Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas valta Vaata postitust
    noh jobu, kas põlv hakkas värisema kui keegi sind reaalselt ähvardama hakkas, muidu plõksid küll foorumis erinevate satside kallal - jube kõva mees - ega sinu postitusi lugedes eriti imestada küll ei ole kui keegi lõpuks su isiku välja uurib ja su naha vähe kuumaks kütab, kulub sulle marjaks ära
    Eri tont, kutsu jah igale ebs-i mängule politsei valvama et sulle haiget ei tehtaks - kuradi nohik
    päris haiged inimesed siia kokku sattunud, inimahvid olete ausalt. minge soccerneti kokkutulekule ja õppige üksteist tundma, mind ausalt ei huvita kes on kes päriselus, mul on päris tore elu ja ma olen sellega rahul.
    Ma mõtlesin, et Saue tiimis on norm vennad a laskusid juba selle blrip-i tasemele.
    Ega Saue ongi linnast sama kaugel kui Tabasalu...'
    Ja kust sa seda võtad, et keegi minu naha kuumaks kütab Äkki ei saa jagu?

Kommentaar

PS huvitav kes siis võidab selle karikamängu?

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
        Ei tea ja ei ütleks ka, sest virtuaalmaailm on hoopis teine asi kui reaalsus, see ongi ju selleks mõeldud et lolli juttu ajada.
        Sellisest suhtumisest ei saa ma aru. Mis vahet on sel, läbi millise meediumi sa teistega suhtled? Silmast-silma oled normaalne, telefonis juba kerge häirega ja internetis lammas kuubis? Miks tunneb üks täiskasvanud inimene, et nö füüsilise noomituse võimaluse puudumisel on vaja koheselt lolli hakata mängima? See on umbes samasugune müstika kui need inimesed, kes end täis juues loomaks muutuvad. Ja ainukene põhjendus minu arust siinkohal on see, et konkreetne inimene ongi oma olemuselt selline. Inimese olemus tuleb ju kõige paremini välja siis, kui puuduvad igasugused pealesunnitud pidurid. Mõnel võtab need pidurid maha alkohol, teisel see illusoorne puutumatuse tunne, mida net pakub.

Niiet põhjendada oma käitumist arvutivõrguga on küll kahtlane. Kui oled asjad välja öelnud, siis ole mees ja seisa oma sõnade taga.

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
        Ma ei tunne seda alfonsot aga vähemalt ma taipan ta huumorisoont.Peaksin mainima,et kes sellest aru ei saa tunnen tõsiselt kaasa ning nimetaks neid ise jobudeks kes ei suuda mõista huumorit ja foorum pole koht kus arutleda tõsielust.Ja mis puutub sõnavabadusse siis foorum ongi koht kus avaldada oma arvamust,meeldigu see sulle või mitte.Kui sulle see ei meeldi siis tunnen kaasa.
        Huumor on midagi sellist, mida on raske defineerida. Mõnele tundub jah naljakas, kui keegi neid sõimab ja alusetute süüdistustega üle külvab. Teised aga sellist tüüpi tõmblemist ei hinda. Päris tihti on seltskonnas inimesi, kes kohe mitte kuidagi aru ei taha saada, et tema tehtud naljad kellelegi nalja ei tee. Veelgi enam, käivad konkreetselt pinda. Ja need on sellised inimesed, kes tuima järjekindlusega üritavad kildu rebida. Tüütav. Seega iga esineja peaks endale sobiva publiku valima.

Igatahes mäng tõotab huvitav tulla, vähemalt esimesed 10 minutit, ja kui aeg võimaldab, olen kohal.

Kommentaar

Algselt postitas prox Vaata postitust
          Sellisest suhtumisest ei saa ma aru. Mis vahet on sel, läbi millise meediumi sa teistega suhtled? Silmast-silma oled normaalne, telefonis juba kerge häirega ja internetis lammas kuubis? Miks tunneb üks täiskasvanud inimene, et nö füüsilise noomituse võimaluse puudumisel on vaja koheselt lolli hakata mängima? See on umbes samasugune müstika kui need inimesed, kes end täis juues loomaks muutuvad. Ja ainukene põhjendus minu arust siinkohal on see, et konkreetne inimene ongi oma olemuselt selline. Inimese olemus tuleb ju kõige paremini välja siis, kui puuduvad igasugused pealesunnitud pidurid. Mõnel võtab need pidurid maha alkohol, teisel see illusoorne puutumatuse tunne, mida net pakub.

Niiet põhjendada oma käitumist arvutivõrguga on küll kahtlane. Kui oled asjad välja öelnud, siis ole mees ja seisa oma sõnade taga.

Huumor on midagi sellist, mida on raske defineerida. Mõnele tundub jah naljakas, kui keegi neid sõimab ja alusetute süüdistustega üle külvab. Teised aga sellist tüüpi tõmblemist ei hinda. Päris tihti on seltskonnas inimesi, kes kohe mitte kuidagi aru ei taha saada, et tema tehtud naljad kellelegi nalja ei tee. Veelgi enam, käivad konkreetselt pinda. Ja need on sellised inimesed, kes tuima järjekindlusega üritavad kildu rebida. Tüütav. Seega iga esineja peaks endale sobiva publiku valima.

Igatahes mäng tõotab huvitav tulla, vähemalt esimesed 10 minutit, ja kui aeg võimaldab, olen kohal.
          Ole kohal, see on hea mäng

Kommentaar

Algselt postitas prox Vaata postitust

..............

Kommentaar

Algselt postitas blrip Vaata postitust
              Ramm, sa oled vist homo.Ära solvu aga ise ütlesid, et see on koht kus arvamust avaldada.
              Ei solvugi,miks ma peaks solvuma? Ma ei tunne sind ja sina mind ning see arvamus mulle korda ei lähegi,enivei foorum ongi lahmimise koht

Kommentaar

Kuss nüüd raffas Dannil on kindlasti mingi salaplaan meie jaoks valmis mõeldud...
                Mina ootan teisipäev toredat jalgpalliõhtut.
                Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

[QUOTE=Alfonso;809052]mida sa bligised siin. pane endale normaalne nimi ja siis kobise.
                  Ma kohe uurin socceri juhatusest, mis kasutaja sa oled ja mis su nimi on. Mängul vaatame...

ta enda nimi on ju veel hullem...ühegi normaalse inimese nimi ei saa olla Risto Tämmo
                  Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

[QUOTE=Kent;809659]
                    Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                    mida sa bligised siin. pane endale normaalne nimi ja siis kobise.
                    Ma kohe uurin socceri juhatusest, mis kasutaja sa oled ja mis su nimi on. Mängul vaatame...

ta enda nimi on ju veel hullem...ühegi normaalse inimese nimi ei saa olla Risto Tämmo
                    nu tämmo on ju sama suur hirm tabasalus nagu mina koplis

Kommentaar

eksid, tämmo ainult mängib tabasalus
                      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

jalgpallurid pidavat olema need,kes platsil on vaenlased,kuid kui kõlab kolm lüvikest vilet teistkordselt on nagu sõbrad või vennad vms.see mis siin toimub on pedede paraad karatee trennis,jalgpallurite tasemele on raske langeda wä???Ise tulin siia (informatiivset) informatsiooni ammutama...aga sain tead kui kõva mees mõni on ja kui kõva mõni ei ole-EI PAKU PINGET.

Kommentaar

Mis emotsioonidega Enter Türile tuleb?

Kommentaar

mis passid siis siin oma soome nimega, mine ammuta infot liidu lehelt
                            härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Sitt päev mul ongi selline soome nimi,mine pane legosi kokku.rohkem ma ei viitsi sinuga sellel teemal rääkida,sest sul vist muud ei olegi teha kui oodata millal keegi sulle midagi siin ütleb arvestades seda kui kiiresti vastus tuli.Aga ole tubli poiss ja mine nüüd tuttu,homme on ju koolipäev.

Kommentaar

irww teho panigi mingi volodja paika ära XD
                                haige - mine legodega mängima

Kommentaar

Working...
                                X