ma ütlen sulle otse.mängi nii hästi nagu sa MÄNGID TREEENINGUL JA KÕIK ON ok.võidame selle nutuse neljanda liiga vabalt ära ja siis vaatame edasi:P
Ma ei põeks
Kui me Trummisse tuleks , siis sa istuks ainult pingil ju , pole vaja sulle seda pingisoojendamist , sa pead harjutama veits
Ma võin seda pinki (ja sind) soojendada,selles pole küsimus.Minu tõestamisajad on möödas.Sina pead näitama,mis sa suudad,olgu omavanuste või vanematega.Eks ma siis vaatan,kus sa mängima pääsed.Tokkoga võite Coca ja sokolaadi peale pullitada,varsti nii lihtsalt ei pääse:P
Trummil on sellest hooajast tantsutüdrukud.Ühtlasi müüsime maha oma IV liiga põhjapiirkonna koha loosimisel põrunud Soccernetile,sest meile pakuti võimalust osaleda Soome meistrivõistlustel,tingimuseks olla Koff õlle reklaamnägu, s.t. koguaeg meeldivalt vindine. väsind ka sellest jalkast,saab ükskord rahulikult õlut juua
Esimese vooru mäng Eurouniv\'iga jäi siis viiki 1:1.Hooaja hullud algused on meile juba tavaks saanud,seetõttu peab rahul olema,et niigi läks.Eurouniv võitles ennastsalgavalt,mehi ei jäetud hooletusse,hammastega oldi kinni.Seetõttu pärast alguse väikest initsiatiivi,mis uinutas,võttis Trummil maad hull peataolek,mis kulmineerus vastaste väravaga.Hea,et vaheaeg tuli,sai kaineks mõelda,õigeid vahetusi teha.Teine poolaeg oli juba sutsu parem ja oleksime kehva mänguga ka võinud kolm punkti saada.Esmalt võeti minu rinnaga löödud värav ära,kus ka vastane seljas elas.Fikseeriti käega mäng,siis oli 2 selget pennalt-tagant jalga ja käega mäng.Kuna kohtunik eksis ka Eurouniv\'i kahjuks,sain aru,et tal pole parim päev.Üldiselt on Kaupo Õismaa hea mulje jätnud,ega ta vile nüüdki hull polnud,aga mõlema meeskonna poolt vaadatuna paar-kolm jämedat prohmakat...ja ongi üldpilt rikutud.Ta mängis ju eelmine aasta Tondis,äkki solvus,kui meie mängijad teda mitteeestlaseks pidasid ja vene keeles kõnetasid.
Eks meeskonnad ka veel krobedad,kuigi toore tahtega,vahepeal suisa mees-meest mängides,mida kolmandas liigas näiteks tihti ei kohta,tõestas Eurouniv,et suudab hästi mängida küll.
Homme siis juba Saue ootamas.Meil on see aasta palju mehi siiani kohal,palju ka uusi nägusid.Tasemevahe on olemas,aga mis teha,tuleb madalal mängida printsiibil,et kes trennis käib ja kel raha makstud,saab platsile.Eelmine kord jäi 5 meest protokollist välja,seekord tuleb järgmistel välja jääda...Samas parem variant,kui terve aasta 9-kümnekesi uhada.
Raivo sinu eelnev kirjatükk sobiks hästi ka IV liiga põhjapiirkonna teemasse, vaevalt et see ainult Trummi meestele lugemiseks on. Muidugi kui sa soovi Trummi teemat elus hoida on see mõistetav miks sa siin kirjutad.
Raivo sinu eelnev kirjatükk sobiks hästi ka IV liiga põhjapiirkonna teemasse, vaevalt et see ainult Trummi meestele lugemiseks on. Muidugi kui sa soovi Trummi teemat elus hoida on see mõistetav miks sa siin kirjutad.
Eks püüame ikka elus hoida,mis sest,et pärast teiega mängu poolsurnud nägudega ringi käidi.Loodame naabervalla vastu pisut paremini hakkama saada.
Selline asi siis tulemas.Kui kellelgi reede õhtul vaba aega üle,astuge läbi,kõik on oodatud!Õlut pakutakse ka!
JALGPALL JA MUUSIKA A LE COQ ARENAL.
KUTSE
Oled oodatud 13. juulil 2007.a. kell 19.00 A. LeCoq Arenal algavale heategevuslikule juubeliüritusele, millega tähistatakse TRUMMI SK 10. hooaega
Eesti Meistrivõistlustel jalgpallis (2007. hooajal IV liiga Põhi).
Ajakava:
18.30 Avatakse sissepääs staadionile
19.00 Esineb ansambel Blind
19.20 Meeskondade tutvustus
19.30 Trummi SK – ex-Trummi SK
20.15 Vaheaeg
Publikumäng
Esineb ansambel Blind
20.30 Meeskondade tutvustus
20.35 Trummi SK – FC Olympic
21.20 Esineb ansambel Blind
21.25 Juubeliürituse tulu üleandmine Tallinna lastekodu Maarjamäe keskusele
21.30 Esineb ansambel Blind
Üritust juhib Margus Kiiver.
NB! Sissepääsuks üritusele palume toetada Tallinna lastekodu Maarjamäe keskust 25.- krooniga. AITÄH!
(Sissepääs väravast nr. 2)
Staadionil on võimalik osta ka snäkke ja karastusjooke.
Kuni 15. aastastele on sissepääs tasuta!
Üritust toetavad:
La Spa, Haagisekeskus, Jalax, Stampline
Selline asi siis tulemas.Kui kellelgi reede õhtul vaba aega üle,astuge läbi,kõik on oodatud!Õlut pakutakse ka!
JALGPALL JA MUUSIKA A LE COQ ARENAL.
KUTSE
Oled oodatud 13. juulil 2007.a. kell 19.00 A. LeCoq Arenal algavale heategevuslikule juubeliüritusele, millega tähistatakse TRUMMI SK 10. hooaega
Eesti Meistrivõistlustel jalgpallis (2007. hooajal IV liiga Põhi).
Ajakava:
18.30 Avatakse sissepääs staadionile
19.00 Esineb ansambel Blind
19.20 Meeskondade tutvustus
19.30 Trummi SK – ex-Trummi SK
20.15 Vaheaeg
Publikumäng
Esineb ansambel Blind
20.30 Meeskondade tutvustus
20.35 Trummi SK – FC Olympic
21.20 Esineb ansambel Blind
21.25 Juubeliürituse tulu üleandmine Tallinna lastekodu Maarjamäe keskusele
21.30 Esineb ansambel Blind
Üritust juhib Margus Kiiver.
NB! Sissepääsuks üritusele palume toetada Tallinna lastekodu Maarjamäe keskust 25.- krooniga. AITÄH!
(Sissepääs väravast nr. 2)
Staadionil on võimalik osta ka snäkke ja karastusjooke.
Kuni 15. aastastele on sissepääs tasuta!
Üritust toetavad:
La Spa, Haagisekeskus, Jalax, Stampline
Igatepidi lahe ettevõtmine ja plaanis on Trummile õnne soovima tulla. See on igatepidi kasulik propaganda jalgpallile ja kõigele mille aluseks jalka on.
Nii,purgis.
Igati mõnna ettevõtmine,eks me katsume järgmine kevad üle lüüa.
Kuna jõmpsikal hakkas külm siis lahkusin kohe pärast mängu ja ei kuulnudki kui suure summaga toetati lastekodu.
Arena kallal saab ka norida-muru niitmata ja väga väga libe,tänu millele ka paar olukorda tekkis kus keegi võis päris valusalt saada.Aga tahtlikku ei olnud üheski olukorras.
Mängud:
Trummi-exTrummi 2-2
Trummi-Olympic 1-1
Rahvast ei olnud küll väga palju aga rohkem kui mõnel meistriliiga mängul.
Igatahes Trummiga läheks luurele küll ja loodetavasti juba sügisel Salosse
Palju õnne!
Isegi Aerosmith ei suutnud meie esinduskalossi täis tuua.Aga rõõm on tõdeda,et Trummil sõpru jätkus ja ilm oli hea.Läbi viitsis käia ja oli üritusega seotud kuni 300 inimest-polegi nii vähe.Annetusraha Maarjamäe lastekodule õnnestus kokku lükata üle 10 000 krooni,mille eest pidi jõnglastele uued väravad ostetama,nii vähemalt nende esindaja hr.Harri Gustavson mulle kätlemisel lubas.
Aitäh kõigile,kes võtsid vaevaks tulla,mängud olid ka tasavägised,huvitavad, ja Blind tasemel.Kõige ilmekamalt jäi üritust meenutama ühe trummika järgmise päeva meil:Ma ei saa kossu mängima tulla,mul on 3 näppu sinised,aga ma ei tea,kus see juhtus,kas staadionil,afterpartyl Beerhouse'is või varastel hommikutundidel Amigos!
AGFA,Kroonika,SL Õhtulehe jne. töökogemusega profifotograafi poolt jäädvustatud palad juubeliürituselt.Jarek endise laskesuusataja ja sõbrana oli kohe lahkelt nõus üritusest osa saama ja nägu naerul muudkui klõpsis.
AGFA,Kroonika,SL Õhtulehe jne. töökogemusega profifotograafi poolt jäädvustatud palad juubeliürituselt.Jarek endise laskesuusataja ja sõbrana oli kohe lahkelt nõus üritusest osa saama ja nägu naerul muudkui klõpsis.
Kommentaar