Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

jah kuradid olid igatpidi paremad aga nagu alati võitu ei tulnud
    fc pohmell

Kommentaar

Väravas olla pole just lõbusaga olin olude sunnil...aga mis ikka õnnitlused volunderile..eks Kuradid panevad pead kokku ja arutlevad mis edasi teevad...

Kommentaar

Algselt postitas amority Vaata postitust
        Volli - Kuradid 1-1 (1-1)

Kuradid pressisid korralikult, kuid õnn ei olnud täna meie poolt. Samuti ma ei tea miks EJL alati meid karistab saates ühe ja sama venna vist pea pooltele meie mängudele
        Ei hakka seda lollust kommenteerimagi...või no, kui siis õige natukene - mäng oli täiesti võrdne - mõlemal meeskonnal oli kindlaid väravavõimalusi, mis jäeti kasutamata, pallivaldamisprotsent oli samuti enam-vähem võrdne (kuigi väga tahaks öelda, et meie valdasime enam palli, kuid see selleks).
        Kohtunikku ma sinu asemel väga ei kritiseeriks - kaks kõige ohtlikumat olukorda, mis Kuraditel olid, tekkisid sellest, et mees lasi vähemalt 1,5 meetrise suluseisu läbi (muide ühest neist olukordadest sündis ka teie ainus värav).

Kuradid lubasid suure suuga meil puuri täis lüüa, meie seadsime eilseks endale eesmärgiks olla kahe mängu kokkuvõttes paremad - meie täitsime eesmärgi, Kuradid mitte.

Kommentaar

Kuradid on koguaeg rohkem jutuvennad olnud, palliplatsil ei tule eriti välja. Mina oleks tahtnud Kuradeid küll järgmine hooaeg kolmandas liigas näha, ise tegite olukorra keeruliseks. Üks aasta veel 4 oleks natukene ülekohtune.

Kommentaar

oleks võinud ju kuusele proovida anda,kui ise ei tahtnud.
            Ja teine uudis veel,et concordial on 2 mängu seljataga ja pääseti 1 väravalise eduga.Nüüd veel TJK-ga 2 mängu.
            Edu poistele!
            III liiga Põhja 4. koht vs. III liiga Ida 4. koht
            FC Concordia Audentes - FC Ajax II 2 : 2
            (esimene mäng Ajax II - Conc. Audentes 2 : 3)

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
              Üks aasta veel 4 oleks natukene ülekohtune.
              Ülekohtune on ka kuradeid jutuvendadeks ainult amority sõnavõttude põhjal nimetada. See, et Meelis siin oma postidega üritab pinget mõnikord ülesse kruttida enne mänge ei kajasta absoluutselt tegelikku meeskonna suhtumist/ootusi või mida iganes.
              Mina olen igatahes õnnelik et me ei tõusnud...masendav oleks olnud järgmine aasta kolmandas iga nädalavahetus "anaali" saada

peace ja edu Volundrile järgmine hooaeg...ma ei mõista kuidas te nii vähe punne üldse see hooaeg kogusite. Kas te olite pmst kõik mängud sama koosseisuga?
              Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust

peace ja edu Volundrile järgmine hooaeg...ma ei mõista kuidas te nii vähe punne üldse see hooaeg kogusite. Kas te olite pmst kõik mängud sama koosseisuga?
                Ei olnud, üleminekumängudeks saime vist esimest korda selle aasta jooksul enamus põhimehi kokku, kaitseliinis küll oli puudujaid, kuid ülejäänutest olid enamus olemas. Põhihooaja vältel, minu mäletamistmööda, ei juhtunud seda kordagi, kui, siis esimeses mängus Concordia vastu.

Edu ka Kuraditele järgmiseks hooajaks, kui peaksite 4ndas mängima, siis usun, et sama meeskonnaga tõusete sealt kindlasti ülejärgmiseks aastaks. Amority jutust võib aga arvata, et mingi "sahkermahker" on soolas ja mängite juba järgmine hooaeg kolmandas?

Kommentaar

Algselt postitas Neth Vaata postitust
                  Ei olnud, üleminekumängudeks saime vist esimest korda selle aasta jooksul enamus põhimehi kokku, kaitseliinis küll oli puudujaid, kuid ülejäänutest olid enamus olemas. Põhihooaja vältel, minu mäletamistmööda, ei juhtunud seda kordagi, kui, siis esimeses mängus Concordia vastu.

Edu ka Kuraditele järgmiseks hooajaks, kui peaksite 4ndas mängima, siis usun, et sama meeskonnaga tõusete sealt kindlasti ülejärgmiseks aastaks. Amority jutust võib aga arvata, et mingi "sahkermahker" on soolas ja mängite juba järgmine hooaeg kolmandas?
                  Edu Volundrile järgmiseks aastaks ja loodan, et saate parema motiveeritusega meeskonna komplekteeritud, sest vastasel korral on tulemus üsna samasse auku mis sel aastal
                  Kristiine JK

Kommentaar

Te ju teate mind. Ma olen lõvi ja eesti asenduspresident ja mida kõike veel ja te ikka usute mind.. no olete ikka ahvid küll. ma nüüd mõtlen mdiagi head välja et järgmisel aastal huvitavam oleks, seniks varuge kannatust, küll ma teid üllatan

Kommentaar

Et jutumeestel igav ei hakkaks IV liigas, paneme 2007. aasta hooajaks Kalju III satsi välja vanadest ja uutest tegijatest, kes sellel aastal olid antud laenule, tegelisid muude aladega või niisama viilisid.
                      Kes veel huvilised on, andke teada. Alates jaanuar 2007 hakkavad trennid Hiiu staadionil.

Kommentaar

Concordia jälle sammuke II liigale lähemal

28.10.12.00 FC Concordia Audentes - TJK 2 : 1
                        väravad: 89. Margus Leiar, 90. Tarmo Paju - 77. Henri Külm
                        hoiatus: 27. Aleksei Titenok (TJK)

Kommentaar

Concordia inimesed võiksid üleminekumängudest ka rääkida!!
                          Võrrelda kahte mängu jne.

Kommentaar

concordia üleminekumängud

mis siin ikka kommenteerida, esimene mäng TJK vastu võideti kodus 2-1, teine mäng Wismaris saadi 5-1 TJK käest sugeda, seega FC Concordia Audentes jätkab tuleval aastal III liigas. Mängupilt oli sitt, muud ei tahakski kommenteerida. Mehed on kõik masenduses, II liiga oli siiski käeulatuses.

Kommentaar

Algselt postitas olligator2004 Vaata postitust
                              mis siin ikka kommenteerida, esimene mäng TJK vastu võideti kodus 2-1, teine mäng Wismaris saadi 5-1 TJK käest sugeda, seega FC Concordia Audentes jätkab tuleval aastal III liigas. Mängupilt oli sitt, muud ei tahakski kommenteerida. Mehed on kõik masenduses, II liiga oli siiski käeulatuses.
                              OK sulle võib andeks anda, kolmas post ka alles.

Statistika on selge juba ammu. Palju huvitavam oleks lugeda mängude analüüsi.Varem on üliõpilaste poolt seda tulnud küll.

Laupäevasel esiliiga mängul oli Hr.Katsev inspektor ja samal ajal II/III üleminek.Suur juht uuris mis seisus mäng on, sai ka ise küsitud mis toimub, kuna mul ei tulnud ka endal kohe meelde kes kellega mängib siis küsisin kellega.
                              Katsev"üliõpilastega" T.T"hmm" Katsev"ma ei tea noh, mingid ülikooli tüübid"

Kommentaar

5:2 jäi ikkagi - ühtteist oleks võinud ikka tähele panna.
                                puhh

Kommentaar

Working...
                                X