Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kusjuures veel 5nda idas. Meie kahe jaoks tehakse spets värk. Mängud hakkavad toimuma Jõhvis.
vaatasin asju üle ja kusjuures Eurounil on lootust pääseda idast... Hansanetil tunduvalt vähem... aga samas idas pole see aasta ühtegi Ida-Virumaa meeskonda kõik on tõusnud üles
Kas ikka läksite teie?Ja kui,siis kes teie asemele tuli?
Mnjah,pakuti vist tõesti paljudele seda 3.ida varianti,Trummile ka.Nagu enamus,me ka viisakalt keeldusime,äkki mõnele matsile hakkab veel meeldima.(ida-viru naised ja viin,ma mõtlen,ega me seal jalkat poleks mängimas käinud)
Kas ikka läksite teie?Ja kui,siis kes teie asemele tuli?
Mnjah,pakuti vist tõesti paljudele seda 3.ida varianti,Trummile ka.Nagu enamus,me ka viisakalt keeldusime,äkki mõnele matsile hakkab veel meeldima.(ida-viru naised ja viin,ma mõtlen,ega me seal jalkat poleks mängimas käinud)
Põhi pidi jääma nüüd ühe satsi võrra väiksemaks. Vähemalt nii sain mina asjast aru. Ei ole kuskilt kedagi juurde võtta vist...
Saluut,nüüd kui sa ütlesid,Valta,peaks mainima,et ei pannud tähelegi sellist asja.Eks katsub tähelepanelikum olla,aeg raibe lendab nii kiirelt.Muidu duubeldame siin kahel rindel,nagu ühest vähe oleks
Kommentaar