Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Taebla: Tšarnetski 2, Jõeorg
Täiesti mängitav vastane oli, aga lõpp vajus ära, kui vahepeal 9-kesi mängisime. Üks kaitsja sai vigastada ja mul tõmbusid jalad krampi. Tulin küll väljakule tagasi, aga ega eriti joosta ei saanud. Varumehi meil muidugi polnud.
Aga esimest korda sain sel hooajal poolikut mängida ja kohe tuli ka väravasööt
FC Risti - Märjamaa 6:3
Märjamaa läks avapoolajal 2:0 juhtima mis oli meie jaoks päris üllatuslik algus arvestades, et neil vist polnud kõiki mehi kohal ja kohtunik ei ilmunud ka välja. Kuna neil puudus mees kes oleks mängu vilistanud palusid nad meie meest kohtuniku kohuseid täitma. Teadsin juba mängu alguses, et sellest tuleb üks probleemne mäng.
Nii ta oligi, nii haiget jalgpalli pole vist varem mänginudki kui seekord.
Tõesti, nii see oli, võttes arvesse, kui ülbelt te käitusite.
Mõni teie tiimi vend tahtis iga asja peale kaklema hakata ja teisi igale poole saata.
+ asja parim külg oli see, et mõned vennad lubasid kellegi ka ära tappa
Märjamaa läks avapoolajal 2:0 juhtima mis oli meie jaoks päris üllatuslik algus arvestades, et neil vist polnud kõiki mehi kohal ja kohtunik ei ilmunud ka välja. Kuna neil puudus mees kes oleks mängu vilistanud palusid nad meie meest kohtuniku kohuseid täitma. Teadsin juba mängu alguses, et sellest tuleb üks probleemne mäng.
Ma mõtlesin, et ei võta sõna kuid jah.
Mäng oli jah rõve ja täis närvilisust. Arvasin et Djord on vähe pädevam vilistama, kuid oli kuidagi ebalev ja lasi mängu liialt jõuliseks. Sealt ka üldine jama, et sina tegid mulle korra haiget siis teen mina sulle kaks korda. Meil polnud jah paremaid koos. Päästeameti suvepeävad nõudsid oma
Kuigi lõite kaks väravat sulust olite te vast meist ka natuke paremad. Eriti ilusad oli teil kaks väravat. Sinu ilus löök posti äärde ja siis neljas värav, kus teie ründaja lõi ilusti peaga paarilt meetrilt ristnurka.
Mind taheti vist kahel korral ära tappa, kuid see on mäng ja emotsioonid olid vast ka liialt kõrged.
Igatahes sellise kaitsega te vast järgmisel hooajal edutamisest ei saa mõelda.
Näeme ja poksime vast kunagi
Ma mõtlesin, et ei võta sõna kuid jah.
Mäng oli jah rõve ja täis närvilisust. Arvasin et Djord on vähe pädevam vilistama, kuid oli kuidagi ebalev ja lasi mängu liialt jõuliseks. Sealt ka üldine jama, et sina tegid mulle korra haiget siis teen mina sulle kaks korda. Meil polnud jah paremaid koos. Päästeameti suvepeävad nõudsid oma
Kuigi lõite kaks väravat sulust olite te vast meist ka natuke paremad. Eriti ilusad oli teil kaks väravat. Sinu ilus löök posti äärde ja siis neljas värav, kus teie ründaja lõi ilusti peaga paarilt meetrilt ristnurka.
Mind taheti vist kahel korral ära tappa, kuid see on mäng ja emotsioonid olid vast ka liialt kõrged.
Igatahes sellise kaitsega te vast järgmisel hooajal edutamisest ei saa mõelda.
Näeme ja poksime vast kunagi
Pras, kas mõlemad pommigrupimehed olid suvekatel, või on teil rohkem päästesüsteemi mehi?
Peaks ehk mõne sõna ka mängu enda kohta ka kirjutama.
Kindlasti tuli Püsivus seda võitma ,mis oli ka loogiline, kuid läks seekord nii, et 0:0.
Emmaste kohta peab imestusega tõdema ,et kui ikka 4-5 põhimeest on puudu ja kohal 3-4 duublimeest, tuleb kuidagi kindlamini see mäng välja.
Ühesõnaga Emmaste mingit aukartust välja ei näidanud ja võitles vapralt.
Võrdsete võimalustega mäng oli, loodan et kellegile liiga ei teinud kui ütlen ,et 55%-45% Emmaste kasuks.
Võrreldes esimese mänguga oli omavahelist nääklemist ja karjumist poole vähem. Hea oli mängida. KOhtunik ka enam-vähem tasemel, kui midagi etteheita, siis natuke liiga \"pehme\" oli. Oleks võinud rohkem vilistada, mängu tulemust ta ei mõjutanud.
Jõudu!
Tere Emmaste mehed.
Risti meestel Teiega järgmisel nädalavahetusel mäng. Kuna meie kahel mängumehel ka samal päeval sünnipäevad (ühel lausa juubel) siis plaanime ööseks sinna jääda ja kenakese peo maha pidada. Arvatavasti tuleb meid koos fännidega umbes 30-40 inimest. Oskate ehk hüva nõu anda kus me sellise rahvahulgaga saaks telkida-grillida? Hea oleks kui läheduses oleks ka mõni toitlustuskoht või mõni majutus kus ennast pesta saaks hommikul.
Tere Emmaste mehed.
Risti meestel Teiega järgmisel nädalavahetusel mäng. Kuna meie kahel mängumehel ka samal päeval sünnipäevad (ühel lausa juubel) siis plaanime ööseks sinna jääda ja kenakese peo maha pidada. Arvatavasti tuleb meid koos fännidega umbes 30-40 inimest. Oskate ehk hüva nõu anda kus me sellise rahvahulgaga saaks telkida-grillida? Hea oleks kui läheduses oleks ka mõni toitlustuskoht või mõni majutus kus ennast pesta saaks hommikul.
Servus!! Oleneb ,kus kohas st.kui kaugel mängukohast te ööbida tahate?! Kui õigesti aru sain ,siis peale mängu hakkate pidu panema, siis vast suva kus. Kärdlaski selliseid mõnusaid kohti,kus saab kambaga ööbida ja ka muidugi grillida. Aga kui on plaan ka kõrtsu külastada, siis Kassaris, oleks vast väga super, kohe ööklui taga kämpingud, minu arust mitte väga kallis, kuid miinus on see ,et seal palju teist ravast ka,ja peomöll kostab kämpasse.Samas kui omaette tahate olla, siis Kärdlas tean 2-3 head kohta.Elan ise seal sellepärast.tegelikult ei viitsi trükkida ,siin kui täpsemalt siis healista, minu nr.53400518,5057511 Näx
Kommentaar