Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Lääs 2006\'

Algselt postitas Kent

Polegi lihtsalt midagi öelda.....
    Ju siis oleme sellised, kui te nii arvate......ja midagi muutma me ka ei hakka....äkki ise muudate midagi....näiteks ostate endale uued vormid ,aga selle vahega, et tuleb top ja mingi ilus lilleline seelik....küsige Amoritilt,ehk on tal pakkuda teile mingi hea hinnaga tenniseseelikuid...need ju päris seksikad......ajage jalad ka karvadest puhtaks....
    keilal muide on uus vorm. ehk aastalõpu turniiril mõned teist märkasid. üks ilusamaid vorme läbi aastate, mida ise näinud olen. õnneks puudub ka Alibi logo rinnalt.
    Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas duff_K

hästi paned Kent väga hästi........kui terve teie tsoon räägib et Tabasalu lõhub kõvasti siis ma arvan et probleem on teis mitte et teised neiud oleks ....aga ega ma ei käsigi teil midagi muuta....lõhkuge edasi ega pole midagi teha kui nii on mängima harjutud
      Ok.....ma usun,et kõigil küll meiega probleeme ei ole.....ja nagu ma aru olen saanud, siis on aint vastased need ,kes vigastada saavad...bullshit...me oleme ju tehtud rauast kes valu ei tunne ja vigastada ei saa.....vahe on lihtsalt selles ,et me pole virisenud ,et kõik teevad haiget jne....võin oma meeskonna peale kindlalt öelda ,et eelmine aasta vigastati meie mängijat mitmel korral nii raskelt ,et oli mängija sunnitud mängu pooleli jätma....
      Miskipärast tekib see jutt alati päevakorda ,just kevadel kui hooaeg pole veel jõudnud alatagi....
      Minu jaoks on see teema ennast ammendanud....
      Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent

Algselt postitas duff_K

hästi paned Kent väga hästi........kui terve teie tsoon räägib et Tabasalu lõhub kõvasti siis ma arvan et probleem on teis mitte et teised neiud oleks ....aga ega ma ei käsigi teil midagi muuta....lõhkuge edasi ega pole midagi teha kui nii on mängima harjutud
        Ok.....ma usun,et kõigil küll meiega probleeme ei ole.....ja nagu ma aru olen saanud, siis on aint vastased need ,kes vigastada saavad...bullshit...me oleme ju tehtud rauast kes valu ei tunne ja vigastada ei saa.....vahe on lihtsalt selles ,et me pole virisenud ,et kõik teevad haiget jne....võin oma meeskonna peale kindlalt öelda ,et eelmine aasta vigastati meie mängijat mitmel korral nii raskelt ,et oli mängija sunnitud mängu pooleli jätma....
        Miskipärast tekib see jutt alati päevakorda ,just kevadel kui hooaeg pole veel jõudnud alatagi....
        värisege Tabsalu ees, värisega! Tabasalu on üks ehtne soccer hard man team! kent kas, pole tore kui juba ennem hooaja algust teid kardetakse? las sitad värisevad!

Kommentaar

Jõhkardid!

Kommentaar

Algselt postitas Kent

Algselt postitas duff_K

kui teie mängudes tihti mängijad vigastada saavad, nii vastased kui omad, siis järelikult on ju teie mängudes rohkem lõhkumist. ega sa selle peale ei ole juhuslikut kunagi tulnud et kui sa ise vastaseid lõhud siis hakkavad ka vastased samamoodi mängima? loomulikult tahavad kõik meeskonnad võita ja see kuidas seda tehakse on kindlasti erinev ning eks igaüks ise teab kuidas ta seda teha üritab, aga ma usun et kõik meeskonnad on suutelised vastaseid lõhkuma, kui seda vaja on kuid kas see ongi siis selle mängu eesmärk?

Fair play!
            Nõmme BSC OlyBet
            www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
            www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
            www.mind.ee

Kommentaar

Mulle see sobib....Fair play.....
              Ma ütlen aint korra veel,et Tabasalu mängib füüsilist jalgpalli, mis ei tähenda lõhkumist...

Kommentaar

Algselt postitas Kent

Mulle see sobib....Fair play.....
                Ma ütlen aint korra veel,et Tabasalu mängib füüsilist jalgpalli, mis ei tähenda lõhkumist...
                Kõik oleneb sellest kuidas te seda füüsilist jalgpalli mängite.Ei ole Tabasaluga kokkupuuteid olnud aga on kokkupuuteid füüsilise ja olnud kokkupuuteid nn füüsilise jalgpalliga.Kõik oleneb sellest kuidas keegi aru saab mõistest füüsiline jalgpall ja oma arusaamade järgi siis oma füüsist rakendab

Kommentaar

Algselt postitas drago
                  seega peaksid kõik IIInda liiga tiimid nüüd tabasalu ees värisema ? enne teod, siis sõnad või kuidas ? tabasalu peaks kõigepealt lõpetama vastaste lõhkumise ...
                  mida sa ajad, miks me peaks lõhkumise ära lõpetama? lõhume seda, mis hetkel õige tundub lõhkuda, kui see on palliga mees, siis miks mitte?
                  härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

väike meeldetuletus...
                    \"play beautiful...\"
                    Nõmme BSC OlyBet

www.mind.ee

Kommentaar

tänan DON, et sa meenutasid, kui ilusat ja puhast mängu KL Kalev mängis..

two thumbs up..

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza

tänan DON, et sa meenutasid, kui ilusat ja puhast mängu KL Kalev mängis..

two thumbs up..
                        aga palun...
                        Nõmme BSC OlyBet

www.mind.ee

Kommentaar

Ei no mina kavatsen iikka julmalt lõhkuma hakata eriti drago sind sest sina oled eriti rott nahhui!!! oii plääd
                          mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

........krt tundub ,et tuleb tihe hooaeg...äkki on targem lõpetada juba enne hooaja algust....

Kommentaar

Peab nentima,et Tabasalu on mänginud viimased hooajad hoopis viisakamalt ,kui enne,isegi HR.Tamm on rahustite mõju all saanud mängu aega.Sellist erilist lõhkumist pole küll näha olnud,usun,et mehed on vanemax saanud ja mängivad rohkem oma lõbuks.Mulle meeldib,et nad ei kägise ja irise kui ise pihta saavad.Muidu on möla muidugi rohkem kui vaja,aga olgem ausad see käib 3.liiga juurde.Eelmisel hooajal oli näha,et nooremad meeskonnad olid hoopis hellemad ja kui kuraja häält teha on paanika lahti.Nii,et pole sellel Tabasalu vanadekodul häda midagi,jõudu Sulle Kent selle kamba ohjeldamisel ja loodame,et staadion on teil sellel aastal parem kui mullu.

Kommentaar

Algselt postitas vince carter

Peab nentima,et Tabasalu on mänginud viimased hooajad hoopis viisakamalt ,kui enne,isegi HR.Tamm on rahustite mõju all saanud mängu aega.Sellist erilist lõhkumist pole küll näha olnud,usun,et mehed on vanemax saanud ja mängivad rohkem oma lõbuks.Mulle meeldib,et nad ei kägise ja irise kui ise pihta saavad.Muidu on möla muidugi rohkem kui vaja,aga olgem ausad see käib 3.liiga juurde.Eelmisel hooajal oli näha,et nooremad meeskonnad olid hoopis hellemad ja kui kuraja häält teha on paanika lahti.Nii,et pole sellel Tabasalu vanadekodul häda midagi,jõudu Sulle Kent selle kamba ohjeldamisel ja loodame,et staadion on teil sellel aastal parem kui mullu.

ongi nii tegelt, aga noh :P meil nüüd üks 17 aastane kukk juures, kes ei kavatsegi ennast või teisi lõhkumata jätta :P

PS! mömm, sa oled koomik täitsa
                                härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Working...
                                X