Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
11-5 jäi seis ikka ju,aga vahet pole sauna saime ikkagi
Vabandust - mul läks seisu lugemine vist käest ära.
ei noo nõmme \"elion\" unitedilt ootan ainult 2 liiga võittu ei midagi muud...see aasta peaks nagu asi ära tulema, vormistamise küsimus
No Tarvastul,Pärnul ja miks mitte ka Valgal on samad plaanid.
Pühapäeval 19.03 kell 15 Männikul treeningmäng Operi JK -ga.
tarvastu ei tohkis teile eriti peavalu valmistada samuti ka valga aga jah pärnu on suurim konkurent neist. olete ju kõvasti tugevamad kui eelmine aasta. kui kallaste suudab ka terve hooaeg tervena püsida siis ju väga hea..
11-5 jäi seis ikka ju,aga vahet pole sauna saime ikkagi
Vabandust - mul läks seisu lugemine vist käest ära.
ei noo nõmme \"elion\" unitedilt ootan ainult 2 liiga võittu ei midagi muud...see aasta peaks nagu asi ära tulema, vormistamise küsimus
No Tarvastul,Pärnul ja miks mitte ka Valgal on samad plaanid.
Pühapäeval 19.03 kell 15 Männikul treeningmäng Operi JK -ga.
tarvastu ei tohkis teile eriti peavalu valmistada samuti ka valga aga jah pärnu on suurim konkurent neist. olete ju kõvasti tugevamad kui eelmine aasta. kui kallaste suudab ka terve hooaeg tervena püsida siis ju väga hea..
No eelmine aasta oli Tarvastu meile õudne peavalu.Igas mõttes
Millele tugineb sinu väide? Sinu oletusele? Jah, nii see on, see on sinu ettekujutlus (loe: soov), kuidas hooaeg lõppeb/lõppeda võiks!
Jõudu kõigile. Loodame, et aprilli alguses on platsid juba vähem jäised ja mängukõlblikumad.
Millele tugineb sinu väide? Sinu oletusele? Jah, nii see on, see on sinu ettekujutlus (loe: soov), kuidas hooaeg lõppeb/lõppeda võiks!
Jõudu kõigile. Loodame, et aprilli alguses on platsid juba vähem jäised ja mängukõlblikumad.
Olen nõus- ei saa tegelikult ühtegi meeskonda alahinnata. See võib valusalt kätte maksta. Seda enam , et Tartu meeskondasi pole mängimas ma näinud. Vaevalt, et nad ilusate silmade eest 2 liigasse said.
Kommentaar