Algselt postitas Roll
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna tsoon 2006
Collapse
X
-
Nagu ikka, on kõikidel asjadel 2 poolt ja mitu tõlgendust. See oli siis Kose esindaja seisukoht.Algselt postitas pellepohlak Vaata postitustNoh, eks seal oli palju faktoreid mis mind lõpuks selleni viisid, kõigepealt küünarnukiga löödi mul nina paiste ja vahetult enne punast kaarti löödi mulle jalaga selga. Selg päris korralikult haige, nagu teised ütlesid, et see siiski näkku ei läinud, aga sellel erilist vahet ei ole, samas olukorras punase teenis ka välgu mees kes mulle kohe kallale kargas. See kellelt jalaga sain sai kollase. Üldse seal läks päris kõvaks jamamiseks,samal ajal kui mina väljakult lahkusin siis lubas välgu pikk, lai ja kiilakas mees meie noorima venna ei millegi eest kasti taguda peale mängu, ja ka tehti ilus ettepanek ka teisele meie mängijale mis kõlas niimoodi: kuuled lokilammas tahad pärast mängu kakelda v?.
Peale seda kui ma juba väljaku ääres istusin siis jõudis endalegi kohale,et vb kui ma ei oleks seda jama korraldanud siis oleks vb see kes mind jalaga löi ise punase saanud aga jah närvid tegid oma töö. Mängu ajal vahetasin ka paar sõna mehega kellega me koos mõlemad punased saime ja ka avaldasin kahetsust, et ülekeesin seal, peale mängu tunnistas ka see kellelt ma jalaga sain,et ka tema oli seal süüdi. Kahju, et asi nii lõppes, minu jaoks on see uus asi, välgu mehed on vb selliste situatsioonidega rohkem harjunud. Kahjuks kukkus mõni seal päris kõvasti välgu poolt suud pruukima, vahetult enne mängu lõppu ja peale mängu, et ma nüüd jooksen koju kittuma
, mis on iseenesest päris koomiline, aga las inimesed arvavad mida tahavad, ma tean,et tegin valesti ja nüüd kannan ma ka karistust selle eest.
Need "küünarnuki" ja "jalaga selga" olukorrad olid mängulised, esimese puhul ei vilistatud isegi viga kui ma ei eksi. Sihilikult palliga viskamine aga mitte.
Edu!
Kommentaar
-
Viimane Tarvastu värav kukkus päris ilusti ristnurkaAlgselt postitas 17 Vaata postitustkell 15:00, Salme staadion
JK Sörve - FC Tarvastu 2:3 (1:2)
Peakohtunik: Robert Pajussaar
Väravad: 34. pen. Rait Hansen, 52. Veiko Tasa - 5. Pavlov, 31. Thielemann, 65. Naaris
90. Tarvastu ei realiseerinud penaltit
Hoiatused: 77. Kristo Salumaa, 82. Kevin Rand, 90. Arli Saar
Mängupaiga olud: Jahe ning tuuline, kuid päikesepaisteline ilm, väljak väga heas seisukorras
Pealtvaatajaid: 25
JK Sörve: Rait Hansen, Herman Toom, Jaanis Kriska, Arli Saar, Margus Kuusk, Kevin Rand, Mart Tasa (73. Hans Hiiuväin), Kristo Salumaa, Veiko Tasa, Kuldar Kaljuste, Krisjtan Leedo.
Kommentaar
-
OK, mis ma tegelikult öelda tahtsin - olukorrad polnud päris nii, et pellepohlak rahulikult seisis ja siis kõigepealt tuli välgu mees ning pani küünarnukiga vastu nina, ning tagatipuks ilmus hiljem välja teine, kes lõi mitte midagi ütlemata salaja selja tagant jalaga selga.Algselt postitas timpsuAga ka mees kes jalaga selga lõi tunnistas peale mängu oma viga.
Kommentaar
-
Teema täitsa olemas, oli teine veits taha vajunud.Algselt postitas carlo2 Vaata postitustSee küll nats OT aga kuhu siit alamfoorumist II liiga põhi/ida teema on kadunud ???
Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
II Liiga lõuna/ lääs
XXVIII voor
21.10.12.00 Välk 494 - JK Sörve 1 : 2
väravad: 50. Rein Pütsepp - 65. Elari Valmas, 83. Priit Reiska
hoiatus: 66. Elari Valmas (Sörve JK)
21.10.12.00 FC Warrior II Valga - FC Kose 2 : 1
väravad: 5. Hare Unt, 63. Artjom Tšernõhh - 26. Rein Saks
hoiatused: 27., 37. Ingemar Kond, 66. Magnus-Valdemar Saar - 90.+1. Rein Saks
eemaldamine: 37. Ingemar Kond (Warrior II)
21.10.12.00 Tarvastu JK - Pärnu Pataljoni JK 3 : 0
väravad: 18. Ants Palumaa, 23. Tairo Orav, 88. Sergei Pavlov
hoiatused: 39., 74. Ingemar Almre, 44. Sergei Pavlov - 24. Jorma Kosenkranius, 30. Tiit Margus
eemaldamine: 74. Ingemar Almre
realiseerimata penalti : 40. Ingemar Almre
21.10.12.00 TÜ Fauna - JK Nõmme United 3 : 1
väravad: 2., 55. Ken Viidebaum, 59. Erki Kade - 88. Jaanus Juhalu
hoiatused: 76. Märt Roosna, 90. Kristjan Aruoja (mõl. Fauna)
Lõplik turniiritabel:
1. Välk 494 28 18 5 5 94 : 37 59 p
2. Tarvastu JK 28 17 4 7 82 : 45 55 p
3. Pärnu Pataljoni JK 28 17 3 8 82 : 43 54 p
4. JK Nõmme United 28 15 6 7 68 : 44 51 p
5. Sörve JK 28 9 9 10 47 : 56 36 p
6. FC Warrior Valga II 28 8 4 16 48 : 90 28 p
7. TÜ Fauna 28 3 1114 33 : 80 20 p
8. FC Kose 28 1 6 21 28 : 87 9 p
Aitäh kõigile ilusa hooaja eest!
Kommentaar
-
Huvitav löpplahendus töesti!
Hea meel, et Elari oma terve jala kenasti valgeks sai, hooaeg algas väga önnetult
Pataljon siis üleminekumängudest väljas, Tarvastu ka nagunii ei töuse, nii et saab näha...
Laupäev, 28. oktoober
11.00 üleminekumäng: JK Sillamäe Kalev - Tarvastu JK
Laupäev, 4.november
11.00 üleminekumäng: Tarvastu JK - JK Sillamäe Kalev
Pühapäev, 12. november
13.00 üleminekumäng: II liiga lõuna/lääs 2. vs II liiga põhi/ida 2. võitja - esiliiga 8.
13.00 üleminekumäng: esiliiga 2. - meistriliiga 9.
Laupäev, 18. november
13.00 üleminekumäng: esiliiga 8. - II liiga lõuna/lääs 2. vs II liiga põhi/ida võitja
13.00 üleminekumäng: meistriliiga 9. - esiliiga 2.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar