Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga lääs/lõuna tsoon 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

JK Kalev Sillamäe - FC Tarvastu 2:0 (1:0)

1:0 Tarvastu õnnetu omavärav
    2:0 Pall oli ületanud pikalt väljaku otsajoone, kuid kohtunik lasi edasi mängida ja vormistamine ei olnud enam raske.

Ilm oli ikka väga jube, puud murdusid väljakukõrval ja kohati oli nii võimas rahe , et mäng seiskus. Kordusmänguks on veel kõik võimalused, teeme Kalevil elu võimalikult raskeks.
    www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
      JK Kalev Sillamäe - FC Tarvastu 2:0 (1:0)

1:0 Tarvastu õnnetu omavärav
      2:0 Pall oli ületanud pikalt väljaku otsajoone, kuid kohtunik lasi edasi mängida ja vormistamine ei olnud enam raske.

Ilm oli ikka väga jube, puud murdusid väljakukõrval ja kohati oli nii võimas rahe , et mäng seiskus. Kordusmänguks on veel kõik võimalused, teeme Kalevil elu võimalikult raskeks.

Kas ikka mäng toimub SOEL ja laup 4.novembril kell 11.00
      Olen see kes olen

Kommentaar

Esiliiga üleminekumängud

28.10 JK Sillamäe – Tarvastu JK 2 : 0
        04.10 Tarvastu JK – JK Sillamäe 3 : 2
        väravad: 16. Tairo Orav, 73. Indrek Klein, 85. Vladimir Ivanov - 54. Roman Vedehhov, 61. Vitali Bolšakov
        hoiatused: 32. Janek Jõgi - 41., 71. Maksim Aleksejev
        eemaldamine: 71. Maksim Aleksejev (Sillamäe)

JK Sillamäe Kalev oli parem koondskooriga 4 : 3 ja pääses üleminekumängudele pääsemaks Esiliigasse, kus kohtutakse Esiliiga kaheksanda, Kohtla-Järve Lootusega.

Saame siis uuel hooajal taas Tarvastuga madistada

Kommentaar

Kes leiab mulle uudise, kus kirjutas pikalt-laialt teise liiga suurendamisest (kes tõusevad, kuidas süsteem välja nägema hakkab jne), see saab järgmine hooaeg mõnel Sörve kodumängul kommi!

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
            Kes leiab mulle uudise, kus kirjutas pikalt-laialt teise liiga suurendamisest (kes tõusevad, kuidas süsteem välja nägema hakkab jne), see saab järgmine hooaeg mõnel Sörve kodumängul kommi!

Kommentaar

Millist kommi tahad? Suur aitäh sulle!

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                Millist kommi tahad? Suur aitäh sulle!
                Eelistan kommi asemel paar palli Teie võrku lüüa järgmisel aastal.

Kommentaar

Working...
                X