Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Ida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Ida\'

Algselt postitas ninasarvik

Ma ei oska lõvisid joonistada
    Testversiooni saab näha siin: http://viking-basket.ee/test/kjsk/
    Sisuliselt valmis on ainult osa Meeskond - kuid ka seal tuleb infi kaasajastada. Logo peab mõni kunstiinimene välja mõtlema, kalendri saab panna kui see on selge, statistika (eelmise hooajad) siis kui aega on ja ajaloo peaks peamees ise kokku kirjutama.

Käesolev versioon oli tehtud resolutsioonis 1024x768 ja siis ta nägi suht norm välja, 800x600-ga vaadates on suurevõitu aga talutav, 1280x1024-ga üsna pisike. Ses suhtes ma pead pole väga ragistanud...

Ideed, kommentaarid ja kriitika on oodatud...aga kordan veel - disain ja värvide harmoonia stiilis toon-toonis jura ei ole minu leib

-------
    elC

Edit: PHP-peale viimine tuleb ka millalgi kui aega on...

Kommentaar

Algselt postitas barca4ever

Õhtul tulen trenni... siis naljatad edasi...
      seekord olete siis ilma Figota...Järvamaa korvpallimeistrivõistluste kulminatsioon ehk play-off on ukse ees ja täna-homme kuluvad korvpallile...ja nii järgmised 4 kolmapäeva...aga esimene trenn näitas, et olen endisel terav ...aga kui aprillis hakkab trenn esmaspäeviti (või kolime lausa tagasi Kotka\'le), siis vaatab seda asja...

aga tulista siis mõni idee @ vapp, koduka nimi...

elC
      ehheee pennert poiss ka soccernet foorumis

Kommentaar

no ramm...kus siis tabel on mis nagu lubatud sai

Kommentaar

Algselt postitas petz87

no ramm...kus siis tabel on mis nagu lubatud sai
          Seda probleemi arutle EJL\'s et: \"miks ramm mulle ajakava ei andnud\"

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Kellega on au?

Kommentaar

Pennert? Ma olen ammu suutnud sõjaväe värgist välja tulla, aga jah...seerudel on see vist natuke raskem aeg!

Kommentaar

Kellega on au?
                au on ikka kahepoolne vaata PM

Kommentaar

Kellega on au?
                  au on ikka kahepoolne vaata PM
                  Vabalt! Rivitult! Jätkab tegevust

Kommentaar

Algselt postitas rand

Pennert? Ma olen ammu suutnud sõjaväe värgist välja tulla, aga jah...seerudel on see vist natuke raskem aeg!
                    Just nii! Ma arvan, et olen ka sellest \"värgist\" väljas - pesuehtne tsivilist hetkel. Lihtsalt võistkond on nii hea, et selle eest mängimine on igat sinikat, higitilka ja verepiiska väärt
                    Siinkohal tervitused kõigile tublidele kindralitele, marssalitele, kapralitele ja teistele...hooaeg läheneb ja on aeg hakata kaevikuid vaikselt kinni lükkama

el Capitàn

----------------
                    Sempre Barca!

Kommentaar

..a leitnante ei tervitagi nagu või???

Kommentaar

..a leitnante ei tervitagi nagu või???
                        kordan: \"JA TEISTELE\"

või siis parandus: \"ja teistele ning ERITI LEITNANTI auastme kandjatele\"

aga: kõik tahavad hirmsasti koduka valmimist näha, aga nüüd kui oleks vaja kommenteerida/kritiseerida, et saaks pisiasju muuta enne kui edasi minna asjaga, siis ei võta keegi sõna...pähh!

el Càpitan

--------------------------------------------------
                        3 mängu veel ja siis tähistagem Barca võitu!

Kommentaar

Mis seal kommenteerida... kõik oleks nagu pop, aga informatsioon puudub veel.... tabelid... statistika, ajalugu, kalenderplaan... ja ka paljud mängijad...
                          Samas võiks seal olla koht, kuhu siis informatsiooni saab kanda treeningutest, mängudest...ja muust. Ka võiks olla plaan meie staadionist ning see, kuidas sinna saada... kõik äkki ei tea
                          Ma arvan nii...

Usun, et seda võiksid hinnata ka teised meeskoonad.... äkki on neil veel ettepanekuid... rakvere poisid ju avaldavad siin foorumist palju arvamust... nüüd võiks neist kasu kah olla:P

Kommentaar

Mis seal kommenteerida... kõik oleks nagu pop, aga informatsioon puudub veel.... tabelid... statistika, ajalugu, kalenderplaan... ja ka paljud mängijad...
                            Samas võiks seal olla koht, kuhu siis informatsiooni saab kanda treeningutest, mängudest...ja muust. Ka võiks olla plaan meie staadionist ning see, kuidas sinna saada... kõik äkki ei tea
                            Ma arvan nii...

Usun, et seda võiksid hinnata ka teised meeskoonad.... äkki on neil veel ettepanekuid... rakvere poisid ju avaldavad siin foorumist palju arvamust... nüüd võiks neist kasu kah olla:P
                            Jutt väga õige...täna alustasin kalendri sissekandmisega...staadioni kaart on ka olemas, vaja vaid lehele panna...domeeni registreerisin täna ära, lähipäevadel läheb kjsk.ee töösse...

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza

Mulle meeldis see meeskonna pildid ja kes-kust oli.. originaalsus kuubis..Muidu see ruuduline põhi ja see taustavärv(mis on suht sitt - seda sõna otseses mõttes) on päris häirivad!
                              Suht nõus, ma päris täpselt ei mäletagi kust see hall tuli...algversioonis oli idee [muru]rohelisest (praegune vorm on roheline) aga noh, see oli ikka eriti kriiskav...
                              Ruudud...disain ei ole ikka minu leib Lihtsalt oli plaan midagi teistsugust teha, hetkel tegin 18x18 asemel 24x24 ruudud, peaks vähem häirima - lihtsalt tabelitega sobib kokku ma arvan...seal peab muidugi neid värvigammasid kriitiliselt analüüsima (kalendris idee eristada kodu- ja välismänge).
                              Frame\'id (lehe jaotamine kaheks eri lehest) koristasin ära, aga flashi-menüü lingid olid natuke teise tööpõhimõttega, õhtul saan ära vahetada - praegu ajutine jpg-versioon...

P.S küsimus SUURELE RINGILE: paljud kasutavad Mozilla Firefoxi??? FF nimelt näikse mitte aru saavat stiililehtedest, piltidele joonistatud webbot-linkidest jms...kas mingite Add-In lisandid aitaks? Tänks...

Niipalju siis hetkeseisust [+avalehel nüüd uudised ja staadioni kaart - tahaks tglt analoogselt teiste staadionite kaarte tegema hakata ja miks mitte väike andmebaas koguda niimoodi, statistika ja ajaloo alla puistasin ka ühtteist]

---------------
                              El Càpitan

Kommentaar

millal esimesed mangud hakkavad siis

Kommentaar

Working...
                                X