Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Ida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Ida\'

mina lugesin sellest välja et 1:0 rada kasuks:P

Kommentaar

Rada kodulehe järgi jäi 3:1 Kuusalu kasux

Kommentaar

3-1 lõppes jah.
        siis kui neil vahel aega mängimiseks jäi, said nad küllaltki kenasti hakkama. aga mäng polnud neile kahjuks peamine..

Kommentaar

Brazza,kus oled?Miks sa tanast mangu ei komenteeri?

Kommentaar

Esko,neil olid küll need võimalused,et 4 golli umbes ära lüüa,aga ära nii alahinda ka mind .Küll ma veel tõestan kui ma kunagi vormi peaks saama,et hakkan ka selliseid ära võtma mis sisse löödi .

Kommentaar

...minul oleva info kohaselt võttis rakvere siiski ennast teisel poolajal kokku ja tuhamägede pojad ei pääsenud II poolaja esimese 20 minuti jooksul üldse pealelöögile, alles siis kui rakvere üha suuremate jõududega kõrgemalt suruma hakkas, et veel paar kolli taguda, pääsesid tuhased poisid rakvere kaitse selja taha pealelööke tegema... ja olukord kus kiviõline ründaja pääses rakvere puurivahiga tete a tete ja väravat ei suutnud lüüa (nooruke väravavaht tegi supertõrje) minu arvates kyll kiviõlistele järgmiseks mänguks mingit eelist ei anna...

Kommentaar

mis siis aseri mängu tulemus jäi?

Kommentaar

Algselt postitas aleh

lisaks kaotamisele peab ka võitma oskama. viisakas võitja ei hakka kunagi oma võitu teisele nina peale viskama..

Kommentaar

Algselt postitas tauri3000

mis siis aseri mängu tulemus jäi?
                    aseri-sport 3-5

Kommentaar

Ega see tegelikult nii väga supertõrje ka ei olnud,läks lihtsalt õnneks 2 korda j2rjest

Kommentaar

Kiviõli-Rakvere oli ilmselt üks nauditavamaid kohtumisi sellel hooajal III liiga idapiirkonnas... Esimesel poolajal näitas Kiviõli väga ilusat ründemängu ja suutis lüüa koguni kolm väravat... Kiviõli esimese, trahvikasti servast karistuslöögist löödud värava, järel Rakvere mängujoonis justkui lagunes ja Kiviõli sai oma mängu mängida... teisel poolajal mängupilt muutus kardinaalselt, Kiviõli mehed justkui väsisid, Rakvere valdas rohkem palli ja Kiviõli nõelas enamasti kontrarünnakutega... rohkem väravaid siiski ei löödud, kuigi häid võimalusi oli mõlemal... mängu üks ilusamaid momente oli ilmselt mängu lõpus Georg Laidami poolt 30 meetrilt löödud pommlöök, mis tabas õlipoiste värava latti rahvas ainult ahhetas

väheke statistikat ka Rakvere 8 mängu kohta:
                        esimesel poolajal väravate vahe 7:8
                        teisel poolajal väravate vahe 10:1 !!!

nii et kui me esimesel poolajal ka end kokku suudaksime võtta, siis

Kommentaar

Algselt postitas big_fat_boss

Algselt postitas aleh

lisaks kaotamisele peab ka võitma oskama. viisakas võitja ei hakka kunagi oma võitu teisele nina peale viskama..
                          Ma ei viska midagi nina peale,lihtsalt Brazza iga kord kui Rakvere v6idab midagi kirjutab , ja see kord oli vaikus...

Kommentaar

ma saan aru et sa oled õnnelik aleh ja sul on selleks ka põhjust
                            Aga korduskohtumine on veel ees Rakveres mida ma isiklikult pikkisilmi ootan
                            Kuna teiega oli tõesti hea mängida...mitte nagu näiteks kaitsejõudude või strommi või kellegi sellisega

Mitte et eelpool nimetatud võiskonnad oleks kehvad, vaid jube peksmine käin neis mängudes..

Kommentaar

Tahaks ka paar s6na mangust kirjutadaKivi6li naitas 70% sellest mida ma tahtsin n2ha.Ja teise poolaja alguses oli 6ige taktika,oli ju selge et Rakvere l2heb m2ngu p22stma, ja oli vaja rohkem kaitses istuma.Ei oska n2gu t2pselt oolda kas meie kaitsjad olid nii head v6i Rakvere poisid ei saanud korralikult m2ngida,aga survet mida ma Rakvere poolt ootasin ma ei n2inud.Kivi6li vvahil tood ei olnud...peale Laidami looki,aga seoses sellega et Georg on Kivioli poiss,seda ma ei arvesta .Meeldisid mulle Rakvere kiired poisid Petrovits ja Rebane,ja muidugi Laidam tegi oma too kaitses.Kohtunik vilistas enam v2hem korrekselt,ja paha et Deniss ei n2inud kuidas Kivi6li m2ngija sai kollase selle eest et utles \"mis sa vilistad bljat\".Nii et meil on ka korralikud kohtunikud olemas.

Brazza kuule .... Oleks ma teadnud ei sa hakkad mind munni saatma tiriks su jalg uldse 2ra ja viskaks tuhamaele.

Kommentaar

Algselt postitas aleh
                                Kohtunik vilistas enam v2hem korrekselt,ja paha et Deniss ei n2inud kuidas Kivi6li m2ngija sai kollase selle eest et utles \"mis sa vilistad bljat\".Nii et meil on ka korralikud kohtunikud olemas.

Tõsiselt hea meel teie üle, tere tulemast meeste sekka

Kommentaar

Working...
                                X