Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
FC Kose mängib U-19 koondise vastu Kas see nüüd õige vastane meeste valimiseks, enamus koosseisust mängib ju meistri- ja esiliigas. Selline mäng ei anna küll mingit ülevaadet poiste tugevusest enne Balti turniiri. Midagi kõvemat oleks proovimiseks vaja
Nõmme - Fauna +:-
Nõmme kümnekesi, Faunal vaid 6 \"looma\" kohal. Eks igasugused toobrid, folgid ja muud suvised läbuüritused jätsid oma jälje, arvan mina.
Nõmme kümnekesi, Faunal vaid 6 \"looma\" kohal. Eks igasugused toobrid, folgid ja muud suvised läbuüritused jätsid oma jälje, arvan mina.
Toimus siiski sõpruskohtumine: Sova ja Jürisson mängisid Fauna poolel.
Üllatavalt hea mängu tegi Ats Kask ja Fauna väravavaht. Lisaks nägime Maestro Kallaste saltoga auti. Päike paistis ja puhus mahe loode tuul. Buldooser valmistas ette tulevast muru platsi ja Enn jalutas ilma särgita ringi.
Veel tasub lisada, et Sova pommitas kahe meetri pealt kosmosesse ja teadjamad mehed ütlesid, et nii kõrgele pole sellel staadionil varem löödudgi.
Publikut oli seitsme ringis: Jan magas kärus rahulikult ja teised istusid liikuval tribüünil, kuhu tulevikus on planeeritud päris tribüün ja puhvet.
Oli tore algus laupäevale. Nüüd triigin särgi ära ja lähen folgile.
Lisaks nägime Maestro Kallaste saltoga auti.
legendaarne:P oleks ise ka taht näha, endal olemas need 2 salto-auti dvdl mis ta itaalia vastu tegi
Peakohtunik: Robert Pajussaar Abikohtunikud: Roland Kütt, Mikk Rajaver Väravad: 2. Margus Rajaver, 18. Janek Meet, 90.+4. Veiko Tasa - 16. ..., 49. ..., 55. ... Hoiatus: 10. Kristo Salumaa Mängupaiga olud: Palav ja päikesepaisteline ilm, tuulevaikne, väljak heas seisukorras Pealtvaatajaid: 10
Sörve JK: Rait Hansen, Urmas Rajaver (60. Sander Viira), Peeter Pihel, Arli Saar, Margus Kuusk, Kevin Rand, Veiko Tasa, Janek Meet, Margus Rajaver (46. Herman Toom), Maikko Mölder, Kristo Salumaa (81. Hans Hiiuväin).
Välgul seisis väravas paljaste kätega Toomas Liivak
Sörve väravakütid: 1. Mikk Rajaver 6 väravat 2. Veiko Tasa 5 väravat 3. Margus Rajaver 4 väravat 4.-6. Reio Alt, Kristjan Leedo, Kuldar Kaljuste 2 väravat 7.-11. Rait Hansen, Hendrik Karlson, Priit Reiska, Kristo Salumaa, Janek Meet 1 värav
Lõpp läks ikka eriti närviliseks kätte ära, pärast viimase sekundi väravat oli õnn, et Välgu mehed kellelegi kallale ei läinud. Väidetavalt siis suluseis ja värki. Mikk korra tõstis vist tõesti joonel lipu ning siis langetas, aga seda vähemalt mina ei näinud, kuna jälgisin väljakul toimuvat. Tartlased lubasid muidugi protesti sisse anda jms. Mõttetu..
Toimus siiski sõpruskohtumine: Sova ja Jürisson mängisid Fauna poolel.
Üllatavalt hea mängu tegi Ats Kask ja Fauna väravavaht. Lisaks nägime Maestro Kallaste saltoga auti. Päike paistis ja puhus mahe loode tuul. Buldooser valmistas ette tulevast muru platsi ja Enn jalutas ilma särgita ringi.
Veel tasub lisada, et Sova pommitas kahe meetri pealt kosmosesse ja teadjamad mehed ütlesid, et nii kõrgele pole sellel staadionil varem löödudgi.
Publikut oli seitsme ringis: Jan magas kärus rahulikult ja teised istusid liikuval tribüünil, kuhu tulevikus on planeeritud päris tribüün ja puhvet.
Oli tore algus laupäevale. Nüüd triigin särgi ära ja lähen folgile.
Jumal tänatud et meil 7ndat meest kohale ei tulnud, nii head mängu poleks saanud Ja legendaarne aut oleks ka nägemata jäänud!
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kui sai selgeks , et Fauna ei saa satsi kokku, siis palusime 2 mehel autoots ümber pöörata ja Mulki tagasi sõita.
Peakohtunik: Robert Pajussaar Abikohtunikud: Roland Kütt, Mikk Rajaver Väravad: 2. Margus Rajaver, 18. Janek Meet, 90.+4. Veiko Tasa - 16. ..., 49. ..., 55. ...
järjekordne napikas Välguga siis
kuidas edu käest anti, et asi üldse nii teravaks pidi minema?
Need Saaremaa mängud on ikka huvitavad meil alati.
3:3 värav löödi 96 min, protokolli 94 on selleks et ...ma ei tea milleks, usun kella mis jooksis meie pingil. ja löödi puhtast suluseisust (3 meest). äärekohtunik, kes on ise Sörve mängija, kui ei eksi (Rajaveeride dünastiast äkki), tõstis lipu üles näitamaks suluseisu aga kui värav oli löödud siis sama kiiresti lipp ka vajus alla. Peale mängu idikas vaatas otsa ja naeris kui küsisime et ta miks ta lipu langetas. Koomik! Seletas sellega, et ta näitas väravat mida juttu.
Sõitsime mängule ilma väravavahita, ründaja oli väravas, aga mäng oli väga ilus meiega, Sõrve peab õnnelik olema, et sai 1 punkti. Eks nad on ka. Ainuke mida nad suutsid olid pikad pallid ette (samas see eile ka töötas)
Kommentaar