Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V Liiga - PÕHI

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V Liiga - PÕHI\'

Meesmuiste: Naiselikke kukkumisi? Mulle pakkus taaskord rõõmu, kuidas teie ründaja, olles kaotanud palli karistusalas karjatuse saatel maoli viskus ja kui ta ka omade poolt välja naerdi, siis kukkus vabandama, et ei ei, komistasin oma jala otsa või midagi.

Mis puudutab nurgalöökidest tulnud olukordi, siis esimene oli üle joone ja me poleks protestinud kui oleks loetud olnud. Pall oli õhus, kui ta välja löödi ja seega oli kohtunikul vist raske otsustada. Teine ei olnud väravale lähedalgi mitte, sest kuidas saakski, kui mees joonel seistes selle rinnaga ära võtab.

Ja tõesti, meesmuiste, sa oled väga tubli ja suurepärane väravavaht. Mul on ilgelt kahju, et ma nii sitt olen, et ei suutnud ühtki 1-1 olukorda ära võtta. Sa väärid oma nime ja oma ego suurust
    Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
    Cry welcome to the song.
    And as it lifts you, time to move on.
    We go!

Kommentaar

ma ise olin platsi teises otsas, seega tuginen hiljem seletatule nende väravasituatsioonide suhtes.

Mis puudutab 1-1 ära võtmist siis 2 vist võtsid vähemasti ei mäleta seda täpselt, aga enda üle olen küll uhke, kuna ma varukiiper ja pole trenniski varem nii hästi raamide vahel seisnud, seepärast olen rahul... trennis üldse vist enamiku ajast ikka platsil jooksmas...

Aga väravavahid on lahedad tavaliselt minu lemmikmängijad väljakul meeldivalt hullud inimesed (heas mõttes )

Päikest!
      Steiv

P.S. Mul hea meel et minu väiksele tolmu üles keerutamisele reageeriti, muudab liiga huvitavamaks just omavahelist konkurentsi silmas pidades, samas jäädes sõbralikkuse piiridesse eks platsil ikka sõimame teineteist naisteks, aga pärast võtame õlle ja räägime kuidas asjad tegelikult on

Kommentaar

rahu tydrukud...

Kommentaar

Kahjuks vist Piraajad enam esikohale ei pretendeeri.Siiski edasipääs on loodetavasti kindlustatud, meeste kindla mängu puhul.

Tulihingeline fänn
          sigpic
          It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

Kõik on veel võimalik

Kommentaar

Kõik pääsevad edasi....sest järgmine aasta pole 5.liigat

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Kõik pääsevad edasi....sest järgmine aasta pole 5.liigat
                Et mis värk on, selgitage keegi täpsemalt palun.

Kommentaar

Järgmine aasta suurendatakse 2.liigat ja esimesed 4 meeskonda tõusevad edasi(3 ja 4\'st liigast)..või neid oli rohkem...alla ei kuku keegi...

Kommentaar

savi, me tõuseks isegi kui jääks :P

Kommentaar

Vabandan, aga millises meeskonnas pallid Devil? Olen võhik loodan, et andestate.
                      sigpic
                      It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

Algselt postitas elBiD

Vabandan, aga millises meeskonnas pallid Devil? Olen võhik loodan, et andestate.
                        Teoreetiliselt mängib ta kusagil ML võistkonnas aga praktika on tal V liigaga, kui ma ei eksi.

Üks selle foorumi mõtetumiad mehi üldse

Kommentaar

Tema on ju vana Piraaja valvejoodik.Kuna kalad läksid tulemuse peale,ei tea,kas ta enam 3.-ndasse liigasse mahub või mängib duublis või laseb niisama õlut.
                          Kapten Trumm

Kommentaar

mina olen 90% ajast vigastatud, aga jah Piraajas Vnda nimekirjas olen ja rahul. Kolmandasse eksin kah vahest. ai`ll pii päkk

see kui äge ma olen, pole võõraste inimeste arvustada, aga tundub, et Taavile olen varba peale astunud .

Kommentaar

Tegelikult pole hullu midagi.

Need ajad paistavad möödas olevat ,kui sul oli foorumis kõige ja kõigi kohta midagi öelda.

Nii, et sorry, võtan oma sõnad tagasi.

Kommentaar

Ple probleemi, aga eks mulle ikka meeldib foorumis igast asju öelda .

Kommentaar

Working...
                                X