Vastus teemale \'IV Liiga Lääs\'
Mäletan eelmisest hooajast, et pärnakate väravaht oli päris tasemel. Nii sama juhuslikult ette ei jäänud aga selles suhtes oli õigus, et teisel poolajal käis mäng ühe värava all, väljaarvatud mõned kontrad. Nii tundus vähemalt mäng platsi kõrvalt vaadates.
Algselt postitas reix
Kuule sa oled segi peast või???? 5-6 korda üle poole ja ainult oma kastis istumine????
Sa üldse seal kohapeal olid või??
Vastu latti kukkusid küll nii umbes neli palli ja mitte väravavaht ei jäänud ette vaid oli mees omal kohal! Jätsime ise umbes kolm neli suht 100% võimalust kasutamatta! Jah võib olla oli initsatiiv võib olla rohkem märjamaa käes kuid mingist jubedast üleolekust ma ei räägiks!
Algselt postitas PraS
Selles tmägnust niipalju, et Guwalda poisid said vast mägnu jooksul 5-6 korda üle keskjoone ning ülejäändu aja istusid kastis ja nende Häbemikust VV jäi igale meie palile ette. Latti tabasime umbes 5 korral ning ka posti sai vist tabatud. Viigivärava lõime me vast minu või kaks enen lõpuvilet. Igatahes sellist meeskonda oleks pidandu kinni silmi pidanud võitma.
Algselt postitas karliito
oskab keegi selle mängu kohta midagi rääkida, kuna imede ime Guwalda pakub selliseid mänge et karp jääb lahti. Kuidas küll sellised mehed, kes hooaja eelses sõpruskohtumises 9-0 kaotasid oma mängu nii käima said 
Edu teile edaspidiseks
Algselt postitas og
Märjamaa Kompanii - WC Guwalda 1:1 (0:0)
Väravad: ... - Antti Luigemaa
Märjamaa Kompanii - WC Guwalda 1:1 (0:0)
Väravad: ... - Antti Luigemaa

Edu teile edaspidiseks
Sa üldse seal kohapeal olid või??
Vastu latti kukkusid küll nii umbes neli palli ja mitte väravavaht ei jäänud ette vaid oli mees omal kohal! Jätsime ise umbes kolm neli suht 100% võimalust kasutamatta! Jah võib olla oli initsatiiv võib olla rohkem märjamaa käes kuid mingist jubedast üleolekust ma ei räägiks!
---

Kommentaar