Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ek, tegemist on selle yldistusega, et mustjõe stata(tvmk III kodu) on tavalisest tiba väiksem ja noortele po ruskitele mugav. aga karta on, et nad on igasugusel kunstmurul head.
ek, tegemist on selle yldistusega, et mustjõe stata(tvmk III kodu) on tavalisest tiba väiksem ja noortele po ruskitele mugav. aga karta on, et nad on igasugusel kunstmurul head.
Ma arvan, et Saue poistel oli Mustjões kergem TVMKle vastu hakata kuna jooksmist oli vähe ja vastastel oli vähe ruumi söötu arendada. Kaitses sai ilusti kokku tõmmatud. Laagri suurel väljakul harutati Saue kaitse ilusti lahti ja polnud probleemi palliga väravasse joosta. Muidugi sauekate liinide vahe oli ka üüratu. Ründajad ja poolkaitsjad ootasid palli vastase karistusala joonel samas, kui kaitse oli oma karistusala joonel. Keskväljal pole siis ju eriti raske toimetada.
lisaksin ka selle, et ta on isegi tavalisest kunstmuruväljakust tunduvalt tugevam, kus peal hea sisebuutsaga mängida. Lisaks on seetõttu ka palli põrge hoopis midagi muud kui tavaväljakul. Me panime pidevalt põrkest mööda. V.a. vist mina kuna ma sain isegi kukkudes pallile pihta, kuigi jah koduväljakul on asi vastupidi :P
MÄNGUPAIK: Jägala mingi staadion, Jägala kell 17:00
VÄRAVALÖÖJAD: Paul Piik, ????, Saul, Altermann
HOIATUSED: Juuniori nr. 20
MÄNGPAIGA OLUD: suhteliselt mülgas, ilm seevastu imeline
PEALTVAATAJAID: 2 totsi
Kommentaar