Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Lääs 2006\'

Haapsalu - Keila 3:4 (1:2)

Keila eelviimane värav täielikult minu süü.

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta

Haapsalu - Keila 3:4 (1:2)

Keila eelviimane värav täielikult minu süü.
      palju õnne

Kommentaar

Algselt postitas Sooalu

Ma väga vabandan kui kellegil tundeid riivan (reedil näiteks), aga lood on jah nii, et see Anne Veski näopiltidega kottide pähe tõmbamine on ikka veel jõus. Kahjuks esimeses 6-s mängus oleme pidanud läbi ajama ilma gazzata ja ilma veel igasuguste teiste meesteta, aga kui kõik kombes ja gazza kodus siis teage, et kotid on õmblusesse antud ja ootavad pähe tõmbamist. Esimene läheks minu poolt kohe Reed-i pähe kuna ta on mu isiklik lemmik siin foorumis (peale karvicu muidugi ).

NB Kõik vastased kes meile vastu astunud esimeses 6-s mängus:

Teage, et veel pool aastat tagasi oleks teil kõigil juba kotid peas, aga nyyd peate kannatama teise ringini
        einooo.. ma vaatan et keegie i väsi end kiitmast ...eriti kõva mees enda arust. rääkida oskab igayks aga kui tulemusi ple siis millest teil rääkida oN?

Kommentaar

Algselt postitas killers678

Algselt postitas Sooalu

Ma väga vabandan kui kellegil tundeid riivan (reedil näiteks), aga lood on jah nii, et see Anne Veski näopiltidega kottide pähe tõmbamine on ikka veel jõus. Kahjuks esimeses 6-s mängus oleme pidanud läbi ajama ilma gazzata ja ilma veel igasuguste teiste meesteta, aga kui kõik kombes ja gazza kodus siis teage, et kotid on õmblusesse antud ja ootavad pähe tõmbamist. Esimene läheks minu poolt kohe Reed-i pähe kuna ta on mu isiklik lemmik siin foorumis (peale karvicu muidugi ).

NB Kõik vastased kes meile vastu astunud esimeses 6-s mängus:

Teage, et veel pool aastat tagasi oleks teil kõigil juba kotid peas, aga nyyd peate kannatama teise ringini
          einooo.. ma vaatan et keegie i väsi end kiitmast ...eriti kõva mees enda arust. rääkida oskab igayks aga kui tulemusi ple siis millest teil rääkida oN?
          Kui tulemusi veel pole siis räägitakse tulemustest mis tulevad helges tulevikus. Loogiline ju...

Kommentaar

Sooalu, mis number sa oled muidu väljakul? Või oled sa see kõrvalthüüdev mängija?
            härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Mis Haapsalu väljakuga juhtunud on?

Kommentaar

Algselt postitas mömm

kernu - kespo 10 - 2
                Kespo mis toimub?
                Jalgpall on parem kui ???

Kommentaar

Algselt postitas Gary

Algselt postitas mömm

kernu - kespo 10 - 2
                  Kespo mis toimub?
                  bardak

Kommentaar

Algselt postitas Karantass

Ei ole rakse aru saada et sitaks on läinud
                    Kaspar sa oled ikka daun küll
                    Ei tegelt jh mis juhtund...enam vist ei hooldatata kuu ajaga on see veel halvemaks läinud

Kommentaar

Haapsalu linninimesed on nii targad, et kuna lussipark on remondis, siis peeti eelmine nädal seal Läänemaa Laulupidu, kust lasti rahvatantsijatel hommikust-õhtuni hüpata

Kommentaar

Teadmiseks kõigile, kes peaksid järgmisel aastal ,äkki võib olla ka juba sügisel, et Kärdla staadionil hetkel parandustööd, täpsemalt muru kasvatamine ja platsi tasandamine, kuigi kardan ,et sellest ei saa asja! Nimelt asjaga tegelevad diletandid, kohalikud FIE-d, kes võitsid vähempakkumise!!!!!!!
                        Oli ka üks korralik pakkumine, mingi Tallinna haljastusfirma,kui ei eksi ,siis sama kes tegi eelmisel aastal Emmaste staadionile muruparandustöid, aga linnavalitsus pidas seda liiga kalliks! Raibe! Aga mine sa tea, käisin mingi aeg platsil ,oli allustatud selle tööga ,tundus küll ,et parem ,eks paistab ,mis saab!
                        veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta

Haapsalu linninimesed on nii targad, et kuna lussipark on remondis, siis peeti eelmine nädal seal Läänemaa Laulupidu, kust lasti rahvatantsijatel hommikust-õhtuni hüpata
                          No jah ,miks mitte!! Minu teada praegune ja eelmine linnapea suured korvpallifännid.Isegi nendega kossuvõistlustel koos mänginud!:-)
                          Mis see jalgpall nende jaoks ikka on!:-))
                          Muidugi -KURB!
                          veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas näx

Teadmiseks kõigile, kes peaksid järgmisel aastal ,äkki võib olla ka juba sügisel, et Kärdla staadionil hetkel parandustööd, täpsemalt muru kasvatamine ja platsi tasandamine, kuigi kardan ,et sellest ei saa asja! Nimelt asjaga tegelevad diletandid, kohalikud FIE-d, kes võitsid vähempakkumise!!!!!!!
                            Oli ka üks korralik pakkumine, mingi Tallinna haljastusfirma,kui ei eksi ,siis sama kes tegi eelmisel aastal Emmaste staadionile muruparandustöid, aga linnavalitsus pidas seda liiga kalliks! Raibe! Aga mine sa tea, käisin mingi aeg platsil ,oli allustatud selle tööga ,tundus küll ,et parem ,eks paistab ,mis saab!
                            No kui vasaraheitjate augud ära täidetakse siis pole sellel statkal häda miskit.
                            Hullemaks nad seda ikka ei tee... loodetavasti).

Kommentaar

Kernu - Haapsalu 8-2 (1-1) Kernu väravad 3 Abel 1 A.Kraam ( pen), Säkk, Väli, Merisalu, Alliksoo

Kommentaar

Algselt postitas mömm

Kernu - Haapsalu 8-2 (1-1) Kernu väravad 3 Abel 1 A.Kraam ( pen), Säkk, Väli, Merisalu, Alliksoo
                                Muidu esimene poolaeg oli meilt enamvähem, aga see pennu oli küll teile kergelt antud.

Teine poolaeg lagunes täiesti ära, pooled tüübid olid puudu ka, aga see pole mingi vabandus. Väravavaht ei hiilganud ka meil eriti.

Muidu kohtunik oli kaa ikka päris vilets, midagi ei näinud platsil ja vilistada ka ei jõudnud.

Kommentaar

Working...
                                X