Vastus teemale \'IV Liiga Lääs\'
hea mees
kirjutasin üldises kontekstis, mitte konkreetsest meeskonnast !
Algselt postitas näx
Kle Teet ,mida sa nüüd tahad öelda, ei olnud selles mängus küll mingit jama võistkonnasiseselt, vaid lihtsalt sai kurvalt tõdetud vana ja tuntud fakti, et kohtunik lihtsalt laseb asja käest ära! MItte ei mäleta ,et teisel poolajal oleks sulle keegi vähemalt kaitsest midagi etteheitnud, nii ,et millest jutt??!!Näiteks lihtsalt see ,kuida sulle välu ja selge häälega anti teada, et \"Raibe hakka vilistama ,aga sinu vile vaikis!!! Tavaliselt oled sellele ka vastavalt reageerinud, sellest tulebki arusaamatus ,mida, millal ja kes võib nii öelda! Olen siin arvamusel ja nagu ka mõned Kärdla mängijad, et sa tahad konkreetne olla ,mis on ka väga tervitatatav, kuid lased käest lõpuks asja ära. Ja tõesti Pras-iga olen nõus ,jookse ükskord ka mängu ajal platsil ikka nii ka et jõuad sündmustega kursis olla, st näed täpsemalt asju, tõesti olid eile siis ainult teise karistusalajoonel , kui karistuslöök oli, muidu enamasti keskringi ümber! Sealt ju tõesti raske suluseise vilistada jne.
Ei saanud aru ,miks sa neid karistuslöögireegleid eelnevalt välja siin tõid?! Andsin ju teada ,et minu viga ,ei olnud kursis selle 1,5 m reegliga ,Solskjaer pärast mängu andis teada.
Ok ,ehk vist aitab sellest mängust nüüd!
Mina lõpetasin.:-))
Sullegi edu edaspidiseks!
Algselt postitas berm
vanust turjal?
kokkuvõtlikult võib öelda, et emotsioonid on mängides alati kõrged ja ega kohtunike otsused tundugi alati kõige õiglasemad. Paraku jäetakse märkamata oma tehnilised oskused ja \"suuvärk\" (roppused, oma meeskonna liikmete peale karjumine ja sõimamine, peale mängu arvete õiendamine jne - s.o üldises kontekstis)
I poolaeg oli mängukultuuri poolest masendav, II p.a võtsite end käsile, pidasite vähem \"mokalaata\" ja ka tulemus tuli!
Nii et rohkem keskendumist mängule ja oma sooritustele nagu ütleb teie oma meeskonna liige AT ja selles on tal õigus.
EDU!
Teet
Algselt postitas näx
Kle Pras, sa ju ise said minu arust ka aru ,et see mida sa tegid ,ei olnud mitte normaalne.Pall oli meie mehe juurest juba ammu eemal,mäng käis juba mujal ,kui sa mehe tagant maha tõmbasid, siin ei saanudki muud olla ,kui et sihilikult. Samas saan ka sinust aru, eks kohtunik oli sulle juba paar korda ka liiga teinud, ei eita seda. Ja minu märkus oli rohkem sellepärast et sa enam ei teeks seda, sain aru ,et jõudsime ka kokkuleppele selles suhtes!
Eile jäi veel kommenteerimatta ka minu poolt see ,et muru oli tõesti pikk, et kui tahtsid ründajale jooku peale söötu anda, siis tavaliselt pidurdas see palli hoogu, mis muidugi meiel kaitsjatele ,ainult kasuks tuli.
MIs puutub kaartidesse, siis võin öelda omalt poolt seda, et sain mõni aasta tagasi sama kohtuniku käest selle eest kaardi ,et mängisin oma karistusala lähedalt karistuslöögi lahti ilma vileta, lihtsalt söötsin poolkaitsjale söödu, peale seda kui meile tehti vile ning kohe kaart!!! Absurdne vend!! Nii palju kui vaatad maailma tasemel mänge ,antakse lihtsalt uus löök, aga see vend selline nagu ta on ,parandamatu.
Jah ,meie 3 -s värav oli tõesti puhas sulu olnud ,ma ise ei näinud ,kui kõrvalvaatajad kinnitasid ka seda, samas meie teine värav ,mis lugemata jäeti ei olnud! Mis teha , eks selline meie liiga kohtunike tase on. Peaks vist ütlema ,et eks sellegi kohtuniku paremad päevad veel ees, aga ei söenda, sest mehel vanust ka juba turjal ,pigem kardan ,et asi jä\'äb samaks ,loodame vaid et hullemaks ei lähe!:-)
Teet, sa kindlasti loed, ära võta südamesse ,aga nii ta on.
SRy pean küll ütlema ,ets eda 1,5 meetri reeglit ma ei teadnud, varem nagu ei olnud seda!
Algselt postitas PraS
Nii olen ka lõpuks kodu jõudnud
Mänguliselt olime võrdsed, kuid väravaid lõite teie. Meile ka ei sobinud see aeglane väljak. Ehk siis meile harjumatu pikk muru, kus pall maadmööda ei liikunud piisavalt kiirelt. Üldiselt ise olime lahjad ja sellest ka ebameeldiv lõppseis meie jaoks. Märjamaal võidame meie
Kui nüüd kohtunikku arvustada siis ma tõesti ei tea mis ta seal väljakul tegi. Esiteks ei saagi näha olukordi kui tammuda keskringis. Teil oli koguaeg käed seljas kuid ei mingit vilet. Teie mängisite just nii nagu kothunik teil seda lasi. Suluseise ei saagi üksi väljakul tammudes näha. Ja kaardid mis ta andis olid ka kuidagi imelikud eriti veel teile esimesel poolajal nädatu. Mina oleksin pidanud saama esimese poole tunniga 5 kollast
Kokkuvõtteks vastavalt mängijate tasemele oli ka kohtunik.
Näx oli see kes tahtis minuga peale mängu arveid klaarida?
Solskjaer kuidas jalg on?
Algselt postitas solskjaer
EMMASTE JK - MÄRJAMAA KOMPANII 4 : 0 (1:0)
Emmaste - Reining, Nurmsaar, Tammeveski, Ots, Pihlamets, Piil, Tintse ( Kängsepp ), Johanson, Ruus, Sepp, Johanson
väravad - Sepp, Ruus, Sepp, Kängsepp
Mäng oli esimesel poolajal kerge Emmaste ülekaaluga kuigi seis jäi vaid 1:0. Ise suutsin pooletunnise mängu järel jälle oma jalga vigastada. Vaim oli vist rohkem valmis kui tervis
Teisel poolajal muutusid ka Märjamaa rünnakud teravamakskuid sellele vastasid Emmaste mehed kiirete vasturünnakutega mis tõid lõpuks ka edu. Ei saa kuidagi mainimata jätta ka Pras-i kollast kotunikuga vaidlemise eest
Igalujuhul edu Märjamaale edaspidiseks ja kohtumiseni Märjamaal.
EMMASTE JK - MÄRJAMAA KOMPANII 4 : 0 (1:0)
Emmaste - Reining, Nurmsaar, Tammeveski, Ots, Pihlamets, Piil, Tintse ( Kängsepp ), Johanson, Ruus, Sepp, Johanson
väravad - Sepp, Ruus, Sepp, Kängsepp
Mäng oli esimesel poolajal kerge Emmaste ülekaaluga kuigi seis jäi vaid 1:0. Ise suutsin pooletunnise mängu järel jälle oma jalga vigastada. Vaim oli vist rohkem valmis kui tervis

