Algselt postitas Treon
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2006
Collapse
X
-
Algselt postitas Eugen Vaata postitustKeegi teab I vooru mänge?
Kommentaar
-
Algselt postitas Eugen Vaata postitustvaatasin,et osade liigades ajakava loositud.Arvasin,et vb siin ka.aga eks siis ootab veits
Kommentaar
-
Algselt postitas Alari Vaata postitustHomme on siis deadline, kes siis jätkavad ka hooajal 2007 ?
1) Kristiine JK2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEurouniv ja Hansanet pidid igatahes sel hooajal Idas mängima
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEurouniv ja Hansanet pidid igatahes sel hooajal Idas mängima
minu teada, võin eksida muidugi natz eksida kuna ametlikku teadet ei ole, peaks idas muidu olema veel FC Twister, Kiiu (mingi uus mansa), Tapa meeskond, Loksa, Kehra Tempori...
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustkust info pärineb?
minu teada, võin eksida muidugi natz eksida kuna ametlikku teadet ei ole, peaks idas muidu olema veel FC Twister, Kiiu (mingi uus mansa), Tapa meeskond, Loksa, Kehra Tempori...
Twister läks teisse liigase, Kiiu alustuseks naiste meistrikasse.
Tapa, Loksa ja Kehra lükati naiste esiliigasse.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEurouniv ja Hansanet pidid igatahes sel hooajal Idas mängimaThe other line moves faster.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar