Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Ida 2006\'

Algselt postitas Gary

Algselt postitas Warren

Nii-lõpuks siis Depoode kellad ka lõid

Ja Dnipro muidugi üllatas jälle.Ei tea kas eelmine kord Dniprole 22 kolli pannud Kehra vähe alahindas vastast vist.

26.08.14.00 SK Dnipro - Kehra Tempori 6 : 4
    26.08.14.00 VJK Tapa - Maardu Esteve 0 : 2
    26.08.17.00 SK Alko Jõhvi - FC Üh. Depoo 3 : 1

See on küll pos. et Depoo ka komistas ükskord, annab võimaluse järgi rebida vähemalt.

Aga Lenno, homme hoidke igatahes moraal kõrgel, ma ise ei saa kaasa teha kahjux, pean tööl olema, nii jama kui see ka ei ole. Aga igatahes edu teile siis homme ja pange nii, et oleks ikka pandud!
    27.08.10.00 Ajax Junior - Operi Jalgpallikool 0 : 6
    27.08.14.00 FC Loksa - Dünamo Rummu 2 : 3

Alustasime siis mängu 11- kesi ja teine poolaeg mängisime 10- kesi ,kuna Erki pidi ära minema. Ja nagu juba üsna selge, siis polnud ka väravavahti. 6 : 0 ( 3 : 0 )

Kommentaar

kuidas ei olnud, mul hakkab väravas juba päris turvaline tunne tekkima ja kui juba tunne on hea siis tuleb ka vilumus. Täna oli muidgi lihtne päev ka läks minu tervisega hästi kokku.
      Algselt postitas Warren

Algselt postitas Gary

Algselt postitas Warren

Nii-lõpuks siis Depoode kellad ka lõid

Ja Dnipro muidugi üllatas jälle.Ei tea kas eelmine kord Dniprole 22 kolli pannud Kehra vähe alahindas vastast vist.

26.08.14.00 SK Dnipro - Kehra Tempori 6 : 4
      26.08.14.00 VJK Tapa - Maardu Esteve 0 : 2
      26.08.17.00 SK Alko Jõhvi - FC Üh. Depoo 3 : 1

See on küll pos. et Depoo ka komistas ükskord, annab võimaluse järgi rebida vähemalt.

Aga Lenno, homme hoidke igatahes moraal kõrgel, ma ise ei saa kaasa teha kahjux, pean tööl olema, nii jama kui see ka ei ole. Aga igatahes edu teile siis homme ja pange nii, et oleks ikka pandud!
      27.08.10.00 Ajax Junior - Operi Jalgpallikool 0 : 6
      27.08.14.00 FC Loksa - Dünamo Rummu 2 : 3

Alustasime siis mängu 11- kesi ja teine poolaeg mängisime 10- kesi ,kuna Erki pidi ära minema. Ja nagu juba üsna selge, siis polnud ka väravavahti. 6 : 0 ( 3 : 0 )

Väravad: Otsepp 2, Golubev 1, Rooba 1, Klaassen 1, Uussaar 1

Kommentaar

Algselt postitas kaitz

FC Anzi Tallinn - FC Soccernet +:- Milles probleem
        Kui täpsemalt, siis tulemuseks ikka 3 : 1 anži kasuks.

Kommentaar

Türa, mul läks kõik sassi. Palun vabandust. Nahhui, see mitte millegi eest kollane ehmatas mind ära ikka no.

Kommentaar

Krt jah, see pirita velotrekk ei sobi koera saba alla kah.
            1:2 kaotusseisus löödud viigivärava jättis kohtunik lugemata, kuid tunnistas ka ise pärast, et kehva valgustuse tõttu ei saanud täpselt aru ja arvas, et pall ületas enne otsajoone.

Kommentaar

Velodroom sobib ainult koertenäituseks.
              Kohtunik oli nagu oli. Mina nimetaks teda valusaks munniks. Ei tea kas oli ennem vastas võistkonnaga saslõkki söömas käinud või läks pärast, aga see selleks.

Socceri poistelt muidu ilus mäng.Loodetavasti suudame veel sel hooajal vene jõmmidele hambaid näidata.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ura poisid!Esikoht veel voimalik!Estevel vaja Depoo ara voita siis on sama hasti kui kaes.Igatahes Depoo poistel unetud ood tulekul.
                Naed Reio mis toimub!Kalvikene tegi jalle nullimangu!Aja aga jalad alla kahku muidu saab sust ryndaja.
                Ei tea kus siis Erkil kiire hakkas?Kas kaka hada tuli pele voi?
                Igatahes positiivne vark!Jalgin huviga!

Kommentaar

Algselt postitas mara

Ura poisid!Esikoht veel voimalik!Estevel vaja Depoo ara voita siis on sama hasti kui kaes.Igatahes Depoo poistel unetud ood tulekul.
                  Naed Reio mis toimub!Kalvikene tegi jalle nullimangu!Aja aga jalad alla kahku muidu saab sust ryndaja.
                  Jaja ründajatel ei olnud eile väga hea päev 1:1 olukordi jäi ikka mitu löömata, neile oleks konkurentsi hirmu vaja küll. Aga mis esimeseks tulemist puudutab, siis sa Matrin ikka värskenda enda lubadust kõigile välja teha seda läheb sul tarvis. Nii et korjad ikka raha juba usun! Hea uudis sinu jaoks, et seltskond jääb järjest väiksemaks kellele teha tuleb.

Kommentaar

Algselt postitas mara

Jaja ründajatel ei olnud eile väga hea päev 1:1 olukordi jäi ikka mitu löömata, neile oleks konkurentsi hirmu vaja küll. Aga mis esimeseks tulemist puudutab, siis sa Matrin ikka värskenda enda lubadust kõigile välja teha seda läheb sul tarvis. Nii et korjad ikka raha juba usun! Hea uudis sinu jaoks, et seltskond jääb järjest väiksemaks kellele teha tuleb.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Socceri poistelt muidu ilus mäng.Loodetavasti suudame veel sel hooajal vene jõmmidele hambaid näidata.
                      No no poisikene, esmakordselt õpi hästi rääkida, ja siis pärast mõtle võidust, kas siin kegi ütles midagi sellest et sa oled eestlane, siin on asi jalgpallis, aga mitte sellest kes sa oled, venelane, eestlane või keegi muu, ok? :P
                      Fcuk 4 food...

Kommentaar

Algselt postitas mara

Mara, minuga on kõik korras, pole midagi teha kui tuleb vahele teatuid asju, tänu millele ei ole võimalik mängudest osa võtta. Eks ma püüa ennast kasvatada ja ikka olla mees omal kohal. Sinule ka minu poolt soovitused, pane rahapõrsas valmis, varsti oleme kohal...
                        Jalgpall on parem kui ???

Kommentaar

Algselt postitas LilMe

Algselt postitas Rein

No no poisikene, esmakordselt õpi hästi rääkida, ja siis pärast mõtle võidust, kas siin kegi ütles midagi sellest et sa oled eestlane, siin on asi jalgpallis, aga mitte sellest kes sa oled, venelane, eestlane või keegi muu, ok? :P

Sa üle. ma pole venelaste kohta midagi halvasti öelnud. Kahjuks on paljud venelased need kes näevad tonte seal kus neid pole. Mul POLE venelaste vastu midagi ja kui sind huvitab, siis ka meie meeskonnas mängib venelasi. Väga toredad inimesed on. Kahjuks ei saa seda öelda kõigi meie vastaste kohta.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

ok, siis võtan oma sõnad tagasi, aga ole ettevaatlikum järgmine kord
                            Fcuk 4 food...

Kommentaar

Algselt postitas LilMe

aga ole ettevaatlikum järgmine kord
                              Ähvardus?
                              Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Algselt postitas LilMe

No no poisikene, esmakordselt õpi hästi rääkida

seda peaks vist ikka sulle ütlema

Kommentaar

Working...
                                X