Filmis küll.Sina kui vastaste treener saad tasuta.Salos aga enam nii kergelt ei pääse,seal pead platsile ka jooksma,las coach'i karjäär ootab veel.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Trummi Sk
Collapse
X
-
Lähme välja grillima,gringod!
11-ndal minek ja 12-ndal päeval tagasi,teil 12-ndal kell 19:00 mäng.
Võrku ja rannavutti ja ohtralt õlli.
Diil?
Valkla või Salmistu
edit: Meil juba kaks kindlat puudujat ka-Alik ja Aivar.Vabandasid mis nad vabandasid aga teadagi mis üritus neil samal päeval on.
Enne seda on neile koolitus "Kuidas käituta paraadil kui skinnid sind munakividega loobivad"INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustLähme välja grillima,gringod!
11-ndal minek ja 12-ndal päeval tagasi,teil 12-ndal kell 19:00 mäng.
Võrku ja rannavutti ja ohtralt õlli.
Diil?
Valkla või Salmistu
edit: Meil juba kaks kindlat puudujat ka-Alik ja Aivar.Vabandasid mis nad vabandasid aga teadagi mis üritus neil samal päeval on.
Enne seda on neile koolitus "Kuidas käituta paraadil kui skinnid sind munakividega loobivad"Alik oli ju põhiorgunnijaid,tulgu ikka meiega seekord,meil ka ilusaid poisse ju.
Aga ma usun,et isegi sobib,kuigi osad Suverullil,levitan infot teisibä trennis.Ise tulen,kui vähegi saan,ma seal Suverullil 10aastat tolgendanud ja Botvinovi jm.sellistega joonud.Ööbime telkides?Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustAlik oli ju põhiorgunnijaid,tulgu ikka meiega seekord,meil ka ilusaid poisse ju.
Aga ma usun,et isegi sobib,kuigi osad Suverullil,levitan infot teisibä trennis.Ise tulen,kui vähegi saan,ma seal Suverullil 10aastat tolgendanud ja Botvinovi jm.sellistega joonud.Ööbime telkides?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar