Algselt postitas mini
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2006
Collapse
X
-
Mängige, ja ära ütelge mingi jama, miks nad peavad mind tänama?Ütle palun mis seal olnud, teil polnud ju üldse 100 protsendiliselt momenti, peamine asi on see, noh võib olla üks, kui teie ei jõudnid palli sisse lüüa, ja veel, ma ei ütle et teie keeper on palju pikem kui mina, Ja veel, esimise liiga kool annab paljuFcuk 4 food...
Kommentaar
-
Algselt postitas seregap Vaata postitustpozdravljaju muziki!
dva raza obigrat glavnih konkurentov eto uze pokazatel klassa, a ne vezenija kak tut koe kto iz operov pisal na predidushej stranice)
Privet vam vsem iz UK!Fcuk 4 food...
Kommentaar
-
Algselt postitas LilMe Vaata postitustMängige, ja ära ütelge mingi jama, miks nad peavad mind tänama?Ütle palun mis seal olnud, teil polnud ju üldse 100 protsendiliselt momenti, peamine asi on see, noh võib olla üks, kui teie ei jõudnid palli sisse lüüa, ja veel, ma ei ütle et teie keeper on palju pikem kui mina, Ja veel, esimise liiga kool annab palju
Kommentaar
-
Algselt postitas seregap Vaata postitustkui poleks seda, kui poleks teda, ilma seda, ilma teda...kui vanaemal oleks munad siis ta oleks vanaisa
depoo mangis nendega kes neil on ja mangis niimodi kui oskab.
ja teil on kaks kaotust nendele mis tahendab et nad lihtsalt olid parem, ja pole tahtis kas kontratest voi vaike varavavahti abil. imho
ei taha vaielda, tahaks ainult et tunnistataks objektiivselt et depoo on liiga voitja sest oli sel aastal koike teiste tiimide parem.
(ja ma ei taha kedagi solvata)
Kommentaar
-
1. FC Uhinenud Depood Tallinn 21 19 0 2 77 - 32 57
2. Operi Jalgpallikool Tallinn 21 15 2 4 84 - 30 47
3. Maardu Esteve 21 15 1 5 108 - 35 46
4. Dunamo Rummu 21 12 2 7 58 - 26 38
5. FC Anzi Tallinn 21 12 1 8 69 - 51 37
6. SK Alko Johvi 21 11 2 8 58 - 31 35
7. Kehra Tempori 21 11 1 9 101 - 82 34
8. FC Loksa 21 6 1 14 47 - 77 19
9. VJK Tapa 21 5 3 13 48 - 97 18
10. SK Dnipro Tallinn 20 4 4 12 39 - 81 16
11. Fc Soccernet Tallinn 21 4 2 15 29 - 84 14
12. Ajax Junior Tallinn 20 1 1 18 28 - 114 4
Kommentaar
-
Algselt postitas mawinist Vaata postitustOperid mis te vaikite peale kaotamist
Aga mis siin ikka sellest. Mäng oli ilus, publik sai ilusa vaatemängu ja kokkuvõttes, saame teiega järgmine aasta ju uuesti mängida ja eks siis näeb mis uus hooaeg toob kellegile.
Igatahes edu kõigile veel viimaseks vooruks!Jalgpall on parem kui ???
Kommentaar
-
Algselt postitas Gary Vaata postitustTeie teine värav mis te lõite, tõesti müts maha ilus koll, aga kui panna see sama mees looma sama olukorda kümme korda järjest veel, siis ma olen kindel et ta ei löö sealt enam ühtegi ära.
Ent see selleks. Endale oli Operi teiseks jäämine siiski üllatus ja need depoo vennad mingit supererilist muljet küll ei jätnud.
Peale selle, et tulid siia foorumisse vene keelega ülbama.
Kommentaar
-
Minu arvates...
Ok aitab sellest. Oper on hea meeskond, nad ise mängivad ja annavad teistele mängida, see on hea asi. Siis veel me mängisime palju kaitses, ja. Me mängime niimodi nagu meie koosseis annab võimalust!!! Kui tahate teada siis meil polnud 3 põhimängijaid, aga mina sellest ei nuta. Meil oli võib olla 3-4 päris head võimalust ja 2 väravat, ma mõtlen et mul on siin õigus, teil oli 1 tõeline moment teisel poolajal kus post oli ja üks löök "to the crossbar" ja kõik, väravas oli minu süüdi. Aga kõik teie mäng läks üle teie kapten , kes andis äärele ja seal tuli tsenterdus kastisse, niisugune oli mäng, aga viimastes minutistes lihtsalt pikk pall ette selle kappi peale, mis number ei mäleta, 26 või midagi niisugune, kas ma eksin või ei ole?Fcuk 4 food...
Kommentaar
-
Tead, ma tavaliselt inimesi siin foorumis ajukääbikuks ei nimeta, kuid sinusugust küll (ausalt öeldes kustutasin paar räigemat sõna ära). Ajaloost lähtuvalt võiksid sinusugused niipalju eestlasi austada, et eestikeelses keskkonnas siinses keeles suhelda ja mitte möliseda.
Ja see, kuidas ida tsoonis jätkuvalt privjetiga eestikeelseid meeskondi tervitatakse, näitab absoluutset lugupidamatust. Peaks Soccerneti meeskonna kaptenile ütlema, et edaspidi selliseid meeskondi kättpidi ei tervitaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar