Vastus teemale \'III Liiga Ida\'
seda vingumist on tõesti palju (ka minu suust tuli seda rohkem kui vaja) ja olen tähele pannud, et seda juhtub just siis palju kui \"eesti\" sacid omavahel kokku saavad. \"vene\" sacidega mängides kisavad venelased mõlema eest, aga nad kipuvad just omavahel kisama ja sellist meeskondade vahelist ütlemist niipalju pole (võib-olla probleem ka selles, et ei saa lihcalt aru kui vastane sind .... saadab
). igatahes olen päris rahul, et saab mängida idacoonis, siis jääb rohkem energiat mängimisele ja vähem virisemisele.
Aga lõpetusex rakvere poistele edu ja loodetavasti leiate väravavhile ka asenduse; Jägalas näeme!
seda vingumist on tõesti palju (ka minu suust tuli seda rohkem kui vaja) ja olen tähele pannud, et seda juhtub just siis palju kui \"eesti\" sacid omavahel kokku saavad. \"vene\" sacidega mängides kisavad venelased mõlema eest, aga nad kipuvad just omavahel kisama ja sellist meeskondade vahelist ütlemist niipalju pole (võib-olla probleem ka selles, et ei saa lihcalt aru kui vastane sind .... saadab
). igatahes olen päris rahul, et saab mängida idacoonis, siis jääb rohkem energiat mängimisele ja vähem virisemisele. Aga lõpetusex rakvere poistele edu ja loodetavasti leiate väravavhile ka asenduse; Jägalas näeme!
ja tuginedes aini statistikale, mida ta iga mäng teeb, olex rakvere võitnud ka siis kui kogu mängu olex väravas olnud esko
Kommentaar