Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No 2 korda oldi ennem Narvat võidetud ju. On natuke põhjust ka

Kommentaar

Millal järgmise vooru karikapaarid loositakse?

Kommentaar

järgmine neljapäev

Kommentaar

EBS-Kehra Tempori 2-1; (0-1)

Vene poisid veeretasid algul päris kenasti ja lõid kiire kolli, aga õnneks me saime mängu käima ja lõime 2 kolli tagasi.

EBS-i väravad Roger Pärss ja Viktor Jasska
          Ei saa mainimata jätta oma löödud võiduväravat! Yeee!

Kommentaar

on ainult üks vikiiiiiiiiiii!!!

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
              ega seal ei ole muud teha, kui kandikul ette tuuakse

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
                ime munni põlvevärdjas

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                  ime munni põlvevärdjas
                  täitsa putsis, kui hästi öeldud
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas viki77 Vaata postitust
                    EBS-Kehra Tempori 2-1; (0-1)

Vene poisid veeretasid algul päris kenasti ja lõid kiire kolli, aga õnneks me saime mängu käima ja lõime 2 kolli tagasi.

EBS-i väravad Roger Pärss ja Viktor Jasska
                    Ei saa mainimata jätta oma löödud võiduväravat! Yeee!

Ei saanud te sittagi käima. Vedas, et kaks tükki ära lõite. Samas võit on võita. Esile tuleks tõsta ühte lahedat kohtunikku kes lehvitas iga asja peale lõpusalt oma lipukest.

Üle platsi mees oli Roger. Ei teagi kas laename teda teile järgmine kord
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Ei saanud te sittagi käima. Vedas, et kaks tükki ära lõite. Samas võit on võita. Esile tuleks tõsta ühte lahedat kohtunikku kes lehvitas iga asja peale lõpusalt oma lipukest.

Rein EBS lähtubki kaitsetaktikast, kuna pole erilisi virtuoose mängimas, vähesed on jalgpallitrennis ju käinud. Mäng käima tähendab, et kui meil rünnakud hakkavad minema, kahjuks jah jäi 1 värav ikkagi kohtuniku lipu tõttu lugemata, aga mängijad olid suht koos ja halb oli pimedas näha ka.
                      Samas võib õelda, et EBS võttis võidu jõuga. Mäng oli ise võrdne.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                        ime munni põlvevärdjas
                        Seda võid sa kukk ise teha!!!!!!

Kommentaar

kas sa oled raimo pressiesindaja?

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            Toona oli teil minu meelest päris palju võõraid sees ning meie vastu te jalgpalli ei mängind ning sõitsite terve mängu kossi ning üks meie pallur teie tõusikule ka vääriliselt lõuksi sõitis. Sai vist selle eest ka 6+1.
                            ise nagu selline kultuursuse ja korralikkuse etalon ja nüüd järsku hakkab palliplatsil lõuga sõitmist õigustama??? meenutab suuresti tiblandia poliitikuid kes räägivad aga "vabastamisest" mistõttu ei saa vaadata röövimisi ja vägistamisi ja tapmisi jne kuritegudena. einoh.....normaaaalne. kui ei meeldi jõuline mäng (maitea mida sa shotimaal teeksid üldse) siis mine mängi parem tennist kuna seal ei sõideta sulle kossi.....ainult palliga võib vasta kuppu või mune saada. ma vaatan et viimasel ajal sa üldse väga kahtlast txti kirjutanud kus saarlasi sõimad kukkedeks ja mina olevat röökimise tunnis käinud kui jumal mõistust jagas (täiesti suvaliselt ütlesid veel) ja siis praegu õigustad lõuga sõitmist palliplatsil ja siis kui ma kirjutan et ütle mulle otse näkku reaalses elus kui tahad mulle öelda siis sellepeale sa sõimad mind haigeks inimeseks. mis toimub pras?

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust

lambist lihtsalt tundus keila üks rumalamaid sats kellega on olnud au mängida. kaitseliin oli kogu aeg 35-40 meetri peal. sellest ei oleks hullu kui seal liinis oleks erki nooled. siiski olid seal vananevad ja kindlasti mitte kõige paremas füüsilises vormis olevat härrat. rogeril ei olnud mingit probleemi nende ära jooksmisega. sellest tulid ka meie võimalused ja selle peale mängitigi. ja nii terve mängu jooksul. peace.

Kommentaar

Algselt postitas terav äär Vaata postitust
                                lambist lihtsalt tundus keila üks rumalamaid sats kellega on olnud au mängida.
                                aijaa, mis sealt Keilast nüüd selle peale tuleb ...

Kommentaar

Working...
                                X