Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Raix Vaata postitust
    Kusjuures veel 5nda idas. Meie kahe jaoks tehakse spets värk. Mängud hakkavad toimuma Jõhvis.
    vaatasin asju üle ja kusjuures Eurounil on lootust pääseda idast... Hansanetil tunduvalt vähem... aga samas idas pole see aasta ühtegi Ida-Virumaa meeskonda kõik on tõusnud üles

Kommentaar

Eurokate treener magab Pohlakuga ja nad võivad edelas või kagus ka mängida
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
        Eurokate treener magab Pohlakuga ja nad võivad edelas või kagus ka mängida

TEHTUD !
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

FC TVMK III läks III liiga

Kommentaar

Kas III liiga põhi või mis värk teil seal on?

Kommentaar

Algselt postitas viki77 Vaata postitust
              Kas III liiga põhi või mis värk teil seal on?
              Ilmselt 3 liiga itta. Vähemalt Mercuryle pakuti ka eile seda võimalust. Viisakalt keeldusime Ilmselt võeti liiga nimekiri ette ja kukuti pakkuma.

Kommentaar

Algselt postitas mahagon Vaata postitust
                Ilmselt 3 liiga itta. Vähemalt Mercuryle pakuti ka eile seda võimalust. Viisakalt keeldusime Ilmselt võeti liiga nimekiri ette ja kukuti pakkuma.
                Soccernetile pakuti seda juba esmaspäeval. Keeldusime samuti viisakalt. 3 itta tõstetakse nad jah. Mitte põhja.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

tegelt juba laupäeval

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                    tegelt juba laupäeval
                    Aga keegi ei tea seda...
                    DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                    Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas FC TVMK III Vaata postitust
                      FC TVMK III läks III liiga
                      Kas ikka läksite teie?Ja kui,siis kes teie asemele tuli?

Mnjah,pakuti vist tõesti paljudele seda 3.ida varianti,Trummile ka.Nagu enamus,me ka viisakalt keeldusime,äkki mõnele matsile hakkab veel meeldima.(ida-viru naised ja viin,ma mõtlen,ega me seal jalkat poleks mängimas käinud)
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                        Kas ikka läksite teie?Ja kui,siis kes teie asemele tuli?

Mnjah,pakuti vist tõesti paljudele seda 3.ida varianti,Trummile ka.Nagu enamus,me ka viisakalt keeldusime,äkki mõnele matsile hakkab veel meeldima.(ida-viru naised ja viin,ma mõtlen,ega me seal jalkat poleks mängimas käinud)

Põhi pidi jääma nüüd ühe satsi võrra väiksemaks. Vähemalt nii sain mina asjast aru. Ei ole kuskilt kedagi juurde võtta vist...

Kommentaar

Algselt postitas mahagon Vaata postitust
                          Põhi pidi jääma nüüd ühe satsi võrra väiksemaks. Vähemalt nii sain mina asjast aru. Ei ole kuskilt kedagi juurde võtta vist...

Nii ongi.

10

Kommentaar

miks IV liiga põhi kasutab kahte teemat 2006a ja 2007a oma, kas selles foorumis on mehed kes aastavahetuse on maha maganud

Kommentaar

Saluut,nüüd kui sa ütlesid,Valta,peaks mainima,et ei pannud tähelegi sellist asja.Eks katsub tähelepanelikum olla,aeg raibe lendab nii kiirelt.Muidu duubeldame siin kahel rindel,nagu ühest vähe oleks
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Nagu ka naistega, 2 on parem kui üks

Kommentaar

Working...
                                X