Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna tsoon 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Roll Vaata postitust
    Ju ei olnud siis eriti millestki kirjutada või oli vähe huvilisi, et ei tekkinud topicut Meie tsoonis sisuliselt igast satsist keegi käib siin tulemusi sisestamas ja mängu kokkuvõtteid kirjutamas ja niisama muljetamas.
    Warrior II'l vist pole ainsana esindajat siin?

Kommentaar

Algselt postitas pellepohlak Vaata postitust
      Noh, eks seal oli palju faktoreid mis mind lõpuks selleni viisid, kõigepealt küünarnukiga löödi mul nina paiste ja vahetult enne punast kaarti löödi mulle jalaga selga. Selg päris korralikult haige, nagu teised ütlesid, et see siiski näkku ei läinud, aga sellel erilist vahet ei ole, samas olukorras punase teenis ka välgu mees kes mulle kohe kallale kargas. See kellelt jalaga sain sai kollase. Üldse seal läks päris kõvaks jamamiseks,samal ajal kui mina väljakult lahkusin siis lubas välgu pikk, lai ja kiilakas mees meie noorima venna ei millegi eest kasti taguda peale mängu, ja ka tehti ilus ettepanek ka teisele meie mängijale mis kõlas niimoodi: kuuled lokilammas tahad pärast mängu kakelda v?.
      Peale seda kui ma juba väljaku ääres istusin siis jõudis endalegi kohale,et vb kui ma ei oleks seda jama korraldanud siis oleks vb see kes mind jalaga löi ise punase saanud aga jah närvid tegid oma töö. Mängu ajal vahetasin ka paar sõna mehega kellega me koos mõlemad punased saime ja ka avaldasin kahetsust, et ülekeesin seal, peale mängu tunnistas ka see kellelt ma jalaga sain,et ka tema oli seal süüdi. Kahju, et asi nii lõppes, minu jaoks on see uus asi, välgu mehed on vb selliste situatsioonidega rohkem harjunud. Kahjuks kukkus mõni seal päris kõvasti välgu poolt suud pruukima, vahetult enne mängu lõppu ja peale mängu, et ma nüüd jooksen koju kittuma, mis on iseenesest päris koomiline, aga las inimesed arvavad mida tahavad, ma tean,et tegin valesti ja nüüd kannan ma ka karistust selle eest.
      Nagu ikka, on kõikidel asjadel 2 poolt ja mitu tõlgendust. See oli siis Kose esindaja seisukoht.
      Need "küünarnuki" ja "jalaga selga" olukorrad olid mängulised, esimese puhul ei vilistatud isegi viga kui ma ei eksi. Sihilikult palliga viskamine aga mitte.
      Edu!

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
        kell 15:00, Salme staadion

JK Sörve - FC Tarvastu 2:3 (1:2)

Peakohtunik: Robert Pajussaar
        Väravad: 34. pen. Rait Hansen, 52. Veiko Tasa - 5. Pavlov, 31. Thielemann, 65. Naaris
        90. Tarvastu ei realiseerinud penaltit
        Hoiatused: 77. Kristo Salumaa, 82. Kevin Rand, 90. Arli Saar
        Mängupaiga olud: Jahe ning tuuline, kuid päikesepaisteline ilm, väljak väga heas seisukorras
        Pealtvaatajaid: 25

JK Sörve: Rait Hansen, Herman Toom, Jaanis Kriska, Arli Saar, Margus Kuusk, Kevin Rand, Mart Tasa (73. Hans Hiiuväin), Kristo Salumaa, Veiko Tasa, Kuldar Kaljuste, Krisjtan Leedo.
        Viimane Tarvastu värav kukkus päris ilusti ristnurka
        www.fcelva.ee

Kommentaar

Välgul ju kõige pikem ja stabiilsem varukate pink. Tarvastul ja Nõmmel jäi just sellest puudu
          www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas timpsu
            Aga ka mees kes jalaga selga lõi tunnistas peale mängu oma viga.
            OK, mis ma tegelikult öelda tahtsin - olukorrad polnud päris nii, et pellepohlak rahulikult seisis ja siis kõigepealt tuli välgu mees ning pani küünarnukiga vastu nina, ning tagatipuks ilmus hiljem välja teine, kes lõi mitte midagi ütlemata salaja selja tagant jalaga selga.

Kommentaar

oho, ma ei pand tähelegi, et Tiideberg on tagasi tuld. Välgus siis nüüd.

Kommentaar

Algselt postitas pellepohlak
                IRW!!!

