Algselt postitas Litmanen37
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas blrip Vaata postitustõige jutt litmanenhärra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustsa ole väga rahulik, sest järgmine hooaeg oleme ka äkki samas liigas
vaevalt küll
Kommentaar
-
Emmaste - Tabasalu 4-1 (4-1)
usun et kui te emmaste poisid andorra mängu vaatasite, siis oli teil ka et miks need andorra tüübid lamavad seal, no meil oli täna samamoodi teiega - aitäh, treener on teil geniaalne, tema ja teie kaitseliini põhiline käsklus oli ju "kuku", okei see selleks, eks me ise tegime ka lollusi ja arvan et te räägite nendest üsna varsti kõigile, aga jah, muidu olite paremad küll täna
tahaks tänada ka veel kohtunikku, see vile oli konkreetselt P*****, see pole kohtunik kes kontrollib mängu kaartide andmisega, tänane tüüp nautis ennast, jälle kaart, jälle kaart, oleks mõni jalgpalliliidu tähtis nina seda vaadanud, siis see kutt ei vilistaks terve septembri vähemalt, kui kaarte anti, siis kõik 22 meest vahepeal naersid, makske normaalsetele kohtunikele rohkem raha, las vilistavad madalamaid liigasid ka või kaotage madalamad liigad ära, sest see mis toimub on saast, siiamaani tean ainult ühte normaalset kohtunikku, kes on Jaan Roos, las ta õpetab teised ka välja või midagi
nüüd järgmine mäng tulge küsige jälle kes volodja on, lihtsalt sellepärast et teil on valus lugeda seda siin
ja see häära Raamat, vähem draamathärra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustEmmaste - Tabasalu 4-1 (4-1)
usun et kui te emmaste poisid andorra mängu vaatasite, siis oli teil ka et miks need andorra tüübid lamavad seal, no meil oli täna samamoodi teiega - aitäh, treener on teil geniaalne, tema ja teie kaitseliini põhiline käsklus oli ju "kuku", okei see selleks, eks me ise tegime ka lollusi ja arvan et te räägite nendest üsna varsti kõigile, aga jah, muidu olite paremad küll täna
tahaks tänada ka veel kohtunikku, see vile oli konkreetselt P*****, see pole kohtunik kes kontrollib mängu kaartide andmisega, tänane tüüp nautis ennast, jälle kaart, jälle kaart, oleks mõni jalgpalliliidu tähtis nina seda vaadanud, siis see kutt ei vilistaks terve septembri vähemalt, kui kaarte anti, siis kõik 22 meest vahepeal naersid, makske normaalsetele kohtunikele rohkem raha, las vilistavad madalamaid liigasid ka või kaotage madalamad liigad ära, sest see mis toimub on saast, siiamaani tean ainult ühte normaalset kohtunikku, kes on Jaan Roos, las ta õpetab teised ka välja või midagi
nüüd järgmine mäng tulge küsige jälle kes volodja on, lihtsalt sellepärast et teil on valus lugeda seda siin
ja see häära Raamat, vähem draamat.)...Jakui te rääkisite peale eelmist mängu et meie oleme ülbed siis...seekord oli platsil näha tõesti kes on need pahad poisid.
Ahjaa mis puutub kukkumistesse siis minuarust oli seal näha teie toorutsemist ja peale seda vingumist et miks mees maas lamab.
NB:Seekord sai siis korralikku jalgpalli mängida mitte tenniseväljakul pinksi mängida
Kommentaar
-
mismõttes süüdi? ma ju nõus lõppskooriga ja kõik mis rääkisin oli ka nii :S? ära lahmi niisama, loe veel, jätad samasuguse mulje nagu kohtunik
ja pahad poisid? me mängime lihtsalt füüsiliselt head mängu, aga kõik muu mis seal väljakul teeme on jura, kui te kukute iga kokkupõrke peale ning siis ropendate ja halate, siis see on teie enda mure
pealegi härra killers678 ma olen väga rahulik koguaeg olnud, kindlalt olin väljakul ka rahulikum kui näiteks sinahärra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustmismõttes süüdi? ma ju nõus lõppskooriga ja kõik mis rääkisin oli ka nii :S? ära lahmi niisama, loe veel, jätad samasuguse mulje nagu kohtunik
ja pahad poisid? me mängime lihtsalt füüsiliselt head mängu, aga kõik muu mis seal väljakul teeme on jura, kui te kukute iga kokkupõrke peale ning siis ropendate ja halate, siis see on teie enda mure
pealegi härra killers678 ma olen väga rahulik koguaeg olnud, kindlalt olin väljakul ka rahulikum kui näiteks sina.
Njah selleks teil skoor nii väiksesk jäigi ,et sa nii rahulikult mängisid vb..Ma annan alati endast platsil 100% selleks ma rahulik ei olegi
Kommentaar
-
Minu tagasihoidlik ülevaade oleks siis selline,et kohtunikul olid kaardid kaasas ja ta tahtis neid kasutada...said mõlemad ja paraku mitte alati põhjusega...mängu saab ka muud moodi kontrolli all hoida kui näidata kaarte...
Meie poolt hooaja üks sitemaid 1 poolaega....teisel ei surunud Emmaste poisid ka enam väga ja saime ka midagi tehtud kuigi lõpetamine oli ka siis puudulik...Emmaste mängis väga korralikult minu arust..kiitus neile...
Esimesed kolm väravat ehitasime endale pmt ise nagu see hooaeg on meil juba tavaks saanud ei suuda kaitseliin palli klaarida kaugemale kui 16 m...millegipärast on see plats meie jaoks täielik nuhtlus...ei suuda seal üldse mängida...küll põrkab pall valesti jne.
Ise olime sitad aga hakata siin nüüd kaotuses teisi süüdistama on ka kohatu....
Mina küll mängus toorutsemist ei näinud...oli võitluslik mäng...
Ja sulle killer...ole rahulik ja naudi võitu...tublid olite.
Muide palju te duublist appi olite endale mehi võtnud.
Volodja mis sulle vastaste treener liiga tegi?Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kent Vaata postitustMinu tagasihoidlik ülevaade oleks siis selline,et kohtunikul olid kaardid kaasas ja ta tahtis neid kasutada...said mõlemad ja paraku mitte alati põhjusega...mängu saab ka muud moodi kontrolli all hoida kui näidata kaarte...
Meie poolt hooaja üks sitemaid 1 poolaega....teisel ei surunud Emmaste poisid ka enam väga ja saime ka midagi tehtud kuigi lõpetamine oli ka siis puudulik...Emmaste mängis väga korralikult minu arust..kiitus neile...
Esimesed kolm väravat ehitasime endale pmt ise nagu see hooaeg on meil juba tavaks saanud ei suuda kaitseliin palli klaarida kaugemale kui 16 m...millegipärast on see plats meie jaoks täielik nuhtlus...ei suuda seal üldse mängida...küll põrkab pall valesti jne.
Ise olime sitad aga hakata siin nüüd kaotuses teisi süüdistama on ka kohatu....
Mina küll mängus toorutsemist ei näinud...oli võitluslik mäng...
Ja sulle killer...ole rahulik ja naudi võitu...tublid olite.
Muide palju te duublist appi olite endale mehi võtnud.
Volodja mis sulle vastaste treener liiga tegi?
Seekord oli meil üle pika aja kooseisu moodi asi välja pannakuigi 3 põhimeest ei saanud siiski osaleda.
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar