Algselt postitas mahagon
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Liiga Lääs
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eelmisest aastast siis IV. jätkamas Toompea, Järvakandi, Taebla, Märjamaa ja Jalgpallihaigla. V. liigast tulid üles Lelle, Atletic ja Rapla. Muhumaa on uus tegija kaardil ja Emmaste näol on tegemist eelmise aasta KJK Dagö võistkonnaga samuti V liigast.Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Eelmisest aastast hetkel üks mees. Mõni äkki lisandub veel kui ruumi on. Enamus on läinud Kärdla Linnameeskonda III. liigasse. Enamus on noored mängumehed.Algselt postitas kala2 Vaata postitustpalju emmastel vana kaadrit alles jäi??Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
Kommentaar
-
Teeks ühe pimesi ennustuse ka praegu ära
FC Toompea - Hea tugev võistkond kes parimas koosseisus on igatühte siin liigas võimeline lööma. Palju oleneb sellest kas staarid saavad tihedamalt kohal käia. Aga tõsine pähkel igale võistkonnale. Koht võiks olla 3 - 5.
Märjamaa Kompanii - Kõik oleneb sellest kes sellel aastal võistkonda mängima jäävad. Üsnagi ettearvamatu võistkond. Võib teha hea mängu ja siis järgmises niiei tunne enam neid äragi. Pakuks kohta kusagil ettepoole.
Emmaste JK Dagöplast - Suhteliselt noor võistkond veel. Mängukogemusi vaid ühe hooaja jagu. Mängis eelmisel aastal V liigas KJK Dagö nime all. Parimas koosseisus on võimelised igaleühele lahingu andma. Koht esimese poole sees oleks väga hea saavutus.
JK Järvakandi - Võin küll ülekohtune olla aga arvatavasti peaks võistkond platseeruma tabeli saba osas. Kui tõestate vastupidist on mul teie üle vaid hea meel. Kahjuks jäid eelmisel aastal mõlemad mängud Järvakandiga nägemata. Igaljuhul selle aastal loodan nende mänguoskustest omale ka pildi ette saada.
Jalgpallihaigla - Alati olnud üks atraktiivne võistkond. Ründeliin on üks liiga parimaid. Muret teeb veidi aeglane kaitseliin. Arvan et on samuti tabeli tagumise otsa võistkond. Aga edu teile igaljuhul.
Taebla valla SK - Eelmisel aastal oli sisseelamise aasta. Agus oli raske nagu igal teisel uustulnukal. Aga hooaja lõpp oli juba palju parem. Kui uut verd võistkonda ei tooda siis peaks olema punane latern. Mida ma teile loomulikult ei soovi.
FC Atletic - Kui võistkond mängib samas koosseisus mis eelmisel aastal siis on võitjasoosik number üks. Väga kogenud mängumehed kes oskavad seda mängu läbi ja lõhki. Mänguskustelt võiksid mängida vabalt ka teises liigas. Peksupoisid nad seal kindlasti ei oleks. Kes tahab liigat võita peab ennekõike üle mängima Atleticu.
FC Lelle - Mõnus seltskond kellega on alati huvitav mängida. Jäime eelmisel aastal kolmel korral napilt neile alla. Sellel aastal tahaksime kindlasti seda viga parandada. Koht tabeli keskel.
FC Flora Rapla - Kes sellel aastal mängivad ei oska öelda. Kui parimad pojad üles ära viiakse siis on igati tubli keskmine võistkond. Kui aga noored andekad peale tulevad ja poisid ikka tõsiselt edasi teevad siis esikolmiku võistkond.
Muhumaa JK - Täiesti tundmatu suurusjärgu tähtede meeskond naabersaarelt. Äkki annavad nad ka endast siin foorumil märku ja räägivad meilegi kellega tegemist ja mis sihid neil hooajaks on. Kui lambist pakkuda siis teades saarlaste head mänguoskust pakuks ka neile kohta keskpaigas.
Ja siin oleks nüüd väga spekulatiivne lõpptabel.
FC Atletic
FC Flora Rapla
FC Toompea
Märjamaa Kompanii
Emmaste JK Dagöplast
Jalgpallihaigla
FC Lelle
Muhumaa JK
JK Järvakandi
Taebla valla SK
Igaljuhul soovin kõigile ilusat ja meeldivat hooaega ja olgu FAIR PLAY üle kõige
Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
Kommentaar
-
Muhumaa JK algne nimekiri on mul olemas, aga siin avaldamisele see vast veel ei kuulu. Meeskond on moodustatud peamiselt eelmisel hooajal FC Kuressaare A2 võistkonna moodustanud noormeestest ning Sörve JK-s pingipoisteks maandunud või sinna mitte mahtunud palluritest. Muidugi on ka pallureid, kellele on eelolev hooaeg esimene liigatasemel. Kuid eks näis, mis saab
Peatreeneri kohustusi peaks täitma FC Kuressaare naiskonda juhendav Margus Kuusk.
Kommentaar
-
ta ei jõua seda.....ma lõhun ise enda ennem ära....näiteks soojendust enne mängu tehes nii et 2 kuud ei saa mängidaAlgselt postitas Hulltomm Vaata postitust
Ja ära sa Kala2 Ballackit päris ää lõhu!
Kommentaar
-
kurat, hämming on, aga ballack üritab nüüd magama minna mida raidselt ei suuda.Algselt postitas kala2 Vaata postitustballack ära uuri nii palju
küll ma trennis annan sulle tunda kas olen haiglast või ei
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar