Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Põhi 2006\'

Algselt postitas Kerberos

Loodan siiski veel.

Saaks Kuraditega mängida

Mis sul neist Kuraditest? Mingi suur respekt või?
    Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Algselt postitas DenissM

Vot sellest ma küll aru ei saa, mida te kurdate? Ida tsoon on jalgpalli kvaliteedi poolest ilmselgelt peajagu tugevam kui kõik teised tsoonid (kaasa arvatud põhi). Või härrade eesmärk on võimalikult kiiresti võimalikult kaugele edasi pääseda ja kõik muu on savi?
      Kui sellise virisemise põhjuseks on reisimisele kulutatud raha siis on sellised sõnavõtud õigustatud, AGA... minu meelest pole ükski mees veel seda põhjuseks maininud... Räägitakse pigem vastaste riigikeeleoskusest... IMELIK! :P
      Ahjaa - oleme kunagi mänginud 5 liigas selliste meeskondadega nagu Mimino ja Q United.Polnud just meeldivad võistkonnad.Mõlemad meeskonnad koosnesid enamikus härradest kelle riigikeele oskus polnud just kiita.Edasi mõtle ise miks mul eelaarvamused ida suhtes on.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Poisid,

Ilus vaadata kohe kuidas vana karu talveunest ärkab ning suhtlus tööle hakkab. Tunne on selline kui oleks herilasepessa kusenud Keep on going ja puhume elu sisse uuesti Madalamate liigade alateemadessse

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Algselt postitas DenissM

Vot sellest ma küll aru ei saa, mida te kurdate? Ida tsoon on jalgpalli kvaliteedi poolest ilmselgelt peajagu tugevam kui kõik teised tsoonid (kaasa arvatud põhi). Või härrade eesmärk on võimalikult kiiresti võimalikult kaugele edasi pääseda ja kõik muu on savi?
          Kui sellise virisemise põhjuseks on reisimisele kulutatud raha siis on sellised sõnavõtud õigustatud, AGA... minu meelest pole ükski mees veel seda põhjuseks maininud... Räägitakse pigem vastaste riigikeeleoskusest... IMELIK! :P

Jah ma mängin tõesti parema meelega 4 põhjas kuna seal on meie vanad ammused sõbrad ees (Kuradid, Univ jne) ning kui sa süveneksid teemasse siis sa ei kobiseks nii palju.Lihtsalt Soccernetil ajab sita keeme see, et mängisime üleminekumängu 4 põhja meeskonnaga, aga sel hooajal mängime ikkagi idas.Ühesõnaga teenisime teistele koha põhjas.
          Ok, ma siis üritan vähem \"kobiseda\" Las kõikvõimas Rein räägib! Kui Sa oled tähelepanelikud minu posti läbi lugenud (a seda Sa ju KINDLASTI oled), siis olengi \"põhjatsooni kiindumuse\" põhjused küsinud/uurinud? Ja nagu nagu ma aru saan, siis oled üks nende seast, kes eelistaksid pigem sõpradega palli taga ajamist sportlikele eesmärkidele (näiteks jalgpallioskuste lihvimine). See on Sinu valik ja ela sellega rahus. Ja tänan muidugi informatsiooni eest, see \"sõprade\" värk ei tulnud mul üldsegi pähe põhjatsooni valiku põhjendusena
          Aga Rein... Ole kena ja seleta veelkord palun, miks vastaste keeleoskuse tase Sind niivõrd häirib ja kas oleksid nõus väidega, et Eesti koondis peaks kõikidest rahvusvahelistest turniiridest ära ütlema, sest vastased ILMSELT ei oska riigikeelt? Minu teada õiged mehed mängivad jalgpalli jalgade mitte keelega :P

Kommentaar

elu on näidanud et vene keelt kõnelevad mängijad on varmamad rusikad käiku laskma. samuti on nende poolt rohkem ähvardamisi, sõimamisi võrrelduna eesti keelt kõnelevate mängijatega - nii lihtne see ongi

Kommentaar

Algselt postitas DenissM

Algselt postitas Rein

Algselt postitas DenissM

Jah ma mängin tõesti parema meelega 4 põhjas kuna seal on meie vanad ammused sõbrad ees (Kuradid, Univ jne) ning kui sa süveneksid teemasse siis sa ei kobiseks nii palju.Lihtsalt Soccernetil ajab sita keeme see, et mängisime üleminekumängu 4 põhja meeskonnaga, aga sel hooajal mängime ikkagi idas.Ühesõnaga teenisime teistele koha põhjas.
              Ok, ma siis üritan vähem \"kobiseda\" Las kõikvõimas Rein räägib! Kui Sa oled tähelepanelikud minu posti läbi lugenud (a seda Sa ju KINDLASTI oled), siis olengi \"põhjatsooni kiindumuse\" põhjused küsinud/uurinud? Ja nagu nagu ma aru saan, siis oled üks nende seast, kes eelistaksid pigem sõpradega palli taga ajamist sportlikele eesmärkidele (näiteks jalgpallioskuste lihvimine). See on Sinu valik ja ela sellega rahus. Ja tänan muidugi informatsiooni eest, see \"sõprade\" värk ei tulnud mul üldsegi pähe põhjatsooni valiku põhjendusena
              Aga Rein... Ole kena ja seleta veelkord palun, miks vastaste keeleoskuse tase Sind niivõrd häirib ja kas oleksid nõus väidega, et Eesti koondis peaks kõikidest rahvusvahelistest turniiridest ära ütlema, sest vastased ILMSELT ei oska riigikeelt? Minu teada õiged mehed mängivad jalgpalli jalgade mitte keelega :P

Mina vana mehena mängin jalgpalli sellepärast, et ma armastastan seda ala ja see on üks võimalus meeldivalt aega veeta toredate inimestega..Mingit arengut mul vaevalt enam toimub kui, siis ainult taandareng.

Egonilt väga hea repliik.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas ek

elu on näidanud et vene keelt kõnelevad mängijad on varmamad rusikad käiku laskma. samuti on nende poolt rohkem ähvardamisi, sõimamisi võrrelduna eesti keelt kõnelevate mängijatega - nii lihtne see ongi
                Olen mänginud 2 aastat idatsoonis ja 4 läänetsoonis, oma kogemuste põhjal väidan, et venelastega on tunduvalt parem mängda, kuna nemad keskenduvad just rohkem mängule endale ning mängivad puhtamalt. Iseasi on muidugi see, et tunduvalt toredam on sõita mängudele Haapsallu/saartele kui matkata Virumaa poole.

Kommentaar

Algselt postitas ek

Kahe idatsooni aasta jooksul pole ma kordagi näinud, et keegi oleks platsil kaklema hakkanud... Küll on juhtunud paar korda, et mehed said selja tagant kohtuniku vaatevälja väljaspool küünarnukiga ribidesse jne... Aga mehed, jalgpall on lihtsalt selline...ehk MITTE baletti moodi. No mis ma ikka seletan, teie olete samamoodi jalgpallurid ju. Fakt on see Beckhami närvikavaga pole platsil midagi teha.

Kommentaar

Algselt postitas DenissM

Algselt postitas ek

Kahe idatsooni aasta jooksul pole ma kordagi näinud, et keegi oleks platsil kaklema hakkanud... Küll on juhtunud paar korda, et mehed said selja tagant kohtuniku vaatevälja väljaspool küünarnukiga ribidesse jne... Aga mehed, jalgpall on lihtsalt selline...ehk MITTE baletti moodi. No mis ma ikka seletan, teie olete samamoodi jalgpallurid ju. Fakt on see Beckhami närvikavaga pole platsil midagi teha.

Et sa pead nagu normaalseks sellist käitumist a la kui kohtunik ei näe, teen mis tahan ?

