Algselt postitas marcello
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Karikavõistlused
Collapse
X
-
Algselt postitas blrip Vaata postitustEt me ei oska, sa arvad.Pakun, et olen piisavalt inffi saanud mis mees sa ise oled, siis jah, pidid jube taun inimene olema.
Ja kui sa räägid võitlusest, siis me tulemegi sellele mängule, et sullel lillale haiget teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustasi on väga põnevaks tõmmatud, väga hea, väga heaaa
Karikamängud ongi sellised teravad teemad, loodame , et keegi lõhkuma ei hakka ja ikka palli mängitakse.
PS! Tabasalu kaotab.
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustalfonso mis nr muidu oled? oled piisavalt mees et öelda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustEi tea ja ei ütleks ka, sest virtuaalmaailm on hoopis teine asi kui reaalsus, see ongi ju selleks mõeldud et lolli juttu ajada.
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustno mis seal ikka siis, ole tubli
OK ma tabasalu teemal enam ei räägi, siin mingi tagaajamise teema juba ilmub.
Sorry aga ma ei kavatse mängu ajal uusi tutvusi sobitama hakata
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustjaaa ma kardan, ma arvan et nagunii teatakse, aga mingi foorumi tasandil laskuda päris ellu sorry.
OK ma tabasalu teemal enam ei räägi, siin mingi tagaajamise teema juba ilmub.
Sorry aga ma ei kavatse mängu ajal uusi tutvusi sobitama hakata
Kommentaar
-
Algselt postitas blrip Vaata postitustKeegi ei taha sinuga tuttavaks saada, vaid sulle haiget teha mängus!!!!!!!!!!
ps jalkaliidu vennad peaks siis iikka kompetentsed kohtunikud tabasalu ja ebs-i mängule saatma, et need rullid kes seaL END BLRIP NIME ALLL varjavad saaksid karistuse ja enam ei mängiks. ausalt mul paha olla ja kui sa sellise käitumisega kalevi statale tuled, siis usu mind me kutsume politsei ja lendad nagu kommi varblane sealt. mingi 5 tunni jooksul saan su nime ka teada, häbi sulle torulont.
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustps jalkaliidu vennad peaks siis iikka kompetentsed kohtunikud tabasalu ja ebs-i mängule saatma, et need rullid kes seaL END BLRIP NIME ALLL varjavad saaksid karistuse ja enam ei mängiks. ausalt mul paha olla ja kui sa sellise käitumisega kalevi statale tuled, siis usu mind me kutsume politsei ja lendad nagu kommi varblane sealt. mingi 5 tunni jooksul saan su nime ka teada, häbi sulle torulont.
Eri tont, kutsu jah igale ebs-i mängule politsei valvama et sulle haiget ei tehtaks - kuradi nohik
Kommentaar
-
Algselt postitas valta Vaata postitustnoh jobu, kas põlv hakkas värisema kui keegi sind reaalselt ähvardama hakkas, muidu plõksid küll foorumis erinevate satside kallal - jube kõva mees -Ja mis puutub sõnavabadusse siis foorum ongi koht kus avaldada oma arvamust,meeldigu see sulle või mitte.Kui sulle see ei meeldi siis tunnen kaasa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitustMa ei tunne seda alfonsot aga vähemalt ma taipan ta huumorisoont.Peaksin mainima,et kes sellest aru ei saa tunnen tõsiselt kaasa ning nimetaks neid ise jobudeks kes ei suuda mõista huumorit ja foorum pole koht kus arutleda tõsielust.Ja mis puutub sõnavabadusse siis foorum ongi koht kus avaldada oma arvamust,meeldigu see sulle või mitte.Kui sulle see ei meeldi siis tunnen kaasa.
PS! Alvin ära karda oma rõvedate punaste putsadega.
Teisipäev on suur päev
Kommentaar
-
Algselt postitas blrip Vaata postitustRamm, sa oled vist homo.Ära solvu aga ise ütlesid, et see on koht kus arvamust avaldada.
PS! Alvin ära karda oma rõvedate punaste putsadega.
Teisipäev on suur päev
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar