Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V Liiga - PÕHI

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V Liiga - PÕHI\'

Põhja Tallinna JK - Saue JK II 2 - 4

Kommentaar

PTJK väravad Tursk ja Luhaorg

Kommentaar

FC Reaal - FC TWISTER 2-0 (1-0)

MÄNGUPAIK: Kalevi kunstmuruväljak
        VÄRAVALÖÖJAD: Tamming, Roos
        HOIATUSED: ---
        MÄNGPAIGA OLUD: kunstmuru nagu kunstmuru ikka päike küttis lagipähe
        PEALTVAATAJAID: umbes 10 nägu oli kokku

FC TWISTER koosseis:
        Silm - Kukk, Toni, Luht, Viitmann - Bender, Baum, Korõtko, Roos, Maisu - Unt

pikem ülevaada paari päeva jooksul tulekul täna kahjuks ei ole enam aega...

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste

MÄNGUPAIK: Kalevi kunstmuruväljak
          VÄRAVALÖÖJAD: ???
          HOIATUSED: ---
          MÄNGPAIGA OLUD: kunstmuru nagu kunstmuru ikka päike küttis lagipähe
          PEALTVAATAJAID: umbes 10 nägu oli kokku

FC TWISTER koosseis:
          Silm - Kukk, Toni, Luht, Viitmann - Bender, Baum, Korõtko, Roos, Maisu - Unt

pikem ülevaada paari päeva jooksul tulekul täna kahjuks ei ole enam aega...
          Väravalööjateks siis seekord Tamming ja Roos.

Kommentaar

Kaitsejõudude SK vs. JK Piraaja 2-5
            go piraaja!!!

Kommentaar

Päris jõuline ja kaartide rohke mäng oli

Kommentaar

Möla ja mängu koha pealt niipalju, et trennis õpivad Kaitsejõud ilmselt ainult seda, kuidas teistel jäsemeid küljest ära rebida, pekiga otsa joosta ja endast väiksematele \"sandwitchi\" teha.

Kommentaar

Algselt postitas jass8

Möla ja mängu koha pealt niipalju, et trennis õpivad Kaitsejõud ilmselt ainult seda, kuidas teistel jäsemeid küljest ära rebida, pekiga otsa joosta ja endast väiksematele \"sandwitchi\" teha.

Tahaks kah paar sõna mängu ja möla kohta öelda. Esiteks, kaitsejõud alustasid 10-kesi. Esimene poolaeg lõppes 1-1, kusjuures Piraaja lõi värava ilmselgest suluseisust. Poolaja lõpu poole jättis kohtunik andmata sulaselge penalti, karistusalas käega mängimise eest. Kohtunik ise asus 5 meetri kaugusel, ok see selleks. ega nüüd me äraka ei sure sellepärast. Teisel poolajal sai meie üks mees 2 kollase, nii jäime 9-kesi.
                  Möla kohta tahaks öelda, et mängu alguses, nii kui esimesele Piraaja mehele viga tehti(ikka jäädakse hiljaks, tõmmatakse maha mängijaid), hakkas üks suur hala ja mölisemine pihta, et t*ra mida te teete jne, rsk ja mu**e tuli ka päris palju.(piraaja poolt).Teie vist õppite trennis aint mingeid t*ra jne...ehk mängu ajal seletamist. See, et teil pekk ja muud asjad ei kasva, on teie enda mure. tehke rohkem trenni ja seletage vähe.Kui te nüüd see õppeaasta kooli lähete, siis rääkige pigem eesti keele tunnis, mitte väljakul, siis võib olla kasvavad teist nn. jalgpallurid ka. Meie oleme tulnud lihtsalt nädalavahetuseti jalgpalli nautima ja mitte kuulama mingit hädaldamist vastasmängijatelt. Kui te nii väiksed olete, kust te üldse selliseid roppe sõnu olete kuulnud? Endal peaks ka veits imelik juba olema, milline sõnavara teil on.

Samas suht mõttetu teema, tegemist ju 5 liigaga.

Kommentaar

Ei ütleks, et see esimene niiväga suluseis oli, aga see eest võttis kohtunik kaks olukorda, kus oleks piraaja mängija vv-ga 1-1-le läinud ära. Eriti masendav oli see hetk, kus suluseisuks vilistati hetk, kus piraaja ründaja oli veel kaitsejõudude kaitsjast tagapool , sööduhetkel lasua oma 3 meetrit :P.

Aga mis seal ikka, parem võitis. Piraajale löödud väravate suhtes peate tänama meie väravavahti, kellel ei olnud kõige parem päev .

Kommentaar

niisiis pikem mängu ülevaade
                      mängu statistika ja Twisteri koosseis eespool.

Mäng algas väga teravalt, kui mängust oli kulunud nii umbes 40 sekundit, siis sai Reaali väikene mees kohe minu vastu üks ühele tulla. Tegin jalgadega refleksitõrje ning väravat veel nii pea ei tulnud. Kusjuures kogu mängu jooksul võtsin vähemalt 5 üks ühele rünnakut ära (ise olen küll väga uhke ). Kusjuures 3 olid neist selle sama väikse ülbe pässi poolt, mille üle oli äärmiselt hea meel (ja kõik tõrjusin jalgadega!). Mäletan, et eelmine kord kui Reaaliga mängisime Wismaris, siis tulin vahetusest kaitsesse ning avastasin, et nii väikese pidevalt hädaldava ülbe olemisega mehe vastu polnud varem mänginud (aa kes teab vbla muutus ta selliseks peale seda kui kui küsisin talt, et kas ta tahtis minuga väljakul kohtuda. Kasvuvahe minu kasuks vähemalt 40 cm samas käesoleva mängu jaoks polnud ta end palju parandanud). Aga mitte sellest ei tahtnud rääkida, kuigi ääremärkusena, et kahjuks pidi ta teisel poolajal vigastusega väljakult lahkuma. Poleks ta lahkunud poleks ka meile teist väravat löödud Niisiis mängust. Reaali esimene värav oli iluvärav. Nende mees pääses, kaitsed tihedalt sabas, üksi vasakult läbi ning lõi kasti seest vasakuga välise kaarega taha üles ristnurka. Mina olin võimetu. Tegelikkuses Twister nulli peale ei jäänud. Palju ei läinud aega mööda, kui nurgalöögijärgselt põrutas Toni peaga palli üle väravajoone. Reaal sai küll palli välja ent nagu aru sain, siis ka keskkoolimehed tunnistasid, et pall läks täielikult üle joone. Kohtunik ometi ei lugenud seda. Paar minutit läks veel mööda kui uuesti nurgalöögijärgselt oli põhimõtteliselt sama situatsioon ning taas väravat ei loetud. Hiljem kohtunikuga rääkides ütles, et ta ei saanud kindel olla kas esimese situatsiooni puhul pall ületas joone täielikult või mitte. Selles oli kindel, et enamus pallist ületas. Oleks Reaal olnud Chelsea ja Twister Liverpool, oleks meile värav kirja pandud ja seda mõlemal korral. 1-0 esimene poolaeg lõppeski.

Teisel poolajal mängiti tunduvalt lahtisemat ning võimalusterohkemat jalgpalli. Ilmselt tulenes see sellest, et väljas lõõskas päikene lagipähe ning mehed väsisid esimesel poolajal päris ära. Mängiti enamasti pikk pall ette ning kontrate peale. Twisteri probleem oli ehk see, et teisel poolajal taheti nii hirmväga viigistada ja seejärel ka kuskilt võiduvärav leida, mistõttu lisaks ründajatele unustas ka poolkaitse end liiga ette. Seetõttu pallivaldamine oli enamjaolt Reaali käes. Avatud mängustiili tulemusena oli Twisteri meeskonnas omad võimalused Undil, Benderil, Baumil, kuid tuleb tõdeda, et tunduvalt enam oli neid Reaalil. Ühe järjekordse üks-ühele situatsiooni suutsid nad siis ka sisse koksata. Olin küll ilusasti vastas, kuid ei suutnud ära tõrjuda. Pall riivas küll peopesi, kuid rannet ei õnnestunud piisavalt kiiresti peale keerata, et pall postist mööda lükata. Üldjoontes oli ilus võitluslik, sõbralik ning väheste vigadega mäng, kui Reaali mõnedki naiselikud pikalihüppamised välja arvata Oli ilus ilm, hea mäng ning kõrval koertenäitus, kus pealtvaatajad said õlut käia ostmas

Päikest ning uusi sõbralikke mänge ootama jäädes!

P.S. Ma ei taha kedagi solvata, pigem on siin kirjas mõnes kohas väikene sõbralik nöök

Kommentaar

to jass82:
                        suluseisude ega käega mängimiste kohta ei oska midagi kommenteerida ja kui teie mees punasega välja saadeti, arvasin mina ja ma usun ka et enamus piraajadest, et te alles 10-kesi jäite. aga see selleks. sõimu ja möla kohta veel nii palju, et oleks ka meie treener kohal viibinud oleks seda ilmselt veel rohkem ja vb tõesti see trennist tulebki. Õnneks polegi meil pekki ja seda pole ka vaja kuid kõik muu on olemas ja kasvab piisavalt. seletasime vb rohkem ja ilmselgelt liiga palju aga ma arvan, et see on veidi parem, kui peale viga peaaegu kallale tullakse või siis hiljem mänguolukorras kätte maksma või lubatakse jalg puruks lüüa või käed otsast ära tõmmata. eriti ei saa ma aru teie treenerist, kes ajas üpriski lolli juttu platsi ääres. tänapäeva noortel ikka lai sõnavara. ja kindlasti kõik nooremad tahavad platsil suurematega põkkida. kahju on sellest kui hädaldavad või simuleerivad siuksed vennad kellele 2 korda lühem ja kergem vend veidi vastu läks. seda küll, et erilist suurt diskussiooni pole nüüd vaja siin korraldada:P

Kommentaar

eriti ei saa ma aru teie treenerist, kes ajas üpriski lolli juttu platsi ääres.
                          kas ta tegi siivutuid märkusi teie naisfännide kohta?

Kommentaar

Algselt postitas jass8

suluseisude ega käega mängimiste kohta ei oska midagi kommenteerida ja kui teie mees punasega välja saadeti, arvasin mina ja ma usun ka et enamus piraajadest, et te alles 10-kesi jäite. aga see selleks. sõimu ja möla kohta veel nii palju, et oleks ka meie treener kohal viibinud oleks seda ilmselt veel rohkem ja vb tõesti see trennist tulebki. Õnneks polegi meil pekki ja seda pole ka vaja kuid kõik muu on olemas ja kasvab piisavalt. seletasime vb rohkem ja ilmselgelt liiga palju aga ma arvan, et see on veidi parem, kui peale viga peaaegu kallale tullakse või siis hiljem mänguolukorras kätte maksma või lubatakse jalg puruks lüüa või käed otsast ära tõmmata. eriti ei saa ma aru teie treenerist, kes ajas üpriski lolli juttu platsi ääres. tänapäeva noortel ikka lai sõnavara. ja kindlasti kõik nooremad tahavad platsil suurematega põkkida. kahju on sellest kui hädaldavad või simuleerivad siuksed vennad kellele 2 korda lühem ja kergem vend veidi vastu läks. seda küll, et erilist suurt diskussiooni pole nüüd vaja siin korraldada:P

Keegi pole kellegile kallale tulnud ega läinud. ma ei saa aru kust sa sellist asja võtad Ja see mis meie treener räägib, ei puutu ju mängijatesse, mine seleta treenineriga seda, mitte mängijatega.
                            Ma usun, et enamus KJSK mängijad püüavad enamus olukordades püsti jääda, mitte niisama kukkuda, vähemalt mina üritan küll nii.
                            Egas sinna saa midagi parata et me suuremad oleme, ja kui te lihtsalt meiel pihta jooksete ja pikali kukute, eks kohtunikul jah hakkab hale seda vaadata,et väiksem sai haiget
                            Eks, seekord võitis Piraaja, aga nuuh õnneks on veel üks mäng tulemas

Kommentaar

Algselt postitas jass82

Egas sinna saa midagi parata et me suuremad oleme, ja kui te lihtsalt meiel pihta jooksete ja pikali kukute, eks kohtunikul jah hakkab hale seda vaadata,et väiksem sai haiget
                              Eks, seekord võitis Piraaja, aga nuuh õnneks on veel üks mäng tulemas
                              Ega me ikka ei jooksnud küll teile niisama pihta ja siis ei kukkunud Pigem oli ikka asi selles et teie mehed jäid väga paljudes olukordades hiljaks lihtsalt ja siis löödi puhtviisiliselt kossi meile. VB küll mitte meelega aga siiski... ja siis hakati halama meie kukkumiste peale. Ja see kui Piraaja läheb peapalli lööma ja samal ajal saab jalaga puukasse ei ole ka just väga normaalne.
                              Igatahes parem võitsi selle mängu ja võidab järgmine kord ka.

PIRAAAJA!!!

Kommentaar

Krt mis te halate
                                No saite pähe,üks mäng veel siis teil ju uus võimalus

Kommentaar

Working...
                                X