Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Ida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Ida\'

mul on see kokkupõrke situatsioon video peal.
    Mängija ei üritanudki palli mängida vaid jooksis õlaga väravavahil jalad alt ära.
    Kahju kui te arvate et see oli täiesti loogiline mängu situatsioon.
    trust your goal instinct

Kommentaar

Algselt postitas petz87

Helistasin Leigrile ja tal on vasaku käe küünarnuki sidemete rebendid. Käsi on umbes 4 nädalat kipsis ja siis alles vaadatakse, mis edasi saab.
      veits valus....

Kommentaar

Algselt postitas petz87

Helistasin Leigrile ja tal on vasaku käe küünarnuki sidemete rebendid. Käsi on umbes 4 nädalat kipsis ja siis alles vaadatakse, mis edasi saab.
        Mul ka sama asi eelimine hooaeg II voorus juhtus
        Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

kõige pealt väravavahi vigastusest - tahtlik ei olnud see kindlasti, ründajana läheb ta lihcalt igas olukorras lõpuni ja seekord ristus ta tee juba õhus olnud vv-ga (soovin kiiret paranemist vv-le).
          Primadonnade juttu ei tasu Rakvere poistel ajada, sest Teie olite need kes võix vabalt ilma examiteta lavakunstikateedrisse õppima pääseda ja juttu tuli teilt ka ikka rohkelt, mida kinnitab ka see, et minu arust kippus kohtuniku vile üha rohkem meie kasux, sest meie halasime lihcalt vähem (kuid siiski rohkem kui tohix).
          Mäng ise oli tõsiselt raske ja kaalukeelex sai ilmselt parem füüsiline ettevalmistus, rakvere oli enamus olukordades pool sammu kiirem. esimesed mängud muru peal on ikka rasked küll...
          Ja et ei jääx mulje, et meie olex hirmsasti lammutanud, siis märgix ikkagi ära, et meie meestel sai nina verisex ja virutati ka jalaga selga korralikult - lihcalt oli tõsiselt võitluslik mäng, kus kohtunik natuke käest ära lasi asja

Kommentaar

Ennustusmängus avastasin näpuka
            3. voor
            28.04.06 18:00 SK Tallinna Sport : FC Štrommi Tallinn
            29.04.06 14:00 FS Junior Maardu : SK Tallinna Sport
            30.04.06 14:00 Kaitsejõudude SK Tallinn : SK Tallinna Sport

Vaevalt et üks meeskond ühes voorus 3 mängu peab.....

Kommentaar

Algselt postitas carlo2

Ennustusmängus avastasin näpuka
              3. voor
              28.04.06 18:00 SK Tallinna Sport : FC Štrommi Tallinn
              29.04.06 14:00 FS Junior Maardu : SK Tallinna Sport
              30.04.06 14:00 Kaitsejõudude SK Tallinn : SK Tallinna Sport

Vaevalt et üks meeskond ühes voorus 3 mängu peab.....
              nüüd peaks asi korras olema.. tänud abi eest..

Kommentaar

Kahju, et ma ei näinud seda mängu ja eelkõige situatsiooni, kus mehka vigastada sai, aga seda saan öelda, et ainuke koht, kus lõpuni ei tohi minna on väravavahi alas, mil on aru saada, et väravavaht on olukorra peremees. Meil sarnane situatsioon Vaiko Tammeväljaga, kes oli kindlalt palli saamas, aga dünamo ründaja mõtles, et äkki on väravavaht auguline ja lendas jalad ees sisse, niiet kiirabi viis Vaiko haiglasse. Muidugi ma tean Mehist selles suhtes ka, et tal on need väravahi elementaarsed oskused rabedad ja eksib lihtsates kohtades ja ehk on see aini kapsaaeda, sest trenni peaks ka väravavaht saama, aga kolmandast küljest on jälle see, et tahtlikult ei olnud vast kellelgi millegagi pistmist. Puudu jäi vaid mängutarkusest kui sellised asjad juhtuvad...mõlema poole puhul. Tubli, et Rakvere võitis...hoian teile alati pöialt!

Kommentaar

Algselt postitas rand

Kahju, et ma ei näinud seda mängu ja eelkõige situatsiooni, kus mehka vigastada sai, aga seda saan öelda, et ainuke koht, kus lõpuni ei tohi minna on väravavahi alas, mil on aru saada, et väravavaht on olukorra peremees. Meil sarnane situatsioon Vaiko Tammeväljaga, kes oli kindlalt palli saamas, aga dünamo ründaja mõtles, et äkki on väravavaht auguline ja lendas jalad ees sisse, niiet kiirabi viis Vaiko haiglasse. Muidugi ma tean Mehist selles suhtes ka, et tal on need väravahi elementaarsed oskused rabedad ja eksib lihtsates kohtades ja ehk on see aini kapsaaeda, sest trenni peaks ka väravavaht saama, aga kolmandast küljest on jälle see, et tahtlikult ei olnud vast kellelgi millegagi pistmist. Puudu jäi vaid mängutarkusest kui sellised asjad juhtuvad...mõlema poole puhul. Tubli, et Rakvere võitis...hoian teile alati pöialt!
                  situatsioon on lindil.. millalgi saab ehk näidata..

Igatahes on nüüd natu situ olukord, kus väravavahti pole - paariks kuuks.
                  Poisid klge, platsi väliselt oleme sõbrad edasi eksju?

Kommentaar

pole siin aegagi platsiväliselt vimma pidada...natuke naljakas ka kui järgmisele
                    derbyle tulevad kõik hambakaitsmete ja 6-raudkorgiliste-saabastega

aga niikaua kui teatud tiimidel valitseb fa-fa-suhtumine ja kasvuraskused, siis mingit ülevoolavat sõbralikkust ka loota ei ole...

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza

situatsioon on lindil.. millalgi saab ehk näidata..

Igatahes on nüüd natu situ olukord, kus väravavahti pole - paariks kuuks.
                      Poisid klge, platsi väliselt oleme sõbrad edasi eksju?
                      Kui härrastel just sobib primadonnadega sõbrutseda...

Kommentaar

see oli mingi vihje?

Kommentaar

Algselt postitas veiks101

see oli mingi vihje?
                          Kui küsimus käis minu postituse kohta, siis vastus on positiivne. Vihje-vihje Brazza tekstile.

Kommentaar

ei ole siin mingit fa-fa\'d.. suhtumisega on meil seni kõik paigas olnud ja jääb edaspidigi.. paraku vinguti platsil suht palju - ennist andsin mõista,et seda tuli mõlemalt poolt.. ise platsil kisasin \"HEA\",\"HÄSTI\", \"PAREMALE SAAD SÖÖTA\", \"JAN VÕTA VAIKSEMALT\",jms.. noh ja pärast seda vv olukorda lükkasin teie hr.Tasa eemale.. midagi muud nagu polnud.. ok.. venitamine käis asja juurde.. ega eriti eitaha ju, et kott ära lüüakse..

kui teie vastased lõpuks meieni jõudnud on, etoleks nad ikka korralikult ära töödeldud

edu edaspidi..

Kommentaar

Jalaga selga olukord on mul ka lindil.
                              Esko üritas kääre lüüa, kisa oli rohkem kui asi väärt. 10 sekundi pärast jookseb mees lõbusalt platsil ringi.
                              trust your goal instinct

Kommentaar

Algselt postitas lullu9

Algselt postitas DenissM

Algselt postitas Sir Brazza

Rakveres olen ma ronaldinho.. meeskond on barca ja te olete milan.. ühesõnaga saate pähe.. nüüd on see hetk, kus me mõtleme järgmisele mängule ühesõnaga - võidame..
                                Brazza, oled lõvi unes näinud???
                                ma arvan et sõi lõvi shoxi ja jõi karu õlut peale
                                ...vaatasin neid kommentaare ja ennustusi, mida siin ohtralt enne mängu üles paisati... ja tuginedes aini statistikale, mida ta iga mäng teeb, olex rakvere võitnud ka siis kui kogu mängu olex väravas olnud esko , kuigi nurgalöögid olid kj kasuks 7:4, siis pealelöögini, mis väravapostide vahele olex võinud mahtuda, jõudsid kj-lased 5 korral rakvere 8 vastu ,nendest 8-st teatavasti olid alari ja reijo kaks pealelööki sellised, mis 15cm väravapostist paremal maandudes olexid andnud sellise tulemuse, mida trust unes nägi...

Kommentaar

Working...
                                X