to Valodja.Kolm -neli on vast aastate tagant ette näidata,üks selline väga hea,Loksale kääri ja risti ,jäi endalegi meelde.Olen vist kaks korda üldse seal mänginud,selline veeretjate võistlus.Noortele kindlasti vajalik ja vahva.Nii ,et go on Valodja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aastalõputurniir 2006
Collapse
X
-
Algselt postitas MihkelPallak Vaata postitustja kalev oli teistest ka üle esiliiga turniiril?
Kommentaar
-
Algselt postitas speen Vaata postitustto Valodja.Kolm -neli on vast aastate tagant ette näidata,üks selline väga hea,Loksale kääri ja risti ,jäi endalegi meelde.Olen vist kaks korda üldse seal mänginud,selline veeretjate võistlus.Noortele kindlasti vajalik ja vahva.Nii ,et go on Valodja.Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustVälgu mehed rääkige, kes teil täna number neli oli ? Ja mis sünniaasta poisiga tegu on? Jubetäkk oli !
Minu teada on tegemist Rainer Parksepaga...vms.MU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustSeal ei vedanud, välgul olid jälle valed mängijad kaasas.
Kommentaar
-
Algselt postitas patsan Vaata postitustMida sa "jälle valed mängijad" all silmas pead?
Kommentaar
-
Algselt postitas Britu Vaata postitustJu mingid sellised mängijad, kes ei ole sinna registreeritud.
Kommentaar
-
Algselt postitas gazza Vaata postitustKuidas siis kommenterida kernu meeskonda seal ju kõik valed mängijad, kes kõik kohe kilndlasti liigat ei mänginud!!!!! Sel turniiril pole vahet, kes sul seal mängivad ju!!! Kui oled hea sõnasepp võid pool endist eesti koondist endale satsi sebida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar