Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nõmme väravad: Jürisson, Mäe, Juhalu (2)
Hoiatused: Jürisson, Talama
Kooseis: Vessenberg, Looväli, Kallakas (Kask), Reiman, Lõpp, Mäe (Talama), Jürisson, Sova, Ivanov, Kallaste, Juhalu
Ilm: päikesepaisteline
Plats: kohati kõva ja konarlik, aga muru peal on ikka etem kui tehiskattel.
Publik: 25
Kooseis: Vessenberg, Looväli, Kallakas (Kask), Reiman, Lõpp, Mäe (Talama), Jürisson, Sova, Ivanov, Kallaste, Juhalu
Kas Unitedi poolt tuleb ylevaade vaid siis kui 3 teenitakse
Kas Unitedi poolt tuleb ylevaade vaid siis kui 3 teenitakse
Ei, nii hull asi ei ole
Kuna tavaliselt olen ülevaate mina kirjutan, aga kuna ma kuu aega olin vigastatud ja mängudel ei käinud, siis ei kirjutanud ka ülevaadet.
Aga edaspidi kirjutan ka nendest, millest ma osa ei võta
Ja edaspidi hakkan palju pikemalt kirjutama
Sörve JK: Aiko Orgla, Urmas Rajaver, Elari Valmas, Arli Saar, Sander Viira, Mart Tasa, Herman Toom, Margus Kuusk, Kristo Salumaa, Mikk Rajaver, Ivar Kärme (Janek Meet).
Elari sai kollase tavalise vea eest. Nagu Ummi ütles.
Sörve JK: Rait Hansen, Urmas Rajaver, Elari Valmas, Arli Saar (79. Priit Post), Sander Viira, Veiko Tasa, Kristo Salumaa, Ivar Kärme (56. Mikk Rajaver), Kevin Rand (66. Glen Põld), Mart Tasa, Hendrik Karlson.
On tore, et kõrgliiga kohtunikud ka madalamates liigades vilistavad. Kohe väga hea mängida, kui selline vile on
Fauna jättis jälle hea mulje. Pealegi on neil fännid, kes viitsivad meeskonnaga mängule kaasa sõita.
Kommentaar