Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Lääs 2006\'

dräägo arvab, et kõva lõvilõug oli ikka too nr. 10 kaitses näiteks. päris masendav vaadata, kuidas kahemeetrised koljatid noori tulevikutegijaid lõhuvad. meil on 2 poissi, kes noortekoondises mängudel käivad ja III liiga hind pole vast nii suur, et oleks mõtet neil eluks ajaks mänguisu ära võtta.
    selle kohtunikuga on alati nii, et võitjatele tundub OK ja kaotajatele mitteOK.
    Keila JK nr 9

Kommentaar

No neil siis targem mitte III liigas mitte mängida, või arvad et äkki peaksite enne igat mängu vastastele selgitama et need poisid on looduskaitse all ja ärge neile keha pange
      Ja kohtuniku kohapealt on sul õigus, üldjuhul see nii on

Kommentaar

küsimus pole keha panemises, vaid konkreetses lõhkumises. selline asi ei ole kohane mitte ühelegi liigale, mitte ühelegi meeskonnale. seda on ju eemalt näha, kuidas mees peale läheb. ei vaata palli poolegi, vaid otse jalgadesse sõit.
        Keila JK nr 9

Kommentaar

tead, kui sa nüüd enda juttu loed, siis on see sama lugu nagu kohtunikuga

Kommentaar

vbl tõesti (A)
            Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Algselt postitas drago

teenitud võit oli küll haibale ses suhtes, et nad olid põmst igas mänguelemendis üle. suured poikad vastas. aaaga....no haiba poikad on ikka jubedad lõualaksutajad. pretendeerivad hõbemedalile tabasalu järel.
              Need kes lõugasid pingi juures olid enamuselt 2-3 Kuradit Mina,Amo ja veel mõni...aga see lõugamine oli naljaga pooleks,ju siis Keila poisid ei saanud sellest aru
              Nagu ma juba IV Põhja teemas ka mainisin, siis mul on väljaku ääres väga suur suu, mujal vastavalt vajadusele, kuid peale mängu on kõik jälle ok nii et ärge pahandage, elan mängu vist liialt sisse

Kuna Kehtna vennad pea kõik mulle vastukarva siis Keavas on mul meeletult suur suu Kui ma sinna mudugi jõuan..

Vabandan oma suure ning kõlava suu pärast kellele olen haiget teinud. Päriselt.

Haiba eest skoorisid Zoova oma viimase sekundi kolliga, Salm Kuraditest jaa kes veel?

Kommentaar

Algselt postitas amority

Algselt postitas Ramm

Algselt postitas drago

teenitud võit oli küll haibale ses suhtes, et nad olid põmst igas mänguelemendis üle. suured poikad vastas. aaaga....no haiba poikad on ikka jubedad lõualaksutajad. pretendeerivad hõbemedalile tabasalu järel.
                Need kes lõugasid pingi juures olid enamuselt 2-3 Kuradit Mina,Amo ja veel mõni...aga see lõugamine oli naljaga pooleks,ju siis Keila poisid ei saanud sellest aru
                Nagu ma juba IV Põhja teemas ka mainisin, siis mul on väljaku ääres väga suur suu, mujal vastavalt vajadusele, kuid peale mängu on kõik jälle ok nii et ärge pahandage, elan mängu vist liialt sisse

Kuna Kehtna vennad pea kõik mulle vastukarva siis Keavas on mul meeletult suur suu Kui ma sinna mudugi jõuan..

Vabandan oma suure ning kõlava suu pärast kellele olen haiget teinud. Päriselt.

Haiba eest skoorisid Zoova oma viimase sekundi kolliga, Salm Kuraditest jaa kes veel?
                Haiba number kümme lõi karistuslöögist esimese minu mäletamist mööda.
                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Haiba väravad siis: Zoova 2, Tammsaar, Salm

Kommentaar

Algselt postitas Lammas

Üks oli ju omavärav?
                    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker

Algselt postitas Lammas

Üks oli ju omavärav?
                      Kuidas see om tuli ei näinudgi ise kas mingist rikosetist või lihtsalt ei tulnud puhtaks löömine välja?

Kommentaar

Algselt postitas erkkik

Algselt postitas daywalker

Algselt postitas Lammas

Üks oli ju omavärav?
                        Kuidas see om tuli ei näinudgi ise kas mingist rikosetist või lihtsalt ei tulnud puhtaks löömine välja?
                        Hmm, haiba vend sai vist peaga löögile ja pall oli suht aeglaselt värava poole teel. kaitsja üritas peaga ära lüüa aga pikkusest jäi vist tiba puudu ja tuli hoopis selline õnnetu ripsakast peast sisse, mis palli suht ristnurka viis. Õnnetu värk
                        Joga Bonito!!!

Kommentaar

see oli puhas omavärvav. seisin situatsiooni kõrval ja meil keskkaitsja peast läks pall väravasse. ise olen vasak äär.
                          Keila JK nr 9

Kommentaar

Emmaste - Tabasalu 1 - 2;

Ilus ilm ja hea mäng. Emmaste poisid olid tublid, võitlesid hästi ja üllatavalt vähe mölisesid Flora satsi kohta. Nii et aitäh hea mängu eest poistele.

Kommentaar

Kärdla - Kespo 1-1
                              suht mängu alguses asusime Silde väravast 1-0 juhtima ehk siis Kespo. tuul oli kärldas nagu arvatavasti mujalgi, väga tugev ja omas suurt rolli mängus. kuigi teisel poolajal kärdla meie omaväravast viigistas võib öelda, et viik oli üsna õiglane tulemus

Kommentaar

Täpsustan veel, et Haiba eest pelasid ka kaks Kuradit, Lagejärv (daywalker) ja Salm (eestlased).

Kommentaar

Working...
                                X