Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna tsoon 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'II liiga lääs/lõuna tsoon 2006\'

Algselt postitas etsajo

Statistikat 8. vooru järel

Päris huvitav on lugeda
    Medalit väärt ettevõtmine. Jõudu järgmisteks
    üllitisteks!

Kommentaar

Las iga meeskond paneb oma 5 esimest väravakütti siis siia kirja. Fauna poisid panevad vastava tabeli üles. Täiendada võiks siis peale igat ringi.
      Nõmme Unitedi pingerida on järgmine Jaanus Juhalu 7 , Ivar Sova 5, Risto Kallaste 4,
      Janno Jürisson ja Tarmo Nork 3

Kommentaar

Vastus teemale \'II liiga lääs/lõuna tsoo

meil ainult viis ongi :
        1. Mikk Rajaver 5 väravat
        2. Veiko Tasa 2 väravat
        3.-5. Reio Alt, Margus Rajaver, Rait Hansen 1 värav

kui juba statistikaks läks
        Kaardid:
        1. Herman Toom - 3 kollast
        2. Kristo Salumaa - 1 kollane
        3. Elari Valmas - 1 kollane

17 võib olla täpsustab veel
        Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Sörve väravakütid:
          1. Mikk Rajaver 5 väravat
          2. Veiko Tasa 2 väravat
          3.-5. Reio Alt, Margus Rajaver, Rait Hansen 1 värav

fakk Herman jõudis ette

Kommentaar

Välk494

Toomas Liivak 7

Martin Maks 6

Martin Karis 3
            Taivo Unt 3

Tauno Kallas 1
            Roomer Tarajev 1
            Timo Afanassjev 1
            Taivo Idavain 1

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88
              Kaardid:
              1. Herman Toom - 3 kollast
              Päris hea saavutus Kollaste koha pealt ei oska küll midagi täpsustada. Väravate samamoodi.

Kommentaar

Warrior II väravalööjad:

1. Cibulskis - 8
                2. Tšernõhh - 5
                3. Karklinš - 4
                4.-5. Põllumees, Babkin - 2

Kommentaar

Tuginedes Flora kodukale tegin kogu II liiga lääs/lõuna väravalööjate edetabeli:

1.- 2. Palumaa (Tarvastu), Cibulskis (Warrior II) - 8

3.- 4. Liivak (Välk 494), Juhalu (Nõmme Utd) - 7

5. Maks (Välk 494) - 6

6. - 8. Tšernõhh (Warrior II), Sova (Nõmme Utd), Mikk Rajaver (Sõrve) - 5

9. - 10. Karklinš (Warrior II), R. Kallaste (Nõmme Utd) - 4

11. - 16. Karis (Välk 494), Unt (Välk 494), Jürisson (Nõmme Utd), Nork (Nõmme Utd), Velikopolje (Pärnu Pataljon), Melts (Pärnu Pataljon) - 3

17. - 28. Naaris (Tarvastu), Pavlov (Tarvastu), Põllumees (Warrior II), Babkin (Warrior II), Mjasojedov (Pärnu Pataljon), Lohk (Pärnu Pataljon), Partsioja (Pärnu Pataljon), V. Tasa (Sõrve), Viisileht (Fauna), Viidebaum (Fauna), Mihkelson (Kose), Aljas (Kose) - 2

29. - 48. Klein (Tarvastu), Tjulkin (Warrior II), Kriska (Warrior II), Rõngelepp (Warrior II), S. Rõivassepp (Warrior II), Idavain (Välk 494), Afanasjev (Välk 494), Kallas (Välk 494), R. Tarajev (Välk 494), Ivanov (Nõmme Utd), Mäe (Nõmme Utd), Kosenkranius (Pärnu Pataljon), Sõrmus (Pärnu Pataljon), Kašulin (Pärnu Pataljon), Alt (Sõrve), Margus Rajaver (Sõrve), Hansen (Sõrve), Mitrofanov (Fauna), Lõnsu (Fauna), Kade (Fauna) - 1

Kommentaar

Ehk võtab nüüd iga sats endale kohustuse ka väravalööjad üles riputada peale mängu ja siis saaks keegi aktiivne (nt moderaator ise) tabelit pidada. Ma usaldaks rohkem neid andmeid, mis tulevad meeskodnadelt endilt. EJL kohtunikud suudavad nimesid valesti kirjutada + väravaid teistele nimedele kirjutada.
                    Edu!

