Sova olevat päris ilusa värava pannud, nagu ma kuulsin jah?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga lääs/lõuna 2007
Collapse
X
-
Kohtunik oli tõesti ilma kindla "jooneta". Kui Timmu sai kohe alguses kollase, et tegi märkuse joonekohtuniku lipu tõstmise kohta, siis Tarvastu kapten vaidlustas sisuliselt kõik kohtuniku otsused kohtumise lõpuni, nii et kui kohtunik oleks oma stiili lõpuni hoidnud, siis oleks kapten pidanud umbes 18 kollast kaarti saama
Sama puudutab vigade vilistamist. Kohati lasi mõned jõhkrused läbi ja kohati vilistas tavalise kehamängu veaks. Kuigi seda ei saa öelda, et kohtunik ringi poleks liikunud ja olukordi tähele pannud, sest mulle tundus, et ta oli pidevalt epitsentris ja üsna mitu korda jäi pallile ette
Publik oli tõesti rahulikum ja kohati tuli "tribüünilt" isegi huumorit.
Sova värav meenutas stiililt rannajalgpalli oma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Roll Vaata postitustKohtunik oli tõesti ilma kindla "jooneta". Kui Timmu sai kohe alguses kollase, et tegi märkuse joonekohtuniku lipu tõstmise kohta, siis Tarvastu kapten vaidlustas sisuliselt kõik kohtuniku otsused kohtumise lõpuni, nii et kui kohtunik oleks oma stiili lõpuni hoidnud, siis oleks kapten pidanud umbes 18 kollast kaarti saamamc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas Roll Vaata postitustKohtunik oli tõesti ilma kindla "jooneta". Kui Timmu sai kohe alguses kollase, et tegi märkuse joonekohtuniku lipu tõstmise kohta, siis Tarvastu kapten vaidlustas sisuliselt kõik kohtuniku otsused kohtumise lõpuni, nii et kui kohtunik oleks oma stiili lõpuni hoidnud, siis oleks kapten pidanud umbes 18 kollast kaarti saama
Sama puudutab vigade vilistamist. Kohati lasi mõned jõhkrused läbi ja kohati vilistas tavalise kehamängu veaks. Kuigi seda ei saa öelda, et kohtunik ringi poleks liikunud ja olukordi tähele pannud, sest mulle tundus, et ta oli pidevalt epitsentris ja üsna mitu korda jäi pallile ette
Publik oli tõesti rahulikum ja kohati tuli "tribüünilt" isegi huumorit.
Sova värav meenutas stiililt rannajalgpalli oma.
Hea, et Nõmme taas võistkonna kokku saanud!
Kommentaar
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitustÄra nüüd liialda, mäng oli väga emotsionaalne mõlemalt poolelt, ega muidugi mingi "paipoiss" ei olnud jah. Me polnud ammu Nõmmet võitnud ja tahtmine oli SUUR, kuid oma kesise mänguvormiga saime vist maksimumi. Palumaa polnud palli 1,5 kuud näinud - luhtas mingi 4-5 1v1 võimalust, millest ta hea vormiga 3 ära kõmmutaks. Minu arvates oli mäng hea ja pinget jagus lõpuni.
Hea, et Nõmme taas võistkonna kokku saanud!
Ega ma ei öelnud, et Sa midagi valesti või halvasti tegid. Lihtsalt räägin, et kui kohtunik sarnase asja eest juba eelnevalt karistas, siis oleks pidanud ka edaspidi karistama. Kogu kohtusüsteem on sarnaselt üles ehitatud - analoogia põhjal. Pretsendet loodud ja sarnase stiiliga edasi. Nagu Ivanov Portugali ja Hollandi mängus: võttis oma stiiliks kaarte jagada ja jagas 22 tükki, ja nagu Kikas meie kunagises varasemas kohtumises andis 3 punast ja terve paki kollaseid
Kommentaar
-
Algselt postitas nurmalna Vaata postitustMiks vorm siis kehv?
Kommentaar
-
pelle pelle pelle ja aivar saavad esiliigasse vist,suht hakkab tunduma et mingi sättimise teema kuuldud "kuulujuttude" põhjal,aga noh võitu ei saa ju hukka mõista kui kohtunikud ära osetetavad just ei ole...vb. tundub see mulle nii sest hoidsin paidele põialt,aga õnneks on eesti jalgpall nii sital tasemel et kaotadea peaks kõik siin mandril juba oskama...head hooaja lõppu.NII ONGI !!!! Türi #2
Kommentaar
-
Algselt postitas pellepohlakTartu Maag Tammeka III 4-2 FC Flora Paide Linnameeskond
Nüüd peab ootama millal sõrve ka libastub
Kommentaar
-
Algselt postitas mömm Vaata postitustkernu- valga 3-1, kernu väravad kõik kornerist, millest kaks otse sisse.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar