Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas soxx Vaata postitust
    See 3.liiga ei kao kuhugi..järgmine aasta uuesti
    Mis järgmine aasta?

Kommentaar

Kuigi tegu on alles nö. poolajaga, siis eilse põhjal annaks küll suure eelise Volundrile. Mehed mängisid rahulikult ja targalt, sööt liikus korralikult ning väravavõimalusi tekkis ridamisi. Mängus oli mõtet ja tahet.
      Kuigi Kuraditel pole hooaja keskel näidatud hoogu ja tundub et paar-kolm põhitegijat ka puudu, oleks siiski vähe sisukamat võitlust oodanud.
      Kõrvaltvaadates ei jäänud küll muljet, nagu tahetaks väga liiga kõrgemale liikuda. Kuigi juttu on sellest juba omajagu tehtud.
      Ootaks nädala pärast sisukamat mängu, aga jäme ots on juba kindlalt Volundri käes.
      Edu mõlemale satsile!

P.S. Kas amorityl on ehk inside infot, mis teatan mõne ülevalpool paikneva meeskonna loobumisest või ühinemistest, et Kuradid asja nii lõdvalt võtavad?

Kommentaar

antz - ei kommentaari

Kommentaar

Nendele meestele, kes kuradite eest mängisid müts maha. Vigane ründaja, kes valu grimassides lonkas seal ringi ja särki värki. Kui teised alt veavad pole midagi teha.
          Amorityle - Aga mingi jutt, et Kuradid olid paremad pista omale perse Amority. Kõva foorumi mees oled. Edu sulle. Ja tule küta meil siis olemine kuumaks järgmine kord. Äkki tahad üldse üksi mängida, kui nii spets mees oled?
          How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Roosa poiss ära palun mine isiklikuks. Võta oma jutt nüüd mu persest välja ja asi klaar või muidu peame koos mu perset lähemalt uurima hakkama. Oled sa sellega päri, musi?

Kommentaar

Kled vikerkaarelaps. Võid oma perset igast teistele kuttidele näidata küll, kuid ma ei ole tõesti huviatud. Ära siis südamesse võta.

Kommentaar

Irww mees millal mina olen südamesse sul midagi võtnud. Vaadates su roosa perse peal olevaid roosasid persekarvu siis ei saa ma üldse kohe aru kust sa sihukese vapruse üldse võtad

Pühapäevani seniks

Kommentaar

Ma ei saa aru, miks sa mu perset ikkagi nillid. Kusagil bussijaama kandis elab tüüp, kes kutsuks sind meelsasti teed jooma. Mine uuri maad.

Pühapäevani.

Kommentaar

lugedes seda juttu siis tekib tunne et pühapäeval saab jalgpalli kõrval ka muid huvitavaid tegevusi näha....arvatavasti siis roosaelevant ja amority uurivad üksteise anaalvõimalusi väljakupeal ja eks siis pärast ole näha kelle käes see jämeots oli
                    fc pohmell

Kommentaar

pole paremat teemat kui 3. liiga põhi 2006!! Naera pooleks ennast lihtsalt...

Kommentaar

Algselt postitas sell8 Vaata postitust
                        pole paremat teemat kui 3. liiga põhi 2006!! Naera pooleks ennast lihtsalt...
                        Mulle tundus härraste suhtlus lihtsalt nõme ja täiesti OT. Ilmselt on viga minus...

Kommentaar

Kunagi ei maksa isiklikuks minna, rikub ära üldise mulje. Pinget on vaja kindlasti üles kruvida, seda huvitavam on mängu jälgida. Triobetis on koef Kuraditele 1,08 seega mehed kasutage head võimalust teenimiseks

Kommentaar

1.08? Hehe, 10.8 oleks tõele lähedal.
                            "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Algselt postitas lume Vaata postitust
                              1.08? Hehe, 10.8 oleks tõele lähedal.
                              Koma ees või taga...

Kommentaar

Volli - Kuradid 1-1 (1-1)

Ramm tegi elu mängu teisel poolajal väravas. Kuradid pressisid korralikult, kuid õnn ei olnud täna meie poolt. Samuti ma ei tea miks EJL alati meid karistab saates ühe ja sama venna vist pea pooltele meie mängudele

Kommentaar

Working...
                                X