Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sportland Football Cup

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Inimene pole süüdi, et talle selline nimi on vanemate poolt pandud.
    Pole kuskil väitnud, et inimene on süüdi. Kahjuks ei saa me omale nime panna, aga edaspidi soovin, et te mind kutsuksite Robert-Oliver-Randmar-Silveriks. Väga loominguline nimi mu arust. Rein pole kellegi nimi.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Rein, ma tean ühte tüüpi, kelle nimi on Pelle Pedeman. Päris nõme või mis?

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
        Rein, ma tean ühte tüüpi, kelle nimi on Pelle Pedeman. Päris nõme või mis?
        Minu arust väga loominguline nimi ja see loeb.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

rein on pede nimi!

Kommentaar

loodan igatahes, et su enda nimi eston pole
            härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

loodan, et sinu oma ka mitte

Kommentaar

ma loodan, et me saame nüüd üksteist sõbralikult reinudeks kutsuda.

Kommentaar

Ütle üks ilus poisslapse nimi!

Olgu mis on,aga eestlastel on viimasel ajal komme ikka päris haigeid nimesid välja mõelda.Ja lapsed kannatavad selle pärast küll.Ses suhtes on Reinul õigus.Tra,pange Ott kasvõi,ennem kui mingi nelja-sõnaline ebard,mida käänata ja väänata prantsuse aktsendiga on üsna keeruline ilma sõnaraamatuta.

Kusjuures,vähetähtis pole,et paljud inimesed on ametlikult oma nime muutnud.
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                    Ütle üks ilus poisslapse nimi!

Olgu mis on,aga eestlastel on viimasel ajal komme ikka päris haigeid nimesid välja mõelda.Ja lapsed kannatavad selle pärast küll.Ses suhtes on Reinul õigus.Tra,pange Ott kasvõi,ennem kui mingi nelja-sõnaline ebard,mida käänata ja väänata prantsuse aktsendiga on üsna keeruline ilma sõnaraamatuta.

muidugi. keegi pole vastu väitnudki. ma valisin natuke vale sõna alguses kui ütlesin "loominguline". aga isegi kui su nimi on milleenium vms ei ole hea kuulda seda, et sul on ebard nimi. nagu ta seda ise ei teaks ja kui ei teagi ning tüüp kaifib oma nime siis miks rikkuda lõbu. las nimi olla ja rein kirugu neid nimepaijaid naisega kahekesi kodus, mitte foorumis, mida kirutu arvatavasti ka loeb.

Kommentaar

Mul pole naist, aga kui ma kunagi omale naise saan ja meil poeg sünnib, siis panen talle nimeks Shrek.

Kommentaar

mina vahetan enda nime reinuks. maailma pole kunagi liiga palju reinusid

Kommentaar

sajaga ma ju mängin järmine aasta sellel turniiril

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                            Mul pole naist, aga kui ma kunagi omale naise saan ja meil poeg sünnib, siis panen talle nimeks Shrek.

Põhh-hõhh-hõõ,päris kuradi teravmeelne kild.Mul võttis küll hirnuma,ausalt.

terav äär,ma saan inimlikust seisukohast sust täiesti aru.aga aru tuleb saada ka sellest,et üks punkar pani kümmekond aastat tagasi oma lapsele 'Death' nimeks...
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust

Kõige hullem kogu asja juures see, et ei saa aru ka kas tegu nüüd mehe või naise nimega. Sky Plus raadios huvitav nimenädal, kus üsna paljusid nimesid öeldes saatejuhid ka täpsustavad, kas tegu poisi või tüdruku nimega

Peamine, et teemasse läks
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

tegelt see on jalgpallifoorum..

Kommentaar

Working...
                                X