Kas ma ütlesin täpselt niimoodi seda V?
                Ei, sa ei öelnud seda täpselt nii, aga nii võib sinu esimest lauset ilma erilise fantaasialennuta tõlgendada

Kommentaar

Algselt postitas carlo2 Vaata postitust
                  See küll nats OT aga kuhu siit alamfoorumist II liiga põhi/ida teema on kadunud ???
                  Teema täitsa olemas, oli teine veits taha vajunud.
                  Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Äitah norsk
                    Probleem lahendatud - tegelt oli asi selles et olin ise sealt "Kuvari seaded" alt midagi vussi keeranud, nii et osasid vanemaid teemasid lihtsalt ei näidanud, kuigi nood polnud kuhugi kadunud

Kommentaar

Välk 494 - Sörve 1:2

Sörve väravad: Elari Valmas, Priit Reiska.

Kommentaar

II Liiga lõuna/ lääs

XXVIII voor
                        21.10.12.00 Välk 494 - JK Sörve 1 : 2
                        väravad: 50. Rein Pütsepp - 65. Elari Valmas, 83. Priit Reiska
                        hoiatus: 66. Elari Valmas (Sörve JK)

21.10.12.00 FC Warrior II Valga - FC Kose 2 : 1
                        väravad: 5. Hare Unt, 63. Artjom Tšernõhh - 26. Rein Saks
                        hoiatused: 27., 37. Ingemar Kond, 66. Magnus-Valdemar Saar - 90.+1. Rein Saks
                        eemaldamine: 37. Ingemar Kond (Warrior II)

21.10.12.00 Tarvastu JK - Pärnu Pataljoni JK 3 : 0
                        väravad: 18. Ants Palumaa, 23. Tairo Orav, 88. Sergei Pavlov
                        hoiatused: 39., 74. Ingemar Almre, 44. Sergei Pavlov - 24. Jorma Kosenkranius, 30. Tiit Margus
                        eemaldamine: 74. Ingemar Almre
                        realiseerimata penalti : 40. Ingemar Almre

21.10.12.00 TÜ Fauna - JK Nõmme United 3 : 1
                        väravad: 2., 55. Ken Viidebaum, 59. Erki Kade - 88. Jaanus Juhalu
                        hoiatused: 76. Märt Roosna, 90. Kristjan Aruoja (mõl. Fauna)

Lõplik turniiritabel:

1. Välk 494 28 18 5 5 94 : 37 59 p
                        2. Tarvastu JK 28 17 4 7 82 : 45 55 p
                        3. Pärnu Pataljoni JK 28 17 3 8 82 : 43 54 p
                        4. JK Nõmme United 28 15 6 7 68 : 44 51 p
                        5. Sörve JK 28 9 9 10 47 : 56 36 p
                        6. FC Warrior Valga II 28 8 4 16 48 : 90 28 p
                        7. TÜ Fauna 28 3 1114 33 : 80 20 p
                        8. FC Kose 28 1 6 21 28 : 87 9 p

Aitäh kõigile ilusa hooaja eest!

Kommentaar

Huvitav löpplahendus töesti!
                          Hea meel, et Elari oma terve jala kenasti valgeks sai, hooaeg algas väga önnetult
                          Pataljon siis üleminekumängudest väljas, Tarvastu ka nagunii ei töuse, nii et saab näha...
                          Laupäev, 28. oktoober
                          11.00 üleminekumäng: JK Sillamäe Kalev - Tarvastu JK

Laupäev, 4.november
                          11.00 üleminekumäng: Tarvastu JK - JK Sillamäe Kalev

Pühapäev, 12. november
                          13.00 üleminekumäng: II liiga lõuna/lääs 2. vs II liiga põhi/ida 2. võitja - esiliiga 8.
                          13.00 üleminekumäng: esiliiga 2. - meistriliiga 9.

Laupäev, 18. november
                          13.00 üleminekumäng: esiliiga 8. - II liiga lõuna/lääs 2. vs II liiga põhi/ida võitja
                          13.00 üleminekumäng: meistriliiga 9. - esiliiga 2.

Kommentaar

Kahjuks ei saadud sel hooajal esimest korda 11 meest kokku ja väravas seisis meie keskkaitsja, kes oli esimesel poolajal väga head mängu näidanud.
                            Uskumatu suhtumine...

Kommentaar

Keda huvitab, siis EJL lehel on ka II liiga väravakütid kirjas.

Kommentaar

Ilmselt oled ka ise seal nimekirjas?

Kommentaar

Working...
                                X