Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
    Heh, vedas, Tabasalu sai niigi läbi ussimunade sinna 2.liigasse. Meie kapid peaksid ikka ära veeretama. Loodame et tabaka vennad ikka ennem mängu normilt 5 kommi per larf lasevad ja siis on meie aeg kolle peksta!
    koomik....

Kommentaar

Mis kuupäeval järgmine karika voor toimub?

Kommentaar

Mis kuupäeval järgmine karika voor toimub?
        mis sa sellest muretsed...kõigepealt mõned mängud vaja veel pidada.Näiteks täna siis Twister vs Tallinna Sport
        2002 FC EBS Team
        2003 FC Nimeta
        2004 FC Nimeta
        2005 FC Nimeta
        2006 Tallinn United FC
        2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitust
          mis sa sellest muretsed...kõigepealt mõned mängud vaja veel pidada.Näiteks täna siis Twister vs Tallinna Sport
          mäng lõppes külaliste 5 - 0 võiduga ja järgmises ringis siis Flora sõidab Laagrisse külla Tallinna Spordile.

Spordi väravad: Matt x2, Hinn x2 ja Carvalho.
          2002 FC EBS Team
          2003 FC Nimeta
          2004 FC Nimeta
          2005 FC Nimeta
          2006 Tallinn United FC
          2007 Tallinn United FC

Kommentaar

oh, tundub et EBS - Tabasalu mäng tuleb terav
            härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
              oh, tundub et EBS - Tabasalu mäng tuleb terav
              Ei tundu...

Kommentaar

Kuulsin just plaanist (treenerilt), kindlalt Tabasalu võita. Veab, et enam ei mängita seal peenikesel jooksurajal Tabasalus, kus kunagi kalevigagi(2) lutti saime
                Laial platsil kahjuks teie omad joosta ei jõua ja meie lükkame kaitsega teile ära.
                Motivatsioon hea, mehed valmis ja oskused tasemel.
                Vivaa!!!

Kommentaar

Kuulsin just plaanist (treenerilt), kindlalt Tabasalu võita. Veab, et enam ei mängita seal peenikesel jooksurajal Tabasalus, kus kunagi kalevigagi(2) lutti saime
                  Laial platsil kahjuks teie omad joosta ei jõua ja meie lükkame kaitsega teile ära.
                  Motivatsioon hea, mehed valmis ja oskused tasemel.
                  Vivaa!!!

Ole väga rahulik, seda vaatame kolmapäeval kes jõuab ja kes ei jõua joosta.
                  Kuulsin, et tabasalu nr 9 pidi 6 -stega mängule tulema ja sulle põlvekõõlustesse julmalt sõitma

Kommentaar

Algselt postitas blrip Vaata postitust
                    Kuulsin, et tabasalu nr 9 pidi 6 -stega mängule tulema ja sulle põlvekõõlustesse julmalt sõitma
                    võta bandaaž kaasa. 11 tükki.

Kommentaar

EBS-i võit on sama tõenäoline kui see, et vessu on soomes

ja kui see on teie terav äär, siis peate otse keskelt hakkama ründama - kindlalt
                      OLLA või mitte OLLA, tabasalul on pohlad
                      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

mida sa bligised siin. pane endale normaalne nimi ja siis kobise.
                        Ma kohe uurin socceri juhatusest, mis kasutaja sa oled ja mis su nimi on. Mängul vaatame...

Volodja sa ei peaks nii pilvedes ka ikka olema, see et te mängida oska on punkt. Teise liiga lääs lõuna ongi selline tarvastu ja tabasalude tallermaa, kes mängida ei oska ja aint pinisevad nagu sääsed. 15 aastastele lastele platsil molli panna jne on teie mõtted ainult. Olen teie mängu näinud ja saan aru mida räägin.

Kolmandaks, võite te isegi võita, aga ainult läbi võitluse. Sest odavalt me ei anna teilemidagi.

Kommentaar

mida sa bligised siin. pane endale normaalne nimi ja siis kobise.
                          Ma kohe uurin socceri juhatusest, mis kasutaja sa oled ja mis su nimi on. Mängul vaatame...

Volodja sa ei peaks nii pilvedes ka ikka olema, see et te mängida oska on punkt. Teise liiga lääs lõuna ongi selline tarvastu ja tabasalude tallermaa, kes mängida ei oska ja aint pinisevad nagu sääsed. 15 aastastele lastele platsil molli panna jne on teie mõtted ainult. Olen teie mängu näinud ja saan aru mida räägin.

Kolmandaks, võite te isegi võita, aga ainult läbi võitluse. Sest odavalt me ei anna teilemidagi.

Et me ei oska, sa arvad.Pakun, et olen piisavalt inffi saanud mis mees sa ise oled, siis jah, pidid jube taun inimene olema.

Ja kui sa räägid võitlusest, siis me tulemegi sellele mängule, et sullel lillale haiget teha.

Kommentaar

Et me ei oska, sa arvad.Pakun, et olen piisavalt inffi saanud mis mees sa ise oled, siis jah, pidid jube taun inimene olema.

Ja kui sa räägid võitlusest, siis me tulemegi sellele mängule, et sullel lillale haiget teha.
                            Sinu urrukajutupeale ei oska ma midagi õelda, võin kihla vedada, et sinu inf on vale ja debiilne. Teiseks olen ma vigane. Kolmandaks oled sa kommis. Neljandaks pole sa naisi saand. Viiendaks oled kibestunud ja kuuendaks saate te pähe

Makaronistaadionisats.(Rohkem ma sinu jutule ei vasta, vahel lihtsalt ärritan edasi)

Kommentaar

Päris hea vastus tuli.

Kommentaar

Päris hea vastus tuli.
                                Oled sa kindel,et sa kanepist midagi kangemat ei tarvita?
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X