Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V Liiga - PÕHI

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V Liiga - PÕHI\'

Algselt postitas ek

Algselt postitas hugen

Põhja Tallinn 51.R.Annuk - FC Reaal 1.J.Saul, 18.T.E.Liivak
    kuidas see esimese minuti värav välja nägi?
    jah, ma ka seda ei näinud... kui keegi ei tea kes ma seal olin, siis olin seal üks valjudest kommenteerijatest

Kommentaar

Algselt postitas ek

Algselt postitas hugen

Seda ei mäletanud isegi mitte Saul ise. Jooksis kaitsest läbi vist, kes seisid paigal kõik või miskit. Igatahes see tuli kõigile üllatusena. Mina teiselpool väljakut väravas täpselt igatahes aru ei saanud, mis toimus.
      Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
      Cry welcome to the song.
      And as it lifts you, time to move on.
      We go!

Kommentaar

Algselt postitas Sajets

Algselt postitas ek

Algselt postitas hugen

Seda ei mäletanud isegi mitte Saul ise. Jooksis kaitsest läbi vist, kes seisid paigal kõik või miskit. Igatahes see tuli kõigile üllatusena. Mina teiselpool väljakut väravas täpselt igatahes aru ei saanud, mis toimus.
        Sa ei saa mu arust kunagi millestki aru
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

heh kas sauekad on valmis võimsa Twisteriga kohtumiseks?

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste

heh kas sauekad on valmis võimsa Twisteriga kohtumiseks?
            Sauekad on alati valmis „ülivõimsa“ Twisteriga kohtuma, ainul täna tuleb pidada veel ettevalmistav mäng, natuke vähem võimsa Piraaja II meeskonnaga. Sellega peaks lõppema treeningperiood pühapäevase suure vastaseisu tarvis

Kommentaar

varsti selgub, kuivähe võimas see Piraaja II on

Kommentaar

Saue JK II - JK Piraaja II 2 - 3, poolaeg vist 1-3
                tulemusest paistab et Piraaja oli võimsam, kui Saue. Lõpuminuteil oli Sauel viigistamise võimalusi kuid kahjuks need luhtusid. Eks hooaja jooksul saab veel 2 korda kohtuda ja viga parandada.

Kommentaar

Piraajal võiduarve avatud, loodame et järgmisest mängust tuleb lisa.

Kommentaar

Algselt postitas valta

Saue JK II - JK Piraaja II 2 - 3, poolaeg vist 1-3
                    tulemusest paistab et Piraaja oli võimsam, kui Saue. Lõpuminuteil oli Sauel viigistamise võimalusi kuid kahjuks need luhtusid. Eks hooaja jooksul saab veel 2 korda kohtuda ja viga parandada.
                    Saue JK II - JK Piraaja II 2 - 3 (poolaeg 1-2). Saue mõlemad väravad sündisid penaltist.

Üldiselt võib rahule jääda, mäng oli suhteliselt võrdsete võimalustega, kus Piraajal õnnestus siiski paremini oma võimalused ära kasutada, lüües 3 ilusat väravat.
                    Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Piraaja esimene pennal oli lollus(väravat sellest olukorrast poleks tulnud), aga mis teha, kui noort ja vihast ei pidurda, kui ta üritab kõik teha, et värav puhtana hoida.

Teine pennal oli käsi joonel palli ette, usun, et parema tahtmise juures oleks selle peaga ära hüpanud. Punane tuli kah muidugi selle eest. Nii me siis viimased ca ... 15 min mängisime vähemuses.

Õnneks 3-2 püsis ja poisid said oma esimese võidu penskarite abiga .

Järgmine mäng siis Twisteriga Kehras, eks vaatame, kes seal võimas on.

Kommentaar

Kuidas Kehras muidu muru on (kõva, pehma jne.)? Juba roheline või lääb veel aega?

Kommentaar

no murul pole eriti vigagi aga muidu on see ikka väga julmalt palju künkaid seal

Kommentaar

4.05.2006 Nr.5-1.2/06/803-2
                            Mänguaja muudatus

Lp. Klubi juhatus

Seoses Laagri staadionil toimuvate remonditöödega on Eesti 2006.a.
                            jalgpalli
                            meistrivõistluste V liiga Ida/Põhja piirkonna mängukalendrisse sisse
                            viidud
                            alljärgnevad muudatused:

V voor
                            Pühapäeval, 14.mail kell 12.00 Saue JK II – FC Reaal, Kalevi
                            Keskstaadioni
                            kunstmuruväljakul ( oli 10.05. kell 19.00)
                            XII voor
                            Pühapäeval, 06.augustil kell 17.00 FC Reaal – Saue JK II, Laagri
                            kunstmuruväljakul
                            (oli 05.08.kell 11.00 Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljakul)
                            http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Kas Kehra plats oli see kus ilusama löögiga võib pall kenasti jõkke lennata? Siis peaks olema 5 mängupalli kohustuslikud nagu kõrgemates liigades Ja varumehed püüavad siis allavoolu pallid kokku.....

Kommentaar

Sama plats jah . 5 mängupalli on täitsa olemas.

Kommentaar

Working...
                                X