Kommentaar

Deniss, see on lihtsalt üks ettekääne vingumiseks. Rohkem hirmutab ära sõna \"ida\". Brrr... SUUUUR KARU.. Nii lähedal..

Kommentaar

Algselt postitas soxx

Algselt postitas Kerberos

Loodan siiski veel.

Saaks Kuraditega mängida

Mis sul neist Kuraditest? Mingi suur respekt või?

Ei olegi midagi.Puudub igasugune respekt

Kommentaar

**** tegelt ma ütlen ühte. hansaneti see kuradi msm\'i tont võid sa **** minna kui tahad. ära virise nagu haige ****. ja teiseks. kui meid pandi põhja siis mängime seal. ****... ei ole nendel venelastel häda midagi... pole mõtet karta et tappa saame.. ise oleme ka mehed... kui läheb löömaks lööme vastu... ***** lihtsalt imelik on see kuidas meile ***** keerati... aga kuna teenisime edasipääsu ära siis mängime ka IV liiags... kahju et mitte põhjas aga kärab ka ida... Mina ei taha V tasgasi...

Amority redigeeritud post nr 1

Kommentaar

Vaatasin seda ida tsooni koosseisu. Klubid on iseenesest OK, kuid paljud staadionid on tagasihoidlikult öeldes põllud.
                            Ent Operi härrastele üks idee, mille ehk ka Soccerneti esindajad võiksid üles võtta: IV liiga lääne tsoonis on minu teada kaks täiesti uut meeskonda, kuigi tegelikult peaksid uued tiimid alustama viiendast liigast ning sellest lähtuvalt võinuks olukorras, kus IV liiga lääne tsoonis oli kaks vaba kohta, eelisõigus olla just Operil ja Soccernetil.
                            Et homme on jalgpalliliidu juhatuse koosolek, siis soovitan Operi esindajal suht kiiresti tegutseda. Kui ikka huvi on. Ja eks Soccerneti esindaja saab kah mõelda ja vaadata.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Vaatasin seda ida tsooni koosseisu. Klubid on iseenesest OK, kuid paljud staadionid on tagasihoidlikult öeldes põllud.
                              Ent Operi härrastele üks idee, mille ehk ka Soccerneti esindajad võiksid üles võtta: IV liiga lääne tsoonis on minu teada kaks täiesti uut meeskonda, kuigi tegelikult peaksid uued tiimid alustama viiendast liigast ning sellest lähtuvalt võinuks olukorras, kus IV liiga lääne tsoonis oli kaks vaba kohta, eelisõigus olla just Operil ja Soccernetil.
                              Et homme on jalgpalliliidu juhatuse koosolek, siis soovitan Operi esindajal suht kiiresti tegutseda. Kui ikka huvi on. Ja eks Soccerneti esindaja saab kah mõelda ja vaadata.

Jaa....liidus on ikka asjad pehmelt öeldes s**tasti küll.Ilmselt on need kaks täiesti uut klubi flora süsteemi klubid,kes teadupärast alustavad oma tõusu IV mitte V liigast.Aga ega ma ei tea mida teised Operis arvavad idas mängimisest.Mulle isiklikult ei meeldi sellepärast,et pikad sõidud ja virumaa on ju seal nagu ta oli-90 alguses.Aga kui nüüd uurisin natuke seda oletatavat liigatabelit,siis vaatasin,et enamus puha Tallinna teamid ja ega Oper seda taset ning venelastega mängimist küll ei karda.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Algselt postitas DenissM

Algselt postitas ek

Et sa pead nagu normaalseks sellist käitumist a la kui kohtunik ei näe, teen mis tahan ?
                                Kas minu postitusest annab sellist mõttet välja lugeda? Vaevalt.
                                Samas kui me vaatame telekast \"suurt jalgpalli\", siis tehakse seal ka täpselt samamoodi. Huvitav, kas on siin foorumis olemas kasvõi üks inimene kes ei ole platsil enda või sõbra eest vastasele tagasi teinud?

Kommentaar

Working...
                                X