Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
poolaeg (1:1), Piraaja väravad: Murutalu, Tähe, Taalman(pen).
Esimest poolaega alustas saue 10kesti ja imelikul kombel mängisid nad esimesel poolajal paremini kui teisel. Või siis lihtsalt vähe väsisid ja Piraaja sai oma mängu käima.
Ma ütleks, et teenitud võit Piraajadel, kaks korda suudeti ka tabada posti.
Saue vv, oli tõesti väga hea.
kui liigas läheb edukalt siis samamoodi ka vigastuste lainel ... :S
poolaeg (1:1), Piraaja väravad: Murutalu, Tähe, Taalman(pen).
Saue vv, oli tõesti väga
ärge selle väravavahi kiitmisega ka nii väga hoogu minge muidu ajab teine nina püsti, olude sunnil oli väravas tavaline väljakumängija kuna meie 15 aastane põhiväravavaht toibus laupäevaöisest 9 klassi lõpupeost
Aga kui aus olla tegi meie puurilukk ikka super partii, isegi pendlale sai näpud vahele, kahjuks liiga nõrgalt
9nda klassi teema oli mõlemil poolel lausa . meil said küll napily mängu alguseks kohale aga treener karistas neid tiba, mitte lastes nii kaptenit kui ka üht põhikaitsjat kohe platsile.
kuigi 1. koll tuli saue vv vea t6ttu, n2itas vastaste puurilukk ikka v2ga head m2ngu...
Tegelikult oli see ikkagi paremkaitsja (minu) viga. Hakkasin palli peatama, kuid nii õnnetult, et lasin selle jalge vahelt läbi. Üks-üks olukorras jõudis väravavaht küll ründajast veidi varem pallini, kuid puhtaks löömine oli juba väga raske, kuna ruumi enam polnud ning ründaja jalgadest tagasi põrkunud palli polnud enam raske tühja väravasse lükata.
Kuskil 10 minutit enne mängu lõppu hakkasid mul näiteks külmavärinad (päikesepiste). Ilgelt kuum ilm oli ikka mängimiseks ja nii mõnelgi ei olnud enam jaksu kõike välja panna.
Sorri ka, et ma 4 palli jõkke lõin, aga pole minu süü, et see nii lähedal oli
KJSK jun-FC Twister lõppes 4-3 (3-0). KJSK sahistasid võrku, Naum, siis 2x Känd ja lõpuks lisas ühe kolli ka Haab. Oli ilus ilm ja järjekordselt oli staadion pilgeni väljamüüdud.
Seoses Saue JK II võistkonna osalemisega Eest 2006/2007.a. KV-tel ning vastavalt võistkondade omavahelisele kokkuleppele on Eesti 2006.a. jalgpalli meistrivõistluste V liiga Ida/Põhja piirkonna mängukalendrisse sisse viidud alljärgnev muudatus:
XI voor
Kolmapäeval, 26.juulil kell 19.00 Saue JK II - FC Twister, Laagri kunstmuruväljakul ( oli 02.08. kell 19.00)
Kommentaar