Kommentaar

Sörve väravalööjad on pärast iga mängu Kuressaare kodulehel olemas olnud

Kommentaar

Mul on Nõmme Utd statistika täitsa olemas: kirjas on väravad, kaardid, platsil oldud minutid ja siis ma mõtlesin ühe valemi välja, mis annab mängijatele vastavaid miinus- ja boonuspunkte
                        http://www.hot.ee/roll/nomme.html
                        Üldiselt võiks tõesti terve teise liiga (meie tsooni) jaoks kodulehe teha, aga ma pole kindel, kas sellist fanaatikut leidub, sest see pole ühekordne projekt, vaid lehte on vaja pidevalt hallata ja täiendada ja ühesõnaga: see võtab iga nädal mingi aja.
                        Kas paneme klubidele 50 kroonise maksu ja siis saab lehe administraator iga kuus 400 krooni, et ta andmeid sisse toksib (see teeks näost 2,5 krooni, kui klubis on 20 meest).
                        Ja klubi statistikute ülesanne on iga nädal adminnile E-mail saata väravalööjate ja kaardisaajatega.
                        Arendega mõtet edasi!

Kommentaar

Algselt postitas Roll

Mul on Nõmme Utd statistika täitsa olemas: kirjas on väravad, kaardid, platsil oldud minutid ja siis ma mõtlesin ühe valemi välja, mis annab mängijatele vastavaid miinus- ja boonuspunkte

Jess, ma olen läbi aegade Vessust ühe värava rohkem löönud

Kommentaar

Kui keegi mulle kodulehe süsteemi ja asja ette lükkab, võiksin see fanaatik olla küll

Kommentaar

Algselt postitas Roll

Üldiselt võiks tõesti terve teise liiga (meie tsooni) jaoks kodulehe teha, aga ma pole kindel, kas sellist fanaatikut leidub, sest see pole ühekordne projekt, vaid lehte on vaja pidevalt hallata ja täiendada ja ühesõnaga: see võtab iga nädal mingi aja.
                              Kas paneme klubidele 50 kroonise maksu ja siis saab lehe administraator iga kuus 400 krooni, et ta andmeid sisse toksib (see teeks näost 2,5 krooni, kui klubis on 20 meest).
                              Ja klubi statistikute ülesanne on iga nädal adminnile E-mail saata väravalööjate ja kaardisaajatega.
                              Arendega mõtet edasi!
                              roll kas sulpole teie meeskonna mängijate peale värava statistika ka pakkuda mitu mängu mingil hooajal?

oleks vaja sellise lehe jaoks nagu www.playerhistory.com.....ehk aitad Roll ja leiad mitu mängu mingil hooajal keegi?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas Roll

Arendega mõtet edasi!
                                roll kas sulpole teie meeskonna mängijate peale värava statistika ka pakkuda mitu mängu mingil hooajal?

oleks vaja sellise lehe jaoks nagu www.playerhistory.com.....ehk aitad Roll ja leiad mitu mängu mingil hooajal keegi?
                                Ma hakkasin seda tegema alles eelmisest aastast, nii et 2005 aasta kohta võin küll öelda, mitu mängu keegi mängis.
                                Aga eelnevad aastad tuleb ilmselt jalkaliidust uurida. Kui neil muidugi on sellist infot. Ma ei tea, kas vanad protokollid hoitakse alles või mis nendega tehakse.

Kommentaar

Working...
                                X