Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

to Valodja.Kolm -neli on vast aastate tagant ette näidata,üks selline väga hea,Loksale kääri ja risti ,jäi endalegi meelde.Olen vist kaks korda üldse seal mänginud,selline veeretjate võistlus.Noortele kindlasti vajalik ja vahva.Nii ,et go on Valodja.

Kommentaar

Kalev näitas jälle taset 2 liiga mängudel, kahju et ei võitnud. Teistest oldi ikka nac üle..

Kommentaar

ja kalev oli teistest ka üle esiliiga turniiril?

Kommentaar

Algselt postitas MihkelPallak Vaata postitust
          ja kalev oli teistest ka üle esiliiga turniiril?
          Seal ei vedanud, välgul olid jälle valed mängijad kaasas.

Kommentaar

Algselt postitas speen Vaata postitust
            to Valodja.Kolm -neli on vast aastate tagant ette näidata,üks selline väga hea,Loksale kääri ja risti ,jäi endalegi meelde.Olen vist kaks korda üldse seal mänginud,selline veeretjate võistlus.Noortele kindlasti vajalik ja vahva.Nii ,et go on Valodja.
            Tundsin ära ... siin ei ole kahtlustki ,et tegemist on meie vasakkaitsjast raskekaallasega,keda kardavad iga pallimänguala harrastajad....kiilakas ja jõhker....mäletan seda kääri hästi...väravas seisis vuntsidega vanakooli väravavaht...ok hüppevõime tal puudus ,kuid kohavalikuga ta ei eksinud kordagi....võimsa 3 m kõrguselt löödud kääri vastu oli ta võimetu
            Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
              Välgu mehed rääkige, kes teil täna number neli oli ? Ja mis sünniaasta poisiga tegu on? Jubetäkk oli !

Minu teada on tegemist Rainer Parksepaga...vms.
              MU FCUK

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                Seal ei vedanud, välgul olid jälle valed mängijad kaasas.
                Mida sa "jälle valed mängijad" all silmas pead?

Kommentaar

me kaotasime ainult välgule
                  teistega jäi viiki

Kommentaar

Algselt postitas patsan Vaata postitust
                    Mida sa "jälle valed mängijad" all silmas pead?
                    Ju mingid sellised mängijad, kes ei ole sinna registreeritud.

Kommentaar

Algselt postitas Britu Vaata postitust
                      Ju mingid sellised mängijad, kes ei ole sinna registreeritud.
                      Mnjah, oli mängijaid, kes sellel hooajal ei mänginud, kuid järgmisel mängivad. Seega võta sa nüüd kinni kuivõrd "valed" nad on.

Kommentaar

Kuidas siis kommenterida kernu meeskonda seal ju kõik valed mängijad, kes kõik kohe kilndlasti liigat ei mänginud!!!!! Sel turniiril pole vahet, kes sul seal mängivad ju!!! Kui oled hea sõnasepp võid pool endist eesti koondist endale satsi sebida.
                        www.emmaste.com

Kommentaar

Algselt postitas gazza Vaata postitust
                          Kuidas siis kommenterida kernu meeskonda seal ju kõik valed mängijad, kes kõik kohe kilndlasti liigat ei mänginud!!!!! Sel turniiril pole vahet, kes sul seal mängivad ju!!! Kui oled hea sõnasepp võid pool endist eesti koondist endale satsi sebida.
                          miks endist, kui võib ju ka praegust koondist 'sebida'

Kommentaar

Working...
                          X