Nii olen ka lõpuks kodu jõudnud

Mänguliselt olime võrdsed, kuid väravaid lõite teie. Meile ka ei sobinud see aeglane väljak. Ehk siis meile harjumatu pikk muru, kus pall maadmööda ei liikunud piisavalt kiirelt. Üldiselt ise olime lahjad ja sellest ka ebameeldiv lõppseis meie jaoks. Märjamaal võidame meie

Kui nüüd kohtunikku arvustada siis ma tõesti ei tea mis ta seal väljakul tegi. Esiteks ei saagi näha olukordi kui tammuda keskringis. Teil oli koguaeg käed seljas kuid ei mingit vilet. Teie mängisite just nii nagu kothunik teil seda lasi. Suluseise ei saagi üksi väljakul tammudes näha. Ja kaardid mis ta andis olid ka kuidagi imelikud eriti veel teile esimesel poolajal nädatu. Mina oleksin pidanud saama esimese poole tunniga 5 kollast

Kokkuvõtteks vastavalt mängijate tasemele oli ka kohtunik.
Näx oli see kes tahtis minuga peale mängu arveid klaarida?

Solskjaer kuidas jalg on?

Eile jäi veel kommenteerimatta ka minu poolt see ,et muru oli tõesti pikk, et kui tahtsid ründajale jooku peale söötu anda, siis tavaliselt pidurdas see palli hoogu, mis muidugi meiel kaitsjatele ,ainult kasuks tuli.
MIs puutub kaartidesse, siis võin öelda omalt poolt seda, et sain mõni aasta tagasi sama kohtuniku käest selle eest kaardi ,et mängisin oma karistusala lähedalt karistuslöögi lahti ilma vileta, lihtsalt söötsin poolkaitsjale söödu, peale seda kui meile tehti vile ning kohe kaart!!! Absurdne vend!! Nii palju kui vaatad maailma tasemel mänge ,antakse lihtsalt uus löök, aga see vend selline nagu ta on ,parandamatu.
Jah ,meie 3 -s värav oli tõesti puhas sulu olnud ,ma ise ei näinud ,kui kõrvalvaatajad kinnitasid ka seda, samas meie teine värav ,mis lugemata jäeti ei olnud! Mis teha , eks selline meie liiga kohtunike tase on. Peaks vist ütlema ,et eks sellegi kohtuniku paremad päevad veel ees, aga ei söenda, sest mehel vanust ka juba turjal ,pigem kardan ,et asi jä\'äb samaks ,loodame vaid et hullemaks ei lähe!:-)
Teet, sa kindlasti loed, ära võta südamesse ,aga nii ta on.
SRy pean küll ütlema ,ets eda 1,5 meetri reeglit ma ei teadnud, varem nagu ei olnud seda!

kokkuvõtlikult võib öelda, et emotsioonid on mängides alati kõrged ja ega kohtunike otsused tundugi alati kõige õiglasemad. Paraku jäetakse märkamata oma tehnilised oskused ja \"suuvärk\" (roppused, oma meeskonna liikmete peale karjumine ja sõimamine, peale mängu arvete õiendamine jne - s.o üldises kontekstis)
I poolaeg oli mängukultuuri poolest masendav, II p.a võtsite end käsile, pidasite vähem \"mokalaata\" ja ka tulemus tuli!
Nii et rohkem keskendumist mängule ja oma sooritustele nagu ütleb teie oma meeskonna liige AT ja selles on tal õigus.
EDU!
Teet
Ei saanud aru ,miks sa neid karistuslöögireegleid eelnevalt välja siin tõid?! Andsin ju teada ,et minu viga ,ei olnud kursis selle 1,5 m reegliga ,Solskjaer pärast mängu andis teada.
Ok ,ehk vist aitab sellest mängust nüüd!
Mina lõpetasin.:-))
Sullegi edu edaspidiseks!
kirjutasin üldises kontekstis, mitte konkreetsest meeskonnast !
Kommentaar