Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Lääs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mahagon Vaata postitust
    Pagan, kas Spiritas loobus? Olin nende salajane fänn. Nii muheda suhtumisega satse pole just palju.
    Loobus arvatavasti. Hooaja keskel juba mõeldi minu teada loobumisle, kuid siiski jätkati hooaja lõpuni.

Kommentaar

Eelmisest aastast siis IV. jätkamas Toompea, Järvakandi, Taebla, Märjamaa ja Jalgpallihaigla. V. liigast tulid üles Lelle, Atletic ja Rapla. Muhumaa on uus tegija kaardil ja Emmaste näol on tegemist eelmise aasta KJK Dagö võistkonnaga samuti V liigast.
      Trummi JK nr. 85
      keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

hea et toompea otsustas siiski 4 jätkata 3 liiga asemel,nendega alati põnev mängida
        b-day

Kommentaar

palju emmastel vana kaadrit alles jäi??
          b-day

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
            palju emmastel vana kaadrit alles jäi??
            Eelmisest aastast hetkel üks mees. Mõni äkki lisandub veel kui ruumi on. Enamus on läinud Kärdla Linnameeskonda III. liigasse. Enamus on noored mängumehed.
            Trummi JK nr. 85
            keskkaitsja

Kommentaar

kala2......oot kes sa oled meil? kala2 nimelist ei ole meil selle mõttes nagu

Kommentaar

ballack ära uuri nii palju küll ma trennis annan sulle tunda kas olen haiglast või ei
                b-day

Kommentaar

Teeks ühe pimesi ennustuse ka praegu ära

FC Toompea - Hea tugev võistkond kes parimas koosseisus on igatühte siin liigas võimeline lööma. Palju oleneb sellest kas staarid saavad tihedamalt kohal käia. Aga tõsine pähkel igale võistkonnale. Koht võiks olla 3 - 5.

Märjamaa Kompanii - Kõik oleneb sellest kes sellel aastal võistkonda mängima jäävad. Üsnagi ettearvamatu võistkond. Võib teha hea mängu ja siis järgmises niiei tunne enam neid äragi. Pakuks kohta kusagil ettepoole.

Emmaste JK Dagöplast - Suhteliselt noor võistkond veel. Mängukogemusi vaid ühe hooaja jagu. Mängis eelmisel aastal V liigas KJK Dagö nime all. Parimas koosseisus on võimelised igaleühele lahingu andma. Koht esimese poole sees oleks väga hea saavutus.

JK Järvakandi - Võin küll ülekohtune olla aga arvatavasti peaks võistkond platseeruma tabeli saba osas. Kui tõestate vastupidist on mul teie üle vaid hea meel. Kahjuks jäid eelmisel aastal mõlemad mängud Järvakandiga nägemata. Igaljuhul selle aastal loodan nende mänguoskustest omale ka pildi ette saada.

Jalgpallihaigla - Alati olnud üks atraktiivne võistkond. Ründeliin on üks liiga parimaid. Muret teeb veidi aeglane kaitseliin. Arvan et on samuti tabeli tagumise otsa võistkond. Aga edu teile igaljuhul.

Taebla valla SK - Eelmisel aastal oli sisseelamise aasta. Agus oli raske nagu igal teisel uustulnukal. Aga hooaja lõpp oli juba palju parem. Kui uut verd võistkonda ei tooda siis peaks olema punane latern. Mida ma teile loomulikult ei soovi.

FC Atletic - Kui võistkond mängib samas koosseisus mis eelmisel aastal siis on võitjasoosik number üks. Väga kogenud mängumehed kes oskavad seda mängu läbi ja lõhki. Mänguskustelt võiksid mängida vabalt ka teises liigas. Peksupoisid nad seal kindlasti ei oleks. Kes tahab liigat võita peab ennekõike üle mängima Atleticu.

FC Lelle - Mõnus seltskond kellega on alati huvitav mängida. Jäime eelmisel aastal kolmel korral napilt neile alla. Sellel aastal tahaksime kindlasti seda viga parandada. Koht tabeli keskel.

FC Flora Rapla - Kes sellel aastal mängivad ei oska öelda. Kui parimad pojad üles ära viiakse siis on igati tubli keskmine võistkond. Kui aga noored andekad peale tulevad ja poisid ikka tõsiselt edasi teevad siis esikolmiku võistkond.

Muhumaa JK - Täiesti tundmatu suurusjärgu tähtede meeskond naabersaarelt. Äkki annavad nad ka endast siin foorumil märku ja räägivad meilegi kellega tegemist ja mis sihid neil hooajaks on. Kui lambist pakkuda siis teades saarlaste head mänguoskust pakuks ka neile kohta keskpaigas.

Ja siin oleks nüüd väga spekulatiivne lõpptabel.

FC Atletic
                  FC Flora Rapla
                  FC Toompea
                  Märjamaa Kompanii
                  Emmaste JK Dagöplast
                  Jalgpallihaigla
                  FC Lelle
                  Muhumaa JK
                  JK Järvakandi
                  Taebla valla SK

Igaljuhul soovin kõigile ilusat ja meeldivat hooaega ja olgu FAIR PLAY üle kõige
                  Trummi JK nr. 85
                  keskkaitsja

Kommentaar

Hea ennustus!

Jalkahaigla ongi siin peaaegu viimane!

Ja ära sa Kala2 Ballackit päris ää lõhu!

Kommentaar

tom sa kahh elus veel ve
                      b-day

Kommentaar

ei tea veel kas siis nimi veel päris muhumaa jk on aga vb ...selgitamisel;P
                        mina siis ka sealt tiimist, paljud on eelmiseaastast A2 meeskonnast aga on palju uusi nägusi ka kes kõrgemal mänginud;DXD
                        Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

marek kehtnast sooviks kusagil mängida, lelle oleks sobiv koht

Kommentaar

Muhumaa JK algne nimekiri on mul olemas, aga siin avaldamisele see vast veel ei kuulu. Meeskond on moodustatud peamiselt eelmisel hooajal FC Kuressaare A2 võistkonna moodustanud noormeestest ning Sörve JK-s pingipoisteks maandunud või sinna mitte mahtunud palluritest. Muidugi on ka pallureid, kellele on eelolev hooaeg esimene liigatasemel. Kuid eks näis, mis saab Peatreeneri kohustusi peaks täitma FC Kuressaare naiskonda juhendav Margus Kuusk.

Kommentaar

Algselt postitas Hulltomm Vaata postitust

Ja ära sa Kala2 Ballackit päris ää lõhu!
                              ta ei jõua seda.....ma lõhun ise enda ennem ära....näiteks soojendust enne mängu tehes nii et 2 kuud ei saa mängida

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                                ballack ära uuri nii palju küll ma trennis annan sulle tunda kas olen haiglast või ei
                                kurat, hämming on, aga ballack üritab nüüd magama minna mida raidselt ei suuda.

Kommentaar

Working...
                                X