Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas amority Vaata postitust
    Iizi geim for ä nekst viik tu kurädid. väri iizi..

nethi mängu iseloomustus oli väga sitt, õnnega pooleks saite 9 mehest jagu. mis saanuks siis kui meid 11 olnuks ?

jäärgmine nädal sõidame üle ja korralikult
    Elame ja näeme...

Kommentaar

Iizi geim for ä nekst viik tu kurädid. väri iizi..

nethi mängu iseloomustus oli väga sitt, õnnega pooleks saite 9 mehest jagu. mis saanuks siis kui meid 11 olnuks ?

jäärgmine nädal sõidame üle ja korralikult

kus teie mehed on siis?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
        kus teie mehed on siis?
        saalihoki mv hakkasid, osad seal + harjumaa mv olid laupäeval + muud kalad. volunder oli ju sitahäda mängu muutmisega, ulgusid nutsid ja peeretasid oma hädadega. pakkusid ka "pistist" et me ikka IV jääks jnejnejne. ühesõnaga pullid vennad need volli vennad

Kommentaar

saalihoki mv hakkasid, osad seal + harjumaa mv olid laupäeval + muud kalad. volunder oli ju sitahäda mängu muutmisega, ulgusid nutsid ja peeretasid oma hädadega. pakkusid ka "pistist" et me ikka IV jääks jnejnejne. ühesõnaga pullid vennad need volli vennad
          Kuule mees, mida sa õige lubad endale? Saan aru küll, et teinekord on kaotust raske üle elada, aga see on liig mis liig.
          Mängu muutmisest ei tea mina midagi, ainus mida mainiti, on see et Kuradid ei pidanud tänaseks Wismarisse aega saama (siit minu järeldus: üritati EJL'le valetada, et lükata mäng sellisele päevale, kus mehed on olemas, kuna väljak oli tänaseks ju olemas). Hädasid meil selles osas ei olnud, oleks mäng laupäeval olnud, siis oleks pmts sama koosseisuga tulnud, nädala sees poleks me nõus olnud mängima, kuna mitmed mehed olid tallinnast väljas.
          "Pistist" me pakkunud kellegile ei ole, tean et treener uuris, kas Kuradid üldse soovivad 3ndasse tõusta - ei muud. Pole see 3ndasse püsimajäämine meie jaoks niivõrd oluline, et selle nimel lolli mängima hakata.

1 mäng veel ees, tulge ja tõestage, et väärite seda 3nda liiga kohta enam kui meie.

Kommentaar

Tegelt sellised sõnumeid saate saata ka privaatselt teineteisele!!!
            Vaikne.....

Kommentaar

Ei ole vaja privaatselt. Lõbus lugeda kui ikka leidub tegelasi, keda Amority suudab närvi ajada

Kommentaar

See, et mehi kokku ei saada on ju puhtalt Kuradite oma bläkk. Need harju ja saalibändi meistrikad oleks tahaplaanile jäänud, kui mängijad ise oleks tahtnud mängida. Järelikult ei tähendanud neile 3. liigasse tõusmine mitte midagi. Pole mõtet ulguda, kui palliplatsil meeskond ennast tõestada ei suuda. 5:2 kaotusest välja tulla on üpriski raske. Volunder ei loovuta niisama midagi.

Kahju lihtsalt, et aastane hooaeg on aiataha läinud ja ülesse poole ei tõusta nagu plaanitud oli. Nõrk.

Kommentaar

lausa lust vaadata ,et korruptsioon on ka 3 liigasse jõudnud
                  Aga kui tõesti ei soovita tõusta,siis oleks võinud ju võimaluse kuusele anda

Kommentaar

Algselt postitas Neth Vaata postitust
                    Kuule mees, mida sa õige lubad endale? Saan aru küll, et teinekord on kaotust raske üle elada, aga see on liig mis liig.
                    Mängu muutmisest ei tea mina midagi, ainus mida mainiti, on see et Kuradid ei pidanud tänaseks Wismarisse aega saama (siit minu järeldus: üritati EJL'le valetada, et lükata mäng sellisele päevale, kus mehed on olemas, kuna väljak oli tänaseks ju olemas). Hädasid meil selles osas ei olnud, oleks mäng laupäeval olnud, siis oleks pmts sama koosseisuga tulnud, nädala sees poleks me nõus olnud mängima, kuna mitmed mehed olid tallinnast väljas.
                    "Pistist" me pakkunud kellegile ei ole, tean et treener uuris, kas Kuradid üldse soovivad 3ndasse tõusta - ei muud. Pole see 3ndasse püsimajäämine meie jaoks niivõrd oluline, et selle nimel lolli mängima hakata.

1 mäng veel ees, tulge ja tõestage, et väärite seda 3nda liiga kohta enam kui meie.
                    Kogu mu eelpool olev jutt vastab tõele. Ütleme ausalt, te olite täna sitad ja Volli ei vääri kohta 3 liigas vaid Kuradid. Ja neth, sa oled jobu Mis veel, teate, Kuraditele meeldib põrgukuumus ja järgmine nädal te saate seda omal nahal tunda

Ühesõnaga, ärge närvitsege, te ju võtsite

Ja Sillu, ära targuta :P
                    Last edited by Refieus; 15.10.06, 21:30. Põhjus: to silver :)

Kommentaar

Mängu vaadanuna võin Amorityle küll öelda võite panna mängima ka 13 meest siis minul küll mingit usku teie võimalustesse ei ole,sest see mäng mis te täna näitasite oli küll alla igasugust arvestust.Kokku saitegi vist täna üle poole platsi 6 korda.Ülejäänud aeg istusite ikka ilusti oma poolel.Ma saan aru et mängisite vähemuses aga teie mängus puudus igasugune võitlusmoment.Ja ainult tänu Volundri ründajate kesisele lõppviimistlusele jäi seis teie õnneks nii väike.

Kommentaar

ütleks selle peale et KÕIK PÕRGU
                        fc pohmell

Kommentaar

Kogu mu eelpool olev jutt vastab tõehttp://foorum.soccernet.ee/images/icons/icon6.gif
                          Coolle. Ütleme ausalt, te olite täna sitad ja Volli ei vääri kohta 3 liigas vaid Kuradid. Ja neth, sa oled jobu Mis veel, teate, Kuraditele meeldib põrgukuumus ja järgmine nädal te saate seda omal nahal tunda

Ühesõnaga, ärge närvitsege, te ju võtsite

Ja Sillu, ära targuta :P

Võtan saunalinad kaasa (vihad tulevad nõrgemate ehk siis teie poolt).
                          Ja jobu olen ma alati olnud, pole vaja seda kõigile kuulutada :P

Kommentaar

Kas Kuradid mängisid täna vähemuses tõesti?
                            "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Mis point oli 7 kuud mämgida mõttega tõusta 3-ndasse ja siis kui uks juba pooleldi lahti sisuliselt loobuda? Tundub ressursi raiskamisena...
                              Ahjaa, armstus mängu vastu jne...

Kommentaar

See 3.liiga ei kao kuhugi..järgmine aasta uuesti
                                Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Working...
                                X