Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V Liiga - PÕHI

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V Liiga - PÕHI\'

Algselt postitas kullox

Saue JK II - Põhja-Tallinna JK 2:4
    Keegi võiks mängu kommenteerida

Kommentaar

Algselt postitas Taalmann15

Algselt postitas kullox

Saue JK II - Põhja-Tallinna JK 2:4
      Keegi võiks mängu kommenteerida
      Saue JK II - Põhja-Tallinna JK 2:4 (0:1)

MÄNGUPAIK: Laagri st.
      VÄRAVALÖÖJAD: 2xSõlg / 2xTursk, 2xAnnuk
      HOIATUSED: - / Annuk
      MÄNGPAIGA OLUD: Kuiv, kuid väga tuuline
      PEALTVAATAJAID: 5

Mäng algas suhtkoht rabistades. Saue suutis teha pealelöögi, mis väravast mööda lendas. Hetk kui sündis esimene värav oli millegi pärast Saue vasakkaitsja tormanud hoopis parema pooliku kohale ning ilusti söötu mängituna jõudis Põhja-Tlna meeskond värava ette, kust ründaja ei eksinud. Esimene poolaeg rohkem midagi erilist ei toonud. Raudselt ründavamaks pooleks oli Põhja-Tlna võistkond. Teine poolaeg algas Saue rünnakutega, mis ei kandnud vilja. Hoopis vastane oli see, kes kiirrünnaku ning Saue väravavahi tõrje järel suutis palli paremini kontrollida ja seis oligi 2:0. Isiklikult arvan, et tegu oli suluseisuga. Kolmas värav oli üsna ilus väljaku kõrvalt vaadatuna. Saue kaitsjad ei suvatsenudki Põhja-Tlna meestele vastu minna ning ilus kauglöök maandus Saue värava ristnurgas. Ei tea, kas asi oli tingitud vastase väsimisest või tehtud vahetustes, kuid mängu lõpus haaras initsatiivi taas kord Saue. Seitse minutit enne mängu lõppu kõmmutasid sauelased kauglöögi, mille Põhja-Tlna väravavaht suutis küll tõrjuda, kuid õnneks mängis ründaja olukorra lõpuni ja lõi seisuks 3:1. Möödas oli ainult minut või kaks kui äärest läbi murdnud Saue poolkaitsja tsenderdas madala palli kasti ja taas kord oli sama mees jaol. 3:2. Sauelaste ind oli nii suur, et unustati enda kaitse ja see maksis kätte. Kaks minutit enne lõpuvilet taas kord Põhja-Tlna kiirrünnak ja ilus tõste üle väravavahi ning pall oli jällegi sauekate väravas. Lõppseis 4:2 Põhja-Tlna JK\'le.
      http://www.sauejk.ee

Kommentaar

põhja tallinna väravad lõi 2xTursk ja 2xAnnuk

Kommentaar

sarnases stiilis kokkuvõtted peaksidki regulaarselt siin foorumis ilmuma hakkama :�nnelik: ja iga mängu kohta vähemalt üks, super oleks muidugi kui mõlemate poolte omad oleksid, aga see selleks, ühest piisab ka

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste

sarnases stiilis kokkuvõtted peaksidki regulaarselt siin foorumis ilmuma hakkama :�nnelik: ja iga mängu kohta vähemalt üks, super oleks muidugi kui mõlemate poolte omad oleksid, aga see selleks, ühest piisab ka

Mina kui PTJK mängija olen kokkuvõttega rahul. Teine poolaeg oli palju lahtisem kui esimene ning teisel oli meil tagantuul ka. Momente, mida me ei realiseerinud, oli päris suur hulk. Lõpus läks ütlemiseks ning väikseks rüselemiseks, aga õnneks kõik lahenes.
            Kollase kaardi sai meie meeskonnast Annuk esimese poolaaja keskel.

Kommentaar

Algselt postitas Taalmann15

Põhja-Tallinna JK - FC TVMK III 1 - 2
              Piraaja tõusis teist kohta jagama
              pmst mitte, väravate vahe siiski loeb ja eilsega läksid nad juba ka mööda :P, aga mis seal ikka pühapäevani.

Kommentaar

FC Twister - FC Reaal 3:5 (0:4), Reaali väravad 2xTamming, Roos, Saul, Rommen ning meie poolt kingituseks Twisterile ka üks omavärav. Kui nüüd aus olla, siis nii sitta teist poolaega pole ikka päris ammu näinud kui me mängisime, peale 4:0 võidetud poolaega läksid ilmselt kõik mütsiga lööma ning mäng oli kuidagi tujutu. Mul endalgi oli oma 5 kindlat võimalust, mida ei suutnud ära lüüa. Ka siis kui oleme vähemuses mänginud, oleme paremat jalgpalli suutnud näidata. Lihtsalt soovituseks Twisteri poistele, et proovige oma suuvärki pisut tagasihoidlikumaks muuta, tuleb Teile endale kasuks.

Muidu aga ilus pärastlõuna jalgpalli juures veedetud jällegi, tänud vastastele

Kommentaar

FC Twister - FC Reaal 3:5 (0:4)

MÄNGUPAIK: Wismari staadion, Tallinn kell 13:00
                  VÄRAVALÖÖJAD: Mõistus, Reaal ov., Unt / 2xTamming, Roos, Saul, Rommen
                  HOIATUSED: - / -
                  MÄNGPAIGA OLUD: head, vahelduv pilvisus
                  PEALTVAATAJAID: 19 (siinkirjutaja lugemise järgi mängu lõpus)

FC TWISTER koosseis:
                  Kaljumäe #1 - T. Rumma #4 (Stevo #19), Rooden #66, Toni #35, Vatsfeldt #2 (Silm #21) - Sampka #10 (Järvamägi #12), Korõtko #8, Roos #7, Baum #11 (Mõistus #29), Bender #9 - Unt #5

FC REAAL koosseis:
                  ---

Twisteri poolt väravalööjad Mõistus ja Unt (just selles järjekorras) ning Unt tegi ka selle pealelöögi, mis oma väravasse suunati.

Igatahes esimene poolaeg ei saanud me oma mängu käima, vastupidiselt teisele. Vaheajal tegime natukene taktikalisi muudatusi, mistõttu asi hakkas liikuma. Võtsime suhteliselt palju riske, millised end ka õigustasid. Samas riskide tulemusena said reaali mehed mõned korrad ohtlikult kontratele.

Üldjoones minu meelest oli Twister parem ning kindlasti domineerivam pool, kaotus tulenes pigem sellest, et me ei suutnud paljusid pea 100%-lisi võimalusi ära lüüa - mitmed üks-ühele minekud väravavahiga jne jne. Võib öelda et koolimeestel oli mängus lihtsalt rohkem õnne. Seis oleks võinud samahästi ka 10:5 keerutajate kasuks olla.

Reaali kiituseks tuleb öelda, et nad lõid oma võimalused ära ja ka väravad tulid sellistest situatsioonidest, kus pmst võimalust ei olnudki. Ilusaim Reaali värav oli ehk teise poolaja koll, kui löök toimus kastist väljas vasakult äärelt taha üles ristnurka. Pole midagi öelda, ilus värav.

Mis puutub möla pidamatusse, siis ärgem unustagem, et väljakul oleme vaenlased. Enne ja pärast mängu ikka sõbrad edasi Mäng ise on reaalne lahing mis tulebvõita, küll jah kindlasti reeglite piires. Kui mõni teist Reaali meestest natukene solvus, siis palun mitte südamesse võtta, kuna üldjuhul peale mängu leidsite ikka kiitvat poolehoidu ning mis seal salata oli ikkagi ju mõnus pärastlõuna jalgpalliga.

Kiidusõnad kindlasti kohtunikule, V liigas pole meie mängus varem nii selget ja kindlakäelist vilepartiid olnud. Eks tema ka eksis nii nagu mängijadki ning tema ka ju inimene, aga minupoolne üldhinnang tema tegevusele oleks väga hea.

Eks kui midagi meenub lisan siia. Seniks aga

Päikest!

Kommentaar

Tulevikus oleks tore kui sellised ülevaated sisaldaksid ka veel koosseise

Kommentaar

Asi polnud üldse meie solvumises, vaid lihtsalt ma arvan, et selline mölin ei tohiks jalgpalli juurde käia. That\'s it. Ning teistsuguse kohtuniku käest oleksite selle eest ilmselt ka mitmeid kaarte saanud.

Kommentaar

sellest küljest on sul õigus mu meelest, et ei tohiks, samas on see ju enda välja elamine. Kohtunik on püha ning teda ei tohi sõimata. Fakt. Kui keegi hakkas üle keema kohtuniku tegevuse suhtes, siis rahustati ta kiiresti maha. Kusjuures minu meelest väga norm kohtunik oli. Piraajaga mängul oli meil mingi selline tüüp, kes üldse matsust aru ei saanud ja asi läks ikka väga füüsiliseks väljakul kätte. Seekord oli kohtunikul mäng ilusasti kontrolli all Vastaseid, seekord siis kooliõpilasi, me ei solvanud mu meelest. Asi käis üksteise pihta meeskonnasiseselt, et mehed ikka platsil end liigutaks. Peale mängu olime aga kõik sõbrad edasi. Samas muidugi mida vähem seda on, seda parem.

Hmm ideeliselt võiks koosseise avaldada küll... iseasi kui palju koosseis kellelegi midagi ütleb...

Kommentaar

Algselt postitas PraS

4. idas sa isegi väravalööjaid ei märgi kuigi neid pannakse. popi edasi...

Kommentaar

Vastaseid, seekord siis kooliõpilasi, me ei solvanud mu meelest.
                            Sry, aga mulle jäi arusaamatuks, miks Sa seda \"kooliõpilasi\" mitmel juhul rõhutasid? Loll küsimus, ma tean, lisaks veel ka offtopic...

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso

Algselt postitas PraS

4. idas sa isegi väravalööjaid ei märgi kuigi neid pannakse. popi edasi...
                              Andesta Alvin, et ma veel pole jõudnud sinu nime sisse kanda, kuid ma luban et teen seda.
                              Seniks aga

Kommentaar

Algselt postitas luuraja

Vastaseid, seekord siis kooliõpilasi, me ei solvanud mu meelest.
                                Sry, aga mulle jäi arusaamatuks, miks Sa seda \"kooliõpilasi\" mitmel juhul rõhutasid? Loll küsimus, ma tean, lisaks veel ka offtopic...
                                mõtlesin, et olen stiilne mees ja panen teile mingi hüüdnime, muidu tekstis ikka Reaal ja Reaal. Endi puhul kasutasin keerutajaid jne. (piraajasid kutsusin kaladeks näiteks. no offence) ja kooliõpilased teadagi sellepärast, et kui asjadest õigesti aru saan olete seotud Reaalkooliga. Vähemalt logo on küll kahtlaselt sarnane ning sõna reaal (mitte real) viitab sellele

Kommentaar

Working...
                                X