keegi siit peale keila veel aastalõpu turniiril osaleb???
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Lääs 2006
Collapse
X
-
ei, mina ju ei lähe mängimaAlgselt postitas volodja Vaata postitustdrago, sa tegeled ikka jalgpalliga vä? mõtlesin et hakkasid luuletajaks, see tuleb sul paremini välja
. ma assisteerin foorumi kaudu ainult jalgpalli.
Keila JK nr 9
Kommentaar
-
Volodja on vanade sõprade juures tagasi...uues foorumis keegi temaga suhelda ei tahtnudAlgselt postitas volodja Vaata postitusttore, siis äkki keila läheb ka see aasta alagrupist edasiMa rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
eelime aasta läks edasi ka nii, et olin ise platsil. polnudki väga segav faktor.Algselt postitas volodja Vaata postitusttore, siis äkki keila läheb ka see aasta alagrupist edasiKeila JK nr 9
Kommentaar
-
seal on veidikene tõsisemad tüübid, eks näeb mis nad väljakul selle kivinäoga peale hakkavad,Algselt postitas Kent Vaata postitustVolodja on vanade sõprade juures tagasi...uues foorumis keegi temaga suhelda ei tahtnud
aga drago muidugi... sa lõid ju kolmandas liigas ka 5 väravat kahes mängus, kus ründes olid, nüüd tuleb kõik meelde, sorri meeshärra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
täna sai kolleegi hea eeltöö tulemina peaga värav löödud. krt 6 punktiga jäime vist kolmandaks alagrupis - masendav. edu ülejäänd meeskondadele.Algselt postitas volodja Vaata postitustseal on veidikene tõsisemad tüübid, eks näeb mis nad väljakul selle kivinäoga peale hakkavad,
aga drago muidugi... sa lõid ju kolmandas liigas ka 5 väravat kahes mängus, kus ründes olid, nüüd tuleb kõik meelde, sorri meesKeila JK nr 9
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar