Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas KertK Vaata postitust
    ??? Millisest mängust sa räägid? See mäng mida mina nägin, toimus küll ainult Soccerneti värava all ja viigist rääkida... Kalju mehed ei tahtnud millegi pärast 5 m pealt kuidagi palli väravasse lüüa.
    Toimus jah aga soccernet oligi ülesehitatud kontrarünnakutele mis olid suht teravad,esimesel poolajal jäi 2-3 väga head võimalust kasutamata..muidugi kalju oli ülepea parem aga tundus et tulid nö. poolkõvana mängima ja asi ei olnudki nii lihtne nende jaoks kui võisid arvata.

Kommentaar

Võru JK - FC Lootos 3 : 7 (2:3)

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
        PS. Kure oli ikka ML satsi kohta üllatavalt kehva... Ma usunm et Tln Sport suudaks neid suht kindlalt võita ... Kure mängijatest olid minumeelest ML tasemel Kluge ning Mihkelson.... Oma koha mängisid ka veel välja Kaljuste ning Veskimäe..... Ülejäänd vennad olid nagu harjukeskmised
        Jättis ka mulle see Kure nadi mulje, kahju et see õnnetu värav tuli. Ei tea kas Kure mehed tulid ka sellise poolkõvaga või mis neil häda oli, või ongi see tase meil Eestis selline nagu ta on.

Kommentaar

kalju oli kihvt eeskond. väga seksikad särgud ja värgid. tore oli pelada.. .andsid eile ka natuke ruumi:P ulel and eeldisid. kahju, et ma väravas paar suht siukest apsu tegin... esimene ja kolmas värav vist lähevad minu hingele:P

aga suva. tore oli

Kommentaar

Toompea- Püsivus 0:5

Väravad:

Reinumäe 2x
            Heinaru 2x
            Aus

Hea ja kindel mäng Püsivuselt.

Tänud Toompeale võitlusliku mängu eest.

Kommentaar

Valga Warrior ll - Türi Ganvix JK 1:2 (0:2)

Kommentaar

Väga hea,Soccernet,seal Kaljus ju kõik endised jalkamehed,kes praegu ei joo.Hästi tublid,kurat.
                Kapten Trumm

Kommentaar

SAUE JK (III) – FC KURESSAARE (ML) 0:4 (0:1)

Väravad: 18., 83., 90.+2., 90.+3. Veskimäe

186 pilti http://kontus.cresinda.com/vutt6/
                  http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Kas keegi oskab ölda on kunagi ML satsi võitnud 2,3,4,5 liiga meeskond ja 1 liiga satsi 3,4,5 liiga meeskond karikas. Ühesõnaga kas keegi teab on ültse mõni üllatus kunagi olnud. Minu teada nagu mitte
                    Eestis muidugi

Kommentaar

Algselt postitas Kontus Vaata postitust
                      SAUE JK (III) – FC KURESSAARE (ML) 0:4 (0:1)

Väravad: 18., 83., 90.+2., 90.+3. Veskimäe

186 pilti http://kontus.cresinda.com/vutt6/
                      Küsin ka seekord kindluse mõttes üle, kas võin neid pilte ka Kure kodukal kasutada?

Kommentaar

Algselt postitas kentt Vaata postitust
                        Kas keegi oskab ölda on kunagi ML satsi võitnud 2,3,4,5 liiga meeskond ja 1 liiga satsi 3,4,5 liiga meeskond karikas. Ühesõnaga kas keegi teab on ültse mõni üllatus kunagi olnud. Minu teada nagu mitte
                        Eestis muidugi
                        on ikka, kunagi Štrommi võitis Transi ära.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                          Küsin ka seekord kindluse mõttes üle, kas võin neid pilte ka Kure kodukal kasutada?
                          Kui viisakalt küsitakse , siis oleks patt keelata

Kommentaar

Algselt postitas Kontus Vaata postitust
                            Kui viisakalt küsitakse , siis oleks patt keelata
                            Ma loodan, et see tähendas jaatavat vastust, paar pilti päris vahvad, meie väravavahist näiteks jne

Mängust iseenesest niipalju, et Saue punnis väga hästi vastu ja 0:1 seisul oli vahepeal tõesti hirm, et tulevad ja panevad ära, aga õnneks jäi see nali ära ja viimased kolm väravat võib samuti vist ka kodumeeskonna väsimuse kraesse kirjutada. Üldiselt, puhas mäng, ei mingeid tooreid vigu, ainult Dima kees vahest veidi üle, aga pole hullu, täitsa sümpaatne sats !

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                              Väga hea,Soccernet,seal Kaljus ju kõik endised jalkamehed,kes praegu ei joo.Hästi tublid,kurat.
                              hehe, jajah. Soccernet oli tubli, mängisite ju küll Kes teie treener on?
                              www.jkkalju.ee
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                                Ma loodan, et see tähendas jaatavat vastust, paar pilti päris vahvad, meie väravavahist näiteks jne
                                See tähendas jaatavat vastust Väravavaht sattus tõesti pildile kuidagi erilises poosis

Kommentaar

Working...